Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (56. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Cemal Can çok tatlı forumda ılık dakikalar
  • Dokunulmazlık oyununun sonunu yakalayabildim.Elif çok iyi baktım diğer yarışları da kazanmış umarım şampiyon olur. Bıktım dövüşçü şampiyonlardan. Sercan da kazandıktan sonra oldukça efendi konuştu onu da beğendim. Tabi bu daha ilk hafta; haftalar geçtikçe gerçek karakterleri ortaya çıkar. Böyle devam ederse eğer favorilerimden birisi olabilir. Şuanlık sadece elifi tutuyorum
  • Yarın gönüllüler kazanmış gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoaRR

Evrim en iyisi mi?

Alıntıları Göster
    Ben öyle bir şey mi yazdım. Fatma denen kızın sporla hiçbir ilgisi yok, ünlülerde Melis neyse gönüllülerde de Fatma o.
  • ne yaparsanız yapın 3t nin yeri dolmaz
  • Muazzam bir sezon bizi bekliyor, aşırı keyifle izledim yağ gibi aktı program 5 ay soluksuz izlenir şimdi.

Ceyhun polis akşam akşam yaktı bizi be helal olsun hayattan hiç vazgeçmemiş böyle insanlara aşırı saygı duyuyorum eli öpülesi abimiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 17 Şubat 2020; 0:1:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Eder kanka bekle sen..

Alıntıları Göster
    canımsın

• fatma elenir
  • Murat Komiser kendine gel
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murad Abi

Murat Komiser kendine gel
    duruşu, tavırları vs efsane inşallah iyileşir

• Geçen yıl kafam ne kadar rahattı. Yine izlemeye başladım televizyonu kapatsam,sosyal medyada görüyorum. Hayır birde gündem olmuş

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: PERENAL.

duruşu, tavırları vs efsane inşallah iyileşir

Alıntıları Göster
    şampiyon havasıyla biraz ağır takılmak istiyor belki ama survivor çok değişti kamera önünde olan olayların merkezinde olanlar gündem olanlar daha avantajlı
  • new character unlocked: kobra cemal
  • ...
  • Yasin'in 3t yi oynamayı bırakıp acilen kendi olması gerekiyor
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Senin söylediklerine inanmamayı geç olsada öğrendim. “Tıss!”

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ünlüler takımı ego kokuyor gönüllülerde Ardahan ve Evrim ikilisine biraz sinir oldum Yasin ve Cemal Can izletir bu sene.

Kızlardan Elif, Nisa, Meryem üçlüsünü erkeklerden de birçoğunu performans olarak beğendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EthanCarter III -- 17 Şubat 2020; 0:10:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Murad Abi

Yasin'in 3t yi oynamayı bırakıp acilen kendi olması gerekiyor
    Sen niye ekşideki mesajları buraya kopyalıyorsun
  • eşcinsel olan komik karakter eğlendiriyor, ayrıca beklemiyordum çok iyi performansı var.

Emrah'ın oğlu tırt çıktı, erken gidebilir kendini toplamazsa işi zor kuvvetli isimler arasından çıkması zor gözüküyor.

Yasin'den hiç beklemediğim performans çok iyi, çok dobra konuşuyor ağzı sağlam laf yapıyor, performansı da iyi şimdilik ileride daha iyi olursa çok uzun süre gidicektir.

Murat komiserimizi göremedik performansı üzüldüm.

Gönüllülerden Evrim ile Fatma gitsin. Ünlülerden Melis miydi Melisa mıydı neydi o gitsin rezillik resmen.

Ersin abimiz komik, o dursun şimdilik ortalara kadar gitsin böyle karakterler neşe katıyor yarışmaya, izleme amacım böyle tip karakterler ve kaos yaratan karakterler oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2C5CD639E -- 17 Şubat 2020; 0:10:43 >
  • Murat Komiser yakında açılır

Azeri boksör de bence 1-2 oyun sonra ortama alışacak ve kontrolü eline alacaktır. Onun için dörtlü finali garanti görüyorum
  • 
Sayfa: önceki 5455565758
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.