< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1200. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
ABİ BU SURVİVOR DA HERKESİN TER KOKMASI İHTİMALİNİ KAFAMDAN ATAMIYORUM. KIZLARDAN MİDEM BULANDI BU YARIŞMA YÜZÜNDEN.
ÇOCUKLUKTAN BERİ YAKAMI BIRAKMADI BU KOKU TİKİ. PİS KOKUYA HİÇ TAHAMÜLÜM Y0K
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Çağrı reis.ÇAĞRI BAŞKAN TESTESTORANLA VUKUAT YAPTI
CEZASIYLA İKİDİR ÖSTROJENDEN KURTULDU
HER EYLEMİ ADAMLIĞA ÇIKIYOR..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-82122DA82 -- 15 Mart 2021; 20:17:5 > -
Ben bu adamı izlemekten sıkıldım
18. kez verilen ödülü niye koklattırıyorsunuz Murat da kolayı nefes almadan içiyor, sanki reklam filmi
Bak sana son kez söylüyorum benim spikerime doğru davranacaksın..
-
Hocam kimsenin koktuğunu düşünmüyorum batuhan gibi süt çocukları ya da diğer kadınlar koku çekmez her gün yıkanıyolardır denizde vs bi şey yapıyolardır yani -
Al spikerini ya istemiyorum spiker falan..quote:
Orijinalden alıntı: RindamanBak sana son kez söylüyorum benim spikerime doğru davranacaksın..
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
ileride survivor özlem gibi olur, zaten tombik idi sonra varile dönüştü, hamilelik de olunca kraken gibi olmuştu.
-
Bu Acun, Maçuka ile yollarını neden ayırdı bilen var mı? İçecekleri farklı tipler getiriyor. Rekabet ortamı yaratacağım diye ada hayatının içine ettiler bari Maçuka kalsaydı.
HOCAM KENDİSİDE KOKUYORSA ŞİKAYET EDEMEZ VE BİR YERDEN SONRADA ALIŞIR. YENİ NORMAL O OLUR ONUN İÇİN AMA BİZİM GİBİ ALIŞKIN OLMAYANLAR İÇİN FACİAAAA
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 15 Mart 2021; 21:19:53 >
quote:
Orijinalden alıntı: erolustun
Bu Acun, Maçuka ile yollarını neden ayırdı bilen var mı? İçecekleri farklı tipler getiriyor. Rekabet ortamı yaratacağım diye ada hayatının içine ettiler bari Maçuka kalsaydı.Forumda çok zıpladı diye hocam
-
Merve senin basketciligine tüküreyim
quote:
Orijinalden alıntı: erolustun
Bu Acun, Maçuka ile yollarını neden ayırdı bilen var mı? İçecekleri farklı tipler getiriyor. Rekabet ortamı yaratacağım diye ada hayatının içine ettiler bari Maçuka kalsaydı. -
-
Merve müsamere çocuğu tam. Öğretmenlerin favorisi, her etkinlikte öğretmenim seçtiği örnek öğrenci
TOLUNAY ÇAĞRI BASKAN OKULDA UZAKLAŞTIRMA ALAN ÖĞRENCİ!quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Merve müsamere çocuğu tam. Öğretmenlerin favorisi, her etkinlikte öğretmenim seçtiği örnek öğrenci
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
AÇILIŞ BİZDEN
ALLAH BEREKET VERSİN
quote:
Orijinalden alıntı: Ben-ce
Merve müsamere çocuğu tam. Öğretmenlerin favorisi, her etkinlikte öğretmenim seçtiği örnek öğrenciDORA DAYIMDA MİLLİ EĞİTİM BAKANI HOCAM
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X