DORA DAYI! < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YunusEmreBaşkan -- 18 Mart 2021; 15:30:0 > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1251. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Furkan Dede forumda okuyup dominiğe haber uçurdu
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Mevzu ne zorro yarışmada mı olmuş birşeyler yoksa gelmeden önce mi
Alıntıları GösterYarışmada hocam acunun anlattığı eski sevgilisiyle galiba
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Yarışmada hocam acunun anlattığı eski sevgilisiyle galiba
Alıntıları GösterBizimkiler o tarz şeylere girişsinler diyecek halim yok da bari havuza, denizle tshirtle girmesinler yahu. Hiç utanmıyor mu Acun o kadar yabancı prodüksiyonun arasında. Sezon başında bu saçmalığı bıraktılar neyse ki derken 3-5 geri kafalının zırlamasına boyun eğdiler hemen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alinda98Yarışmada hocam acunun anlattığı eski sevgilisiyle galiba
Alıntıları GösterAcun yiyosa hadi bunu da anlat kasıla kasıla ekranda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek ki poyraz hastanedeyken sosyal medyada takılmasına izin verdiler. Döndükten sonra zaten dinginlemesinden belliydi en son hanzadeyi de yAzdı -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03Nerde hocam.
Edit: Şimdi gördüm hocam
Poyraz: Dayım hoş geldin
Poyraz için dayıboy olmuş diyorduk ve yanılmadığımızı gördük.Dh olarak yine yarışmaya yön veriyoruz.Dayının lakabını gören acunmedya lakabı yarışmaya taşımış
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-cePoyraza bakın Dayım hoşgeldin diyor Dora dayıma o da artık bizden
Dayıcım hoşgeldin
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: MetzDayıcım hoşgeldin
Alıntıları GösterDayıyı görünce gülen poyraz=temsili dh üyeleri
-
-
-
Poyraz'ın dayıcı olması beni şaşırtmadı. Diğer insanların hala DORA DAYICI olmamasına şaşırıyorum..
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-82122DA82
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: Alpha Centauri
Alıntıları Gösterbu kim hocam ben kalavarı kastetmiştim
-
quote:
Alıntıları Göster
-
Bugün ödül oyunundan sonrası izlenmez. Hanzade'li acun medya ve kezbanların voleybol maçı... Ögkh
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi funky-nd -- 18 Mart 2021; 20:3:7 > -
quote:
Orijinalden alıntı: funky-ndBu kızı görünce survivor tagında çıkan iç savaş aklıma geliyor
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X