< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1088. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
zalımın kızı daha kaç kez yaralayacaksın pehlivanı
-
Bu yarışmayı izleyen 10 kişi olsa 7 kişinin canı cekse o yedi kişinin 3 kişisi söylese bile Acun parayı cuvalla götürmüş olur. Bu kadar etkili bir reklamın fiyatını hemde program içende olan bir reklamın fiyatını siz düşünün. İnsalar böyle zengin oluyor işte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 11 Mart 2021; 21:59:3 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Karabacak kalbi yaralı
HERKES ŞAMPİYON OLABİLİR
AMA ÇOK AZ KİŞİ EFSANE OLUR
-
Yunus Emre hepten çökmüş
-
Bu kaptanlık mevzusu saçma gelmişti ama böyle kaos çıkacaksa devam etsin bu uygulama.
-
Batuhan cidden yeter
-
kaptanlıktan istediğim verim buydu devamkeeee
-
İsmail ve Batuhan Çağrı Başkanın kafasını şişirdi, ceza mevzusu olmasa dalmıştı bile ikisine.
-
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
-
Bıktım şu mağdurdan -
quote:
Orijinalden alıntı: MaçukaBu kaptanlık mevzusu saçma gelmişti ama böyle kaos çıkacaksa devam etsin bu uygulama.
kaostan mı besleniyorsunuz gidin dışarda birilerini kışkırtın dayak yiyin o zaman al sana kaos
-
Ben de bunların mabadı oturak görmüyor sanardım oturmuş beyaz plastik sandalyeye matuhan.Haydaaaa (ismail de inanılmaz çıkarcı,bencil adam)
-
Çağrının açlık başına vurmuş adamın kafasının dibinde saçma sapan tartışıyorlar kuruluyor yine
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
BENİM ELİMDE OLSA VE BATUHAN Mİ ŞAMPİYON OLSUN İSMAİL Mİ DESELER YÜZDE 1 MİLYON BATUHAN DERİM. İSMAİL DE KARAKTERİN ZERRESİ YOK. FESATLIK HABİSLİK PAÇALARINDAN AKIYOR.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MehmetKarahanlı12 -- 11 Mart 2021; 22:2:51 >
-
Batuhan konuşurken etrafı kolaçan ediyor
-
quote:
Orijinalden alıntı: MehmetKarahanlı12BENİM ELİMDE OLSA VE BATUHAN Mİ ŞAMPİYON OLSUN İSMAİL Mİ DESELER YÜZDE 1 MİLYON BATUHAN DERİM. İSMAİL DE KARAKTERİN ZERRESİ YOK. FESATLIK HABİSLİK PAÇALARINDAN AKIYOR.
Helal olsun yine doğru konuştun hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X