ERDİ BAŞKAN HIZINI ALAMAYIP BÖYLE KAST MI OLUR DİYE ACUNA BİLE DALARDI HOCAM... ![]() ![]() https://www.posta.com.tr/survivor-erdi-oyuncu-peker-acikalin-i-hastanelik-etti-1370396 |
🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN (1059. sayfa)

🌊🔥🌴 SURVIVOR 2021 🌴🔥🌊 ŞAMPİYON İSMAİL BALABAN
(En Son Oy Tarihi: 8.9.2022)
-
-
lan adam geçen sene biraz sesi yükseldi diye erman ı diskalifiye etti bu çağri hala orda durabiliyor. eeyyyyy acun birak konseyde elini masaya vurup rol kesmeyi falan. bu yediğin haklarin hesabini ne yapacaksin acun. birak bu işleri acunnn. yok 1 hafta düşün bize kararini ver bilmemne, yaptiğin tiyatroyu ben yemem eyyyy acunnnnnnn kendine gel bu milletle dalga geçme .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y2Jericho -- 10 Mart 2021; 5:46:31 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ERMAN BAŞKAN 1-2 ATAR YAPAR: DİSKALİFİYE. BİŞEY YAPMADI AMA YAPABİLİR SİNYALLERİ VERDİ ALGISI EKSTRALARDA DAVULLA ZURNAYLA AŞILANIR.
PİTBULL ÇAĞRI SUNUCU KOVALAR: GİTSN ÇIK MITLI ILIRIM BIBIBI
HE ÇAĞRI GİTMESİN TABİ BİZ KAOSA AŞIĞIZ BENİM DERDİM ACUN. YOKSA 1-2 BÖLÜME İNŞ ACUNU DA KOVALAR
-
Sanki mayo caiz.quote:
Orijinalden alıntı: Çöp Adamkadınların bikini ısrarı daha moderniz şekilciliği için mi, yoksa m malzemesi olsun diye mi?
okumuş, okumamış, tiki veya değil çoğu "erkek" eşini, sevgilisini tv de bikinili görmek istemez. bu toprakların sosyokültürel yapısı bu. bunun dinle minle alakası yok.
yunanlıların veya başka milletlerin böyle olması onların hiper bir millet olduğunu da göstermez.
her ulusun örnek alınması gereken tarafları vardır. ama inanın bu "insan şekilciliği" değildir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olay nedir hocam ben kaçırdım.
-
ALL STRA KADROM
YUNUS GÜNÇE
YILMAZ MORGÜL
SEMİH
ERDİ
TOLGA KAREL
NAGİHAN
TUĞBA ÖZAY
ÇAĞRI
NİHAT DOĞAN
GEÇEN SENEKI UZUN SAÇLI DIZILERDE OYNAYAN ELEMAN
SERHAT AKIN
İLHAN MANSIZ
FATİH YOLDAŞ
ÇILGIN SEDAT
TURABİ
BOZOK
-
quote:
Orijinalden alıntı: kalavarALL STRA KADROM
YUNUS GÜNÇE
YILMAZ MORGÜL
SEMİH
ERDİ
TOLGA KAREL
NAGİHAN
TUĞBA ÖZAY
ÇAĞRI
NİHAT DOĞAN
GEÇEN SENEKI UZUN SAÇLI DIZILERDE OYNAYAN ELEMAN
SERHAT AKIN
İLHAN MANSIZ
FATİH YOLDAŞ
ÇILGIN SEDAT
TURABİ
BOZOK
Hocam Erdi Baskan'ın ismini yanlış yazmışsınız
Erdi Baskan olacaktı
bu gara stivede giderek ayar oluyorum türkçe öğrensinmişsinde birazda adamlık öğren. çağrı.
-
çoğu çöp starlık.
-
quote:
Orijinalden alıntı: MetzGözümde canlandı: Murat Ceylan önde kaçıyor arkada Çağrı kovalıyor, yerlere yatıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2
FURKAN DEDE GECE UYUMADAN FORUMU OKUDUĞUNU BİLİYORUM . YETMEDİ Mİ CANLI YAYINDA ACUN DAN AZAR YEMEKFurkan Dede sadece forumu okumuyor yazıyor da, derin DH konseyinde durumu bildirip nicki ni bulmak lazım
Bu çağrının karsısına FATIH YOLDASI getıreceksın
-
Ben yıllardır ayarım hocam, sevmedim adamı.
-
-
-
-
acun resmen ben kovmadan sen git demis kalirsa karektersizin tekiymis
-
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X