Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.634
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Yunus Emre, Acun'un gönüllüler takımına çektiği operasyonun adıdır. Önce kaybedilen dokunulmazlık oyununda üzerine vazife değilken gönüllüler takımını fırçalamış sonrasında ise gönüllüler takımının stratejisini boşa çıkarmak için oylamaya müdahale edip sıralamayı değiştirmiştir. Nitekim eleme günü kötü giden reytingler düzelmiş ve birinci olmuştur.

#acunsurvivordanelinicek #kodadıyunusemre

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Ogeday dostum beni neden yazdın

Alıntıları Göster
    Abi performanstan dolayı yazdım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 21 Mart 2020; 17:25:30 >
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Yunus Emre, Acun'un gönüllüler takımına çektiği operasyonun adıdır. Önce kaybedilen dokunulmazlık oyununda üzerine vazife değilken gönüllüler takımını fırçalamış sonrasında ise gönüllüler takımının stratejisini boşa çıkarmak için oylamaya müdahale edip sıralamayı değiştirmiştir. Nitekim eleme günü kötü giden reytingler düzelmiş ve birinci olmuştur.

Bravo hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Metz

• quote:

Orijinalden alıntı: Patr.Jane

Aynen hocam.Geldiğinin 2. günü hastaneye gitmeden önce Nisa'nın kriz geçirip bıraktığı oyunda "demin ağlıyordu şimdi gülüyor ben de buna kızıyorum işte" demişti.

Çevresinden onay beklerken de Yasin'den ve tüm takımdan zılgıt yemişti.Nisa'yı seviyorlar çünkü ona farklı bir gözle bakıyor takım.Aslında tüm olayların başlangıcı da bu hadiseye dayanıyor.

Yasin ve Evrim'in bile inandırıcı olmayan kavgaları kendi içlerinde bir renkti gönüllülerin.Yunus Emre bu huzuru bozunca da kendi akıllarınca onu göndermeye kalktılar ama fena çuvalladılar.

Çünkü acele etmeleri ve halkın gerekli değerlendirmeyi yapmasına fırsat tanımamaları,kendi kazdıkları kuyuya kendilerinin düşmesine sebep oldu.

Alıntıları Göster
    Aynen adamı kendi haline bıraksalar eksiye düşecek iken tam tersi duruma soktular. O kadar akıllılar sinsiler vs ama sanki hiç yarışmayı izlememiş gibiler. Böyle şeyler olunca bana garip geliyor açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Aynen adamı kendi haline bıraksalar eksiye düşecek iken tam tersi duruma soktular. O kadar akıllılar sinsiler vs ama sanki hiç yarışmayı izlememiş gibiler. Böyle şeyler olunca bana garip geliyor açıkçası.

Alıntıları Göster

• Gönüllülerin hepsi Ceyhun'un kötü performansından dolayı rahatsız değil mi yani?

Nedir bu baba anne lafları her sene her sene.

Ceyhun abinin performansı kötü ve onu söylüyorum diyemiyorlar

Tam tersi Ceyhun abiye iyice hızlandın diyorlar. O da evet hızlandım daha da hızlanacağım diyor

Tamam artık yani misyonunu tamamlamadı mı?
  • acun azerbaycanlı yarışmacı koymakla on numara yapmış. youtube'da survivor 2020 videolarına gelen yorumların neredeyse hepsi perviz ile ilgili ve yazanların hepsi azerbaycanlı.

acun baktı türklerden ve yunanlardan hayır yok azerbaycanda aradı çareyi :D ki buldu da. belki seneye azerbaycan takımı vs türk takımı yapar
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Alıntıları Göster

• stdbr S kullanıcısına yanıt
    Güzel fikir:)
  • Alaçatı ağbi, sörf yeah.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Alaçatı ağbi, sörf yeah.
    arkadaşın içine serkay kaçmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: stdbr

arkadaşın içine serkay kaçmış

Alıntıları Göster
    Seni Alaçatı’ya almazlar olm.

• quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Yunus Emre, Acun'un gönüllüler takımına çektiği operasyonun adıdır. Önce kaybedilen dokunulmazlık oyununda üzerine vazife değilken gönüllüler takımını fırçalamış sonrasında ise gönüllüler takımının stratejisini boşa çıkarmak için oylamaya müdahale edip sıralamayı değiştirmiştir. Nitekim eleme günü kötü giden reytingler düzelmiş ve birinci olmuştur.

Hocam alakası yok. 1.si gönüllüler Meryem den sonra düştü. Gönüllülerde Meryem bırak 2 yi en az 3 kişi demek. 2 yarış 1 avantaj oyunu 1 bayrak. Kısacası Meryem gönüllüler için artı 3 puan demek ünlüler içinse eksi 4 puan. Bu bütün dengeleri değiştirdi. Dikkat edin Meryem sakatlandıktan sonra gönüllüler şaş kaza 1 dokunulmazlık 1 veya 2 oyun aldılar. O zaman a kadarsa gönüllüler yüzde 80 le alıyorlardı oyunları. Gönüllülerin düşme sebebi meryemin sakatlığı. Onu geçtim evrim biraz başarılı olunca havalara girdi kendini zirvede gördü ortalığı karıştıran evrim. Meryem o kadar başarılı yken bunun 3 de 1 ini bile yapmadı. Diğer taraftan nisa çabuk ele alındı evrim tarafından. Kısacası gönüllülerin böyle batması ın sebebi önce meryemin sakatlığı sonra evrimin poposunun kalkması daha sonra da özellikle nisa ve ardahan ın evrim tarafından kukla gibi oynatılmasıdır.

• Bebiş hazır mısın

• Sizi bu tür zaman kaybı ve ahlak düşmanı (bana göre) programlardan uzak durmaya davet ediyorum. O programı izleyeceğiniz 1 saatte tarihinizden 50 yılı detaylı şekilde öğrenebilirsiniz mesela.
  • 
Sayfa: önceki 553554555556557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.