Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (627. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: bıyıklı genç forvet

Survivor'u 5-6 sezondur filan takip ediyorum, 10-2 gelmiş geçmiş en farklı skor hatırladığım. 2018'de All-Star gönüllüleri 10-3 yenmişti hatırladığım.

Gönüllüler tam çöp. Ünlüler de çok iyi değil de işte..bakmayın..

İşin kötü yanı, toparlamazlarsa Acun karıştırır takımları. Gönüllüler seri yaptı falan demeyin gönüllülerin yaptığı seriler hep 10-9 veya 10-8 en kötüsü 10-7 filan bitmiştir. Seçimleri kim yaptıysa Acun onu kovmalı
    Yok hocam 2014 ve 2016da 10-0 unlulerin kazandigi olmustu. 2018 de 10-1 biten oyunlar vardi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Hocam emin misiniz? 10-3 hatırlıyorum 18'de all star gönüllüleri yenmişti daha kötüsü yoktu. Rekor 14'te olabilir 14'ü biraz kaçırmıştım.

Onun dışında 10-2 var dünkü oyun. 10-1 yenen kimdi hatırlıyor musunuz? yoksa Turabi'nin takımı mı?

rekor 2014'te mi o zaman?

• quote:

Hocam emin misiniz? 10-3 hatırlıyorum 18'de all star gönüllüleri yenmişti daha kötüsü yoktu. Rekor 14'te olabilir 14'ü biraz kaçırmıştım.

Onun dışında 10-2 var dünkü oyun. 10-1 yenen kimdi hatırlıyor musunuz? yoksa Turabi'nin takımı mı?

2014, 2016 ve 2018'de ünlülerin 10-0 kazandığı birer oyun var. 2018'de All star formatı devam ederken 10-1 olmuştu ama format değişikliğinden sonra sanırım İstanbul ödülünün ardından (belki de öncesinde) 10-0 bitmişti bir oyun. 2 senede bir tekrar ediyor yani Onun dışında 10-2 ve 10-3 falan her yıl görülebilen skorlar.

• franz392 kullanıcısına yanıt
    Vay be

10-0 yenilmiş de olsalar o seneki takımlar bu seneki gönülsüzler kadar çöp değildi bence ya :( ihsan tarkan sıvamış bu kez. Takımları o seçiyordu herhalde :s

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıyıklı genç forvet -- 24 Mart 2020; 16:39:42 >
  • quote:

Ilk 10-0 lik fark 2014’te oldu lobutu dusurmeden engellerden gecip final yapmali bir oyundu unluler almisti.

2018’de de unlulerin kazandigi 10-0 var bir tane hatta, birkac tane de 10-1 vardi diye hatirliyorum ama iki tane link atayim 2018’den

Bu 10-1 olan:
    Acunn.comyoutube
    Ödül oyununda büyük fark! | 73.Bölüm | Survivor 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=wvmYlgR8qws&feature=youtu.be

Bu da 10-0:
    Acunn.comyoutube
    Tavuk şiş ve bulgur pilavı için kıyasıya mücadele! | 80.Bölüm | Survior 2018
    https://www.youtube.com/watch?v=gTEHpW3v7ms&feature=youtu.be

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Vay be

10-0 yenilmiş de olsalar o seneki takımlar bu seneki gönülsüzler kadar çöp değildi bence ya :( ihsan tarkan sıvamış bu kez. Takımları o seçiyordu herhalde :s
    Yani 2018 gönüllülerden daha güçsüz değil bu seneki takım aslında (2014 gönüllüler de bu ikisinin anca bir tık üstü olur). Şu anki rakipleri de eski sezonlardaki ünlülere göre daha zayıf. Ama bir gariplik var, bütün etkenler aleyhlerine göre oluştu. Bir de takımda iyi erkek yarışmacı eksikliği var. Ogeday, Turabi, Hilmi Cem gibi olmaz ama en azından Serkay, Anıl seviyesinde biri olsa yiydi.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

cCc Aycan Sultan cCc
    Virtnam'da Tayvan'da turistlerle gösteri maçı yapıp milli sporcuyum diye ortalıkta gezinen dırzolar bile şampiyon olduysa Aycan Sultan hayli hayli şampiyon olur.

• zorradam kullanıcısına yanıt
    Aycan Sultan gizli forvet hocam, o kadar gizli ki gollerini görebilen yok. Bir işte de harika olma be kadın.

• quote:

Benim çok iyi hatırladığım 2014 de turabi li gönüllüler 10. 0 yenildi. Hatta öyle duruma geldiler ki 9.0 Ken en son çıkan sıfırcı mügeden şeref sayısı istediler acaip baskı yaptılar kıza. Tabi Müge yine sıfır çekti. Turabi küplere binmişti o oyunun sonunda. Oyunda denge oyunuydu elinde sopa ucunda heykelcik taşıyorlar dı.

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    2017 cidden en iyi casting olabilir ama adını koyamadığım bir eksiklik var bu sezonda. Tek tek baktığımızda muhteşem tipler vardı ama önceki sezonlar kadar heyecanlı değildi yine de.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Rabbim Sedat ve Erdi Başkan erken elendi hocam.

• quote:

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: Anche

2017 cidden en iyi casting olabilir ama adını koyamadığım bir eksiklik var bu sezonda. Tek tek baktığımızda muhteşem tipler vardı ama önceki sezonlar kadar heyecanlı değildi yine de.
    Eksiklik Eser West+ Pavyon reis ve Erdi'nin erken elenmesi
    mesela Eser yarışmayı bırakınca forumda yazanların %20 si yazmayı bıraktı. eksikliği hissettik.
    üçü gitmeseydi sezon bambaşka yerlere giderdi

Eser & Serhat kavgası maximum Kaos yaratıyordu kimseye gerek kalmıyordu diğerleri figürandı
    Serhat tek başına kaos tu.Allah Tövbe, onu kaos için yaratmıştı

Eser gidince Serhat, yine kaos yaratacak düşmanlar buldu Adem'i mağdur etti. Adem çakaldı iyi bir survivor izleyicisiydi bunu kullandı Kaos'un etinden sütünden faydalandı Zarbiye ile yürüdü gitti ama finalde duvara tosladı

Eser gidince Adem'in çakma mağdurluğunu ve sms kastığı haftaları izledik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 24 Mart 2020; 18:24:1 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Eksiklik Eser West+ Pavyon reis ve Erdi'nin erken elenmesi
    mesela Eser yarışmayı bırakınca forumda yazanların %20 si yazmayı bıraktı. eksikliği hissettik.
    üçü gitmeseydi sezon bambaşka yerlere giderdi

Eser & Serhat kavgası maximum Kaos yaratıyordu kimseye gerek kalmıyordu diğerleri figürandı
    Serhat tek başına kaos tu.Allah Tövbe, onu kaos için yaratmıştı

Eser gidince Serhat, yine kaos yaratacak düşmanlar buldu Adem'i mağdur etti. Adem çakaldı iyi bir survivor izleyicisiydi bunu kullandı Kaos'un etinden sütünden faydalandı Zarbiye ile yürüdü gitti ama finalde duvara tosladı

Eser gidince Adem'in çakma mağdurluğunu ve sms kastığı haftaları izledik

Alıntıları Göster
    Sırf o yüzden Gökhan Elif gibi yancı tipler çok ilerledi.Bu da programın izlenebilirliğini düşürdü.

ERDİ BAŞKAN
    Eser ve Rabbim Sedat

1.5-2 ay daha izlesek program açık ara en iyi sezon olurdu

• quote:

Bu gece evrim ile Ardahan kekosunu kafa kafaya çarpıştırmamız yok mu hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Bu gece evrim ile Ardahan kekosunu kafa kafaya çarpıştırmamız yok mu hocam

Alıntıları Göster
    BEDELLL ÖDEYECEKLERRR hocam

• quote:

BEDELLL ÖDEYECEKLERRR hocam

Alıntıları Göster
    Kesinlikle hocam .

DENİZLERİ YAKA YAKA GELİYORUZ

• Bu sene cast açısından cidden sınıfta kaldı . Genele baktığımızda yarışmacılar aşırı vasat , ağırlığını koyacak kimse yok .

Yunus Emre de olmasa hiçbir şekilde Reyting gelmeyecek yarışmaya

Elif maalesef bi Sema , nagihan, damlacan etkisi yaratmadı . Aynı şekilde Meryem’de öyle .

Perviz de maalesef eski boksçulwrın yarattığı etkiyi yaratamadı

İzlerken zevk almıyorum açıkçası sadece tv de hiçbişi olmadığı için izliyoruz bu sene

• 
Sayfa: önceki 625626627628629
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.