Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (751. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.869
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Hocam futbolcularin karakterini izlemiyo kimse ya da takim icinde oyuncularin arasinda durum ne kimse bilmiyor. Takim tutan takiminin kazanmasini ister ve iyi performans gosteren topcu sevilir. Ama survivor bir spor musabakasi degil. Futbolla ilgili ornek verilemez her sey icin

Alıntıları Göster
    Yalnız iyi performans gösteremeyen de şampiyon olamıyor işte bunda. Yine listede ilk 5'in dışına gitmez şampiyonluk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam futbolcularin karakterini izlemiyo kimse ya da takim icinde oyuncularin arasinda durum ne kimse bilmiyor. Takim tutan takiminin kazanmasini ister ve iyi performans gosteren topcu sevilir. Ama survivor bir spor musabakasi degil. Futbolla ilgili ornek verilemez her sey icin

Alıntıları Göster
    O zaman Tayfun’un veya Ceyhun’un ne suçu vardı da elendi? Karakterleri mi bozuktu yoksa performansları mı kötüydü? Survivor’ da bir takım sporu diyebiliriz. Futbol bir örnekti sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengineer06 -- 28 Mart 2020; 15:59:2 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Mersinaki yazarken ben

Mersinaki kudurunca ben
    Barış'ın gönüllülere geçeceğini öğrenince ben

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Mert ile barisin ayni takimda kalmasi istenilen o rekabetci ruhu disari cikarmiyordu baris gonullulere gecerek cemalcan ile birlikte son 2 erkege kaldi yanlarina muhtemelen nisayi alirlar gonullu uclusu netlesti unlulerde sirasiyla sonradan gelenlerin ardindan sercan ile ersinin gidisini goruruz muhtemelen durumu belirsiz olanlar aycan vs elif smsi normal sartlarda ben aycanin elifi eleyecegini dusunuyorum diger belirsiz durumda berkay mert perviz uclusunden biri gidecek bu giden kisinin %50-50 mert veya berkay olacagini dusunuyorum

Perviz mert aycan
    Cemal baris nisa

Su an gidisat bu altiliyi isaret ediyor +6 den yani kibris oncesi hizli elemede gidecekler veya kibrisa gidecek surpriz altili
    Yunus emre yasin evrim
    Berkay ersin elif

Son gecis isinden sonra sampiyonluk oranlari verirsek daha net anlasilmasi icin

Baris 2,2
    Perviz 2,4
    Cemal 3,6
    Mert 4,5
    Berkan 7,5
    Yunus emre 9,0
    Bir kiz sampiyon olmasi 15,0
    Diger yarismacilarin birinin olmasi 25,0

Alıntıları Göster
    Yılların tecrübesi yazıyor okuyor muyuz

• quote:

Mert ile barisin ayni takimda kalmasi istenilen o rekabetci ruhu disari cikarmiyordu baris gonullulere gecerek cemalcan ile birlikte son 2 erkege kaldi yanlarina muhtemelen nisayi alirlar gonullu uclusu netlesti unlulerde sirasiyla sonradan gelenlerin ardindan sercan ile ersinin gidisini goruruz muhtemelen durumu belirsiz olanlar aycan vs elif smsi normal sartlarda ben aycanin elifi eleyecegini dusunuyorum diger belirsiz durumda berkay mert perviz uclusunden biri gidecek bu giden kisinin %50-50 mert veya berkay olacagini dusunuyorum

Perviz mert aycan
    Cemal baris nisa

Su an gidisat bu altiliyi isaret ediyor +6 den yani kibris oncesi hizli elemede gidecekler veya kibrisa gidecek surpriz altili
    Yunus emre yasin evrim
    Berkay ersin elif

Son gecis isinden sonra sampiyonluk oranlari verirsek daha net anlasilmasi icin

Baris 2,2
    Perviz 2,4
    Cemal 3,6
    Mert 4,5
    Berkan 7,5
    Yunus emre 9,0
    Bir kiz sampiyon olmasi 15,0
    Diger yarismacilarin birinin olmasi 25,0

Alıntıları Göster
    Aycan Sultan 1.05 diye ona iddia açmadınız herhalde hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Yalnız iyi performans gösteremeyen de şampiyon olamıyor işte bunda. Yine listede ilk 5'in dışına gitmez şampiyonluk.

Alıntıları Göster
    Demek istedigim sadece performansi iyi olan sevilecek diye bir sey yok. Performansi asiri iyi olup da sevilmeyen finale cikamayan cok yarismaci oldu. Karakter daha onemli, yaninda performansin da en azindan orta seviyeyse daha yuksek sansin var

• quote:

Orijinalden alıntı: cengineer06

O zaman Tayfun’un veya Ceyhun’un ne suçu vardı da elendi? Karakterleri mi bozuktu yoksa performansları mı kötüydü? Survivor’ da bir takım sporu diyebiliriz. Futbol bir örnekti sadece.

Alıntıları Göster
    Karakterleri bozuk demem, ama cok siliklerdi. Izletecek bir sey vermiyorlardi.

• quote:

Karakterleri bozuk demem, ama cok siliklerdi. Izletecek bir sey vermiyorlardi.

Alıntıları Göster
    Anladım adam gibi adamlardı ama efendi ve sessizlerdi. Bu da yetersiz geldi. Demekki dobra olacak, karakteri düzgün olacak ve silik olmayınca bu iş tamamdır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cengineer06 -- 28 Mart 2020; 16:10:36 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Zehirlenme artık bütün bünyeye nüfus etmiş durumda. Maalesef hastayı kurtarmamız mümkün değil.

• quote:

Kadinlara karsi boynumuz kildan ince, gerekirse bas taci yapariz. Gerektiginde korur kollariz. Cunku adamiz

Alıntıları Göster
    Baş tacını yanlış anlamış olmayasınız

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Zehirlenme artık bütün bünyeye nüfus etmiş durumda. Maalesef hastayı kurtarmamız mümkün değil.

Alıntıları Göster
    Yunus emre baskan zehir degildir, olsa olsa aşı olur

Zıpzıp

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Baş tacını yanlış anlamış olmayasınız

Alıntıları Göster
    Mecaz yapmayiz biz gercekten alir basimizin ustune koyariz

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

Barış’ın gönüllülere geçmesi Yunus emre için iyi olmadı. Tam performansı artmaya başlamıştı,böyle devam etseydi finale çıkardı. En önemlisi takımda rakip yoktu.

Ama bence Barış için de iyi olmadı. Zaten sessiz bir kişilikti,ünlüler takımında mağdur oluyordu. Gönüllüler takımında silik kalabilir ama yine de finale çıkar tabi.
    Yunuscular yine mağdur oldu. Başta bir şok yaşadılar ve Barış'ı istemiyoruz diyorlardı.

Şimdi baktılar ki kaçış yok en azından günü gelene kadar dalgaya devam
  • M A R A B A gençler survivor izlemek lazım yoksa duraman fazla.
  • Kafamda şöyle bir forum oyunu var bir tahmin yarışması düzenleyelim diyorum

herkesin 50 veya 100 donanim tahmin puani olacak her yayın günü 4-5 tane soru sorucaz yayının başında oyuna katilanlar belirlenen saate kadar tahminini yapacak ve diyecekti ben bu tahminlere 5 donanım tahmin puanı basıyorum 10 tahmin puani basıyorum diyecek sene sonunda en yüksek puan kimde olursa kendisini survivor best tahmincisi ilan edeceğiz hemde buralari biraz hareketlendiririz

Günlük sorulara örnek

Oyunu hangi takim kazanir
    Ünlüler 1,2
    Gönüllüler 3,5

Oyun kaç sayi farkla biter?
    1-3 sayı fark 1,2
    4-6 sayi fark 2,5
    7 ve üstü fark 5,5

Hangisi daha çok sayi alir bugün?
    Berkan 1,5
    Barış 1,6
    Elif 1,9

Hangisi daha çok sayi kaybeder?
    Gizem 1,5
    Ardahan 1,8
    Ersin 2,4

Puan şu şekilde hesaplanacak örneğin unluler kazanir 1-3 sayi fark olur berkan en çok sayiyi alir gizem çok yenilir deyip 10 tahmin puani ile oynarsaniz 10*1,2*1,2*1,5*1,5=32,4 puan kazanacaksıniz toplam puanınıza 32,4-10°22,4 eklenecek tahmin puani 0'a düşen elenecek

Evet katılımcı sayısına göre oyunu başlatacam her gün tahminde bulunmak zorunlu değil tahminlere 5 ve besin katı şeklinde oynayabilirsiniz en az 5 tahmin puani ile oynanir

Katılmak isteyen Mesaja +1 yapsın sayiya bakalım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 28 Mart 2020; 16:18:1 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Yunus emre baskan zehir degildir, olsa olsa aşı olur

Zıpzıp

Alıntıları Göster
    Doktor bey tüm müdahalelere rağmen hastayı kaybediyoruz. Hasta kendinden geçiyor sayıklamaya başladı artık.

Bari acısını dindirecek bir şey vereyim :)
  • quote:

Kafamda şöyle bir forum oyunu var bir tahmin yarışması düzenleyelim diyorum

herkesin 50 veya 100 donanim tahmin puani olacak her yayın günü 4-5 tane soru sorucaz yayının başında oyuna katilanlar belirlenen saate kadar tahminini yapacak ve diyecekti ben bu tahminlere 5 donanım tahmin puanı basıyorum 10 tahmin puani basıyorum diyecek sene sonunda en yüksek puan kimde olursa kendisini survivor best tahmincisi ilan edeceğiz hemde buralari biraz hareketlendiririz

Günlük sorulara örnek

Oyunu hangi takim kazanir
    Ünlüler 1,2
    Gönüllüler 3,5

Oyun kaç sayi farkla biter?
    1-3 sayı fark 1,2
    4-6 sayi fark 2,5
    7 ve üstü fark 5,5

Hangisi daha çok sayi alir bugün?
    Berkan 1,5
    Barış 1,6
    Elif 1,9

Hangisi daha çok sayi kaybeder?
    Gizem 1,5
    Ardahan 1,8
    Ersin 2,4

Puan şu şekilde hesaplanacak örneğin unluler kazanir 1-3 sayi fark olur berkan en çok sayiyi alir gizem çok yenilir deyip 10 tahmin puani ile oynarsaniz 10*1,2*1,2*1,5*1,5=32,4 puan kazanacaksıniz toplam puanınıza 32,4-10°22,4 eklenecek tahmin puani 0'a düşen elenecek

Evet katılımcı sayısına göre oyunu başlatacam her gün tahminde bulunmak zorunlu değil tahminlere 5 ve besin katı şeklinde oynayabilirsiniz en az 5 tahmin puani ile oynanir

Katılmak isteyen Mesaja +1 yapsın sayiya bakalım
    Yorma bizi başğannnn :)

• mersinaki M kullanıcısına yanıt

• quote:

Kadinlara karsi boynumuz kildan ince, gerekirse bas taci yapariz. Gerektiginde korur kollariz. Cunku adamiz

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: symon1907

Tanitima baktiniz mi, 6. saniyede sigara dumani gibi birsey yukseliyor ardahanin onunde...
    https://www.acunn.com/survivor/survivor-2020-unluler-gonulluler-28-mart-cumartesi-survivor-2020-unluler-gonulluler-30-bolum-tanitimi-1163370-video

Kimsenin bu tanitimdan bahsetmemesi enteresan. Ya ikinci bir Damla vakasi var... ya da 6 ay once biraktigim sigara simdi kafami yemeye basladi :)

• 
Sayfa: önceki 749750751752753
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.