Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (746. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: STMUS

Şu olaya bakınca bile Meryem in gidişi hikaye gibi geliyor.
    Yok hocam acun Meryemi asla kaybetmek istemezdi. Meryem de ki reyting olmaz barışta. Kız hem başarılı hem çığırktan nagihan gibi ama nagihan İn daha haklısı nagihan birde çirkefti Meryem de o yok. Ayrıca barış ünlülerde de ön plandaydı ordada aurosu vardı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Tabi ki Meryem'in tartışılmaz üstünlüğü var. Şu an için demiştim.Performans tablosuna göre.

Birebir oyunlarda kim daha üstün bilmiyorum. Ancak eşit bile olması bir başarıdır bana göre.

Alıntıları Göster
    O konuda evet ama bana göre elifte nisa da çok çok iyi yarışmacı değiller. Hatta aycan şu an ikisindende iyi. Elif başlarda iyiydi millet geliştirdi kendini o yerinde saydı. Şu an 3. İyi bayan bana göre. Meryem se sema damla nagihan ayarında bir yaruşmacıydı bu sene büyük kayıp onun için Şaziye de iyiydi çok hızlı değildi ama çok iyi bitirici ydi oda.

• Kazandığı oyunu kayınvalidesine armağan eden koca yürekli, hanım köylü, british romanı Tarık Mengüç. Unutulmadın...

• quote:

Barış gibi bir tip şampiyon olamaz bu yarışmada, en fazla Hakan Hatiopoğlu olur taktik yapa yapa bir yere kadar gider.
    Hocam büyük tip farkı var. Barış hayata 1.0 önde başlamış. Hakan da o auro yoktu.

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

Yok hocam acun Meryemi asla kaybetmek istemezdi. Meryem de ki reyting olmaz barışta. Kız hem başarılı hem çığırktan nagihan gibi ama nagihan İn daha haklısı nagihan birde çirkefti Meryem de o yok. Ayrıca barış ünlülerde de ön plandaydı ordada aurosu vardı.

Alıntıları Göster
    Çok stabil seyretmeye başlamıştı yarışma bence, böyle bir değişiklikle ortalık karıştı. Meryem'in sms te hep sonlarda olması da etkili olmuş olabilir gitmesinde.
  • quote:

Hocam büyük tip farkı var. Barış hayata 1.0 önde başlamış. Hakan da o auro yoktu.

Alıntıları Göster
    Ogeday gibi performans olmazsa tipte bir yere kadar götürür, Hakan gibi taktik yapmak zorunda kalırsın o zaman. Barış'ın bugün yaptığı tam Hakan tarzıydı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: helloworldimme

İkisi de takımla takılmayan tek takılan tiplerdi birbirlerine güç verebilirler bu yönden yunus barış el ele finale inş
    Barış yunus evrim bir grup o kesinleşti zaten. Yasinin bir karın ağrısıda o Bi yunus emreyle başa çıkamamışken birde barış geldi. Bundan sonra ilk 2 böyle gider gibi. Buda sırayla ezgim Burak ve ardahan yolculuğu demek.

• quote:

Ogeday gibi performans olmazsa tipte bir yere kadar götürür, Hakan gibi taktik yapmak zorunda kalırsın o zaman. Barış'ın bugün yaptığı tam Hakan tarzıydı.

Alıntıları Göster
    Bana da öyle geliyor Barış bir yere kadar gidip patlar
  • quote:

Barış yunus evrim bir grup o kesinleşti zaten. Yasinin bir karın ağrısıda o Bi yunus emreyle başa çıkamamışken birde barış geldi. Bundan sonra ilk 2 böyle gider gibi. Buda sırayla ezgim Burak ve ardahan yolculuğu demek.

Alıntıları Göster
    Hocam en çok Barış ın Yunus Emre Başkana a tavrını merak ediyorum
  • Berkan’in o performansa bir hikaye olusturamamasi kotu oldu, unluler takiminda önü kesinlikle acildi smste ama sadece performansla finale kalmasi zor olur, reality vermesi lazim.

• quote:

O konuda evet ama bana göre elifte nisa da çok çok iyi yarışmacı değiller. Hatta aycan şu an ikisindende iyi. Elif başlarda iyiydi millet geliştirdi kendini o yerinde saydı. Şu an 3. İyi bayan bana göre. Meryem se sema damla nagihan ayarında bir yaruşmacıydı bu sene büyük kayıp onun için Şaziye de iyiydi çok hızlı değildi ama çok iyi bitirici ydi oda.

Alıntıları Göster
    Şaziye biraz Mert gibiydi ağır ama finalde iyi atıyor tarzında. Zaten yaşı da var.

Yani survivor geneline bakarsak tabi durumlar değişir. En top seviyede değiller kesinlikle.

Elif biraz Sema gibi hızı iyi atışları biraz patates.

Bir de sanki takımlarda kazanma sinerjisi gibi bir durum oluyor. Yani kazanıyorken genel olarak hepsi yada birçoğu iyi, kaybediyorken genel olarak düşüyor gibiler.

Ardahan mesela son zamanlarda aşırı düştü. Açlık vs bir etken midir bilmiyorum ama baya kötüleşti.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    zorro hepsi okey ama barış a katılmıyorum
    barış ın daha elle tutulur hikayesi yok
    mert le tartıştı ve gönüllülere geçti
    eee?

sadece oluşacak hikayenin ilk adımını attı ama şunu dersen katılırım son 5 garanti
  • Baris Survivorun baslarinda boyle degildi bu arada. Gokhan Keser’e falan benzettik ama cok farkli bir sey çıktı içinden. Bir bakiyosun gayet efendi, sonra bakiyosun garip garip racon kesmelere falan basliyor, bir konusmanin icinde tam iyi gidiyor diyorsun arada bir sey diyo ne alaka oluyosun falan cozemedim adami. Cok strateji yapiyo kafasinda belli

• Acun resmen mizansen yapmış siz de afiyetle yemişsiniz aferin! DH bitmiş... Hey yavrum hey nerede o eski tayfa

Acun takımları dengelemek için karşı takımın en iyi yarışmacısını alıp öbürüne transfer etti. Yok oylama yapılsa barış çıkarmış da yok bilmem neymiş de kim yer bunu be :))

Ya da şöyle soralım. Farzedin ki gönüllüler meryem gittikten sonra da iyi oyun kazanıyor ünlüler kaybediyor. Acaba Barış yine karşı takıma gitmek ister(!) miydi? :) Yani pardon Acun gönderir miydi :)))

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Baris Survivorun baslarinda boyle degildi bu arada. Gokhan Keser’e falan benzettik ama cok farkli bir sey çıktı içinden. Bir bakiyosun gayet efendi, sonra bakiyosun garip garip racon kesmelere falan basliyor, bir konusmanin icinde tam iyi gidiyor diyorsun arada bir sey diyo ne alaka oluyosun falan cozemedim adami. Cok strateji yapiyo kafasinda belli
    sinsi
    hakan v2
    gönüllüler adası çok karışacak
  • Maraba

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Baris Survivorun baslarinda boyle degildi bu arada. Gokhan Keser’e falan benzettik ama cok farkli bir sey çıktı içinden. Bir bakiyosun gayet efendi, sonra bakiyosun garip garip racon kesmelere falan basliyor, bir konusmanin icinde tam iyi gidiyor diyorsun arada bir sey diyo ne alaka oluyosun falan cozemedim adami. Cok strateji yapiyo kafasinda belli
    Halka fazla samimi geçen davranışları olduğunu ben de düşünmüyorum. İletişimlerinde de çok öne çıkamıyor. Keza röportajlarında olsun.

Ancak şöyle de bir şey var. Acun bu sene zaten kötünün iyisini seçmeye uğraşıyor olmalı :)

Benim asıl merak ettiğim ünlü erkekleri güçlüydü. Barış orada daha fazla istatistik yapıyordu. Gönüllülere geçtiğinde bu istatistiğini koruması mümkün değil. O zaman da düşüş yaşayacak.

Bu seneki puanlama sistemi ona yarar mı bilemiyorum. Belki zarar da olabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

zorro hepsi okey ama barış a katılmıyorum
    barış ın daha elle tutulur hikayesi yok
    mert le tartıştı ve gönüllülere geçti
    eee?

sadece oluşacak hikayenin ilk adımını attı ama şunu dersen katılırım son 5 garanti

Alıntıları Göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

sinsi
    hakan v2
    gönüllüler adası çok karışacak

Alıntıları Göster
    Baya karisacak hocam. Resmen kahraman olmak icin gitti karsi takima ki unlulerde kaybettigini dusundugu sms potansiyelini geri kazansin, performansiyla abilik yaparak takimi ayaga kaldiracak guya. Eger smsde ilk 2 ye giremezse baslayacak operasyonlara bence, ki kesin girer. Baslarda Yunus Emre ile iyi anlasacagini dusunuyorum ama kiskanc bir cocuk Baris, yakininda tutup asagi cekmeye calisabilir Yunus Emre’yi, ben oyle dostluk arkadaslik deger veren bir cocuk oldugunu dusunmuyorum.

• 
Sayfa: önceki 744745746747748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.