Gönüllü kızları şov için her şeye ağlar |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (131. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Yalnız ünlülerden ağlayan yok -
Konuya sürekli Dombili Erdi (hela başkanı, birleşmeyi bile göremeden börekçiye paket oldu) ve Cumali (Maşa oldu, Hakan sıkılınca onu postaladı) fotoğrafı, capsi atan trolleri şikayet ettim. Umarım yöneticiler uyumuyordur da görevlerini yaparlar. 2021 konusunda boş paylaşımlar görmekten bıktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maçuka -- 11 Ocak 2021; 0:39:6 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
Yalnız ünlülerden ağlayan yokKurtulduk diye seviniyorlardır hocam
-
O kadar mı kötü Cemal.
Geçen sezon gibi desteklemek istediğim yarışmacı elenirse, harika başladık demektir. -
Ne diyon birader hayırdır ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaKonuya sürekli Dombili Erdi (hela başkanı, birleşmeyi bile göremeden börekçiye paket oldu) ve Cumali (Maşa oldu, Hakan sıkılınca onu postaladı) fotoğrafı, capsi atan trolleri şikayet ettim. Umarım yöneticiler uyumuyordur da görevlerini yaparlar. 2021 konusunda boş paylaşımlar görmekten bıktım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Musashi-R
O kadar mı kötü Cemal.
Geçen sezon gibi desteklemek istediğim yarışmacı elenirse, harika başladık demektir.Konuşması kafa açıyordur hocam
-
Yalnız İsmail Balaban çok hırslı, muhteşem başladı. Parkuru falan da gayet iyi, 1 ay sonra iyice ağırlığını koyar oyunlara.
quote:
Orijinalden alıntı: Anche
Yalnız İsmail Balaban çok hırslı, muhteşem başladı. Parkuru falan da gayet iyi, 1 ay sonra iyice ağırlığını koyar oyunlara.Güreşçilerden de ciddi sms desteği alır
-
O kadar da değil. -
Hikmet eksik kadroda yedeklerden gelir mi -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: c4rbonmonoxideBilmiyor ki hocam kendisi el ey de beach volley oynarken steven eminönünde saat satıyordu okuyabilmek için gariban adamın boynu bükük olur
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaKonuya sürekli Dombili Erdi (hela başkanı, birleşmeyi bile göremeden börekçiye paket oldu) ve Cumali (Maşa oldu, Hakan sıkılınca onu postaladı) fotoğrafı, capsi atan trolleri şikayet ettim. Umarım yöneticiler uyumuyordur da görevlerini yaparlar. 2021 konusunda boş paylaşımlar görmekten bıktım.
Sadece Yunus Emre başkanı paylaşmalarına izin verilecek şekilde bir düzenleme getirilmelidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Octivia sectusNe diyon birader hayırdır ?
Ogeday dostum beni neden yazdın?quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayırt etmeden şikayet etseydiniz keşke -
quote:
aleyna98'i de nihat doğana kaptırma maçuka98. bu sefer yaşıt hatun bulabildik sana
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 10 Ocak 2021; 23:54:16 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X