< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1219. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
Ziyagil kaybediyor suçlusu Merve oluyor
Adam oyunda bile mağdur oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Cevabını verdin poyraz dediler de ne oldu ki batur ne dedi poyraza?
-
Steve ne anlatıyorsa tersini yapın
-
Ziyagil bebesi çağrıya Taktı kafayı şimdi
Hayatı yalan çağrıya da bırak dedi demedim diyor
Acun taktiği bulmuş. Bir gün disk fırlatma koyuyor diğer gün basketbol. Disk fırlatmada gönüllüler basketbolda ünlüler fark atıyor
-
Gel karacakaya gel
ben gidiyorum karacakaya gel beraber gidelim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 16 Mart 2021; 21:18:28 > -
9-9 yükleniyor... -
quote:
Orijinalden alıntı: Hunyadi MatyasAcun taktiği bulmuş. Bir gün disk fırlatma koyuyor diğer gün basketbol. Disk fırlatmada gönüllüler basketbolda ünlüler fark atıyor
Aynen hocam hep aynı atışlar . Sıktı artık daha yarış başından kimin kazanacağı belli oluyor
Tşk Yunus Emre sen olmasan napcak kırmızılar katıksız looooser reality de yok acun elese ya bu gece bunu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackprague -- 16 Mart 2021; 21:25:10 > -
-
Çağrı ilk pitbullastiginda Sarı kart görmeli ikincisinde diskalifiye olmalıydı. Truman şov. Barış futbol takımına cagri tv8 de bir diziye girer...quote:
Orijinalden alıntı: Thor10dor
Çağrı öyle bir ödülden yararlanabilecek miyim diye sordu ki Acun gel Acun gel diye kovalamasından korkup evet yararlanabiliyorsun dedi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi retro61 -- 16 Mart 2021; 21:26:7 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Aleyna Ç çok ilginç şekilde hızlandı ya şaşırtıyor beni
YUNUS EMRENİN ÇAMURDAN YÜZÜ GÖRÜNMEYİNCE DAHA YAKIŞIKLI GÖRÜNÜYOR
Ağzı hala açık -
sakatlanmadan önce çok iyiydi hem parkur hem atış sürpriz sayılar getiriyordu , hanzade den sonra yunus potaya girer.quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12YUNUS EMRENİN ÇAMURDAN YÜZÜ GÖRÜNMEYİNCE DAHA YAKIŞIKLI GÖRÜNÜYOR
Beyler ben orda olsam şu iletişim ödülü için kendimi hayatta kasmam . Bunlar fazla sulugözlü . Poyraza bakın mesela . Kazansalar da aynı tepki kaybetseler de . Adam direk finale focuslanmış durumda .ödüllerde daha fazla çabalıyor ki gücünü yitirmemek için
Hocam Yunus Emre senin yorumları görse depresyona girer.quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12YUNUS EMRENİN ÇAMURDAN YÜZÜ GÖRÜNMEYİNCE DAHA YAKIŞIKLI GÖRÜNÜYOR
Çağrı kayboldu çamurun içinde
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X