Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.860
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 52255226522752285229
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Cornetto fanları amma ağladınız ya, uslu durursanız cemal can abiniz 23 nisan da koltuğunu 1 günlüğüne cornettoya verecekmiş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Barisin fazla sms aldigina dair bir noter yazisi dolaniyor, boyle birseyin sizdirilma ihtimali var mi acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Barisin fazla sms aldigina dair bir noter yazisi dolaniyor, boyle birseyin sizdirilma ihtimali var mi acaba?
    bir bit yeniği var, sms barış ödeykenmi uzatıldı acaba, tamam performans olarak ve karıncayı dahi incitmeyerek haketti amasüre uzatılmamalıydı, birde barış 3 gün sms çektı cemalcan son ikigün oylamaya çıktı, cemalde 3 gün üst üste oylamaya çıksaydı kazanamazdı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kesinizmirliksk2

Reis kazandığın savaş yok be gene mi hüsran

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: KnghtER

Barisin fazla sms aldigina dair bir noter yazisi dolaniyor, boyle birseyin sizdirilma ihtimali var mi acaba?
    2017 final sonuç kağıdı o. Aptallar photoshop yapıp dış güçler müdahale ettiye getirmeye çalışmışlar

• Delikanliysaniz tekrar oylama yapalim.

Yer mi?
  • Gay i şampiyon yaptılar tamamen planlı amaç çoluk çocuğu bozmak .acutr mason patronu ferit sahenk Yahudi. Kureselcilere kadar bağlantıları var

• Uslu birer çocuk olursanız, belki rüyanızda Barış'ın şampiyon olduğunu görebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maviyedairhayat

Cemalcan bir proje gereği birinci oldu. Erkeklerde artık kadınsı davranışlar yaygınlaşıyor, uyanın artık,anlayın lütfen.
    Mason locaları dünya genelinde kapitalizmi cinsiyeti tüketimi sağlığı her şeyi yönetiyorlar.
    Barış ne projeysiydi hocam
    Dondurma lobisinin projesi miydi

• quote:

Orijinalden alıntı: seyfil03

bir bit yeniği var, sms barış ödeykenmi uzatıldı acaba, tamam performans olarak ve karıncayı dahi incitmeyerek haketti amasüre uzatılmamalıydı, birde barış 3 gün sms çektı cemalcan son ikigün oylamaya çıktı, cemalde 3 gün üst üste oylamaya çıksaydı kazanamazdı

Alıntıları Göster
    Dostum bit yeniği yok. Tahminimce zaten cemal öndeydi. Oyunları kazandığı için bir sms az girdi. Bu yüzden bence yüzde 65 cemal önde götürüyordu o anons olmadan önce. Ayrıca anons olduğunda herkes oy atabilir. Yani barış öndeyse o farkı koruyabilir ve daha da açabilirdi. Lakin barış öndeyse tam tersi oldu cemal öne geçti. Burada bence olay insanları heyecanlandırmak tı. Düşünün 52 48 lik bir final oluyor. Ben olsam bende bunu insanlara duyurup biraz daha süre verirdim. Burada bir bit yeniği yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Delikanliysaniz tekrar oylama yapalim.

Yer mi?
  • seyfil03 S kullanıcısına yanıt
    kazansaymış o zaman hocam bireysel dokunulmazlığı. Allah allah
  • quote:

Orijinalden alıntı: torabi

Gay i şampiyon yaptılar tamamen planlı amaç çoluk çocuğu bozmak .acutr mason patronu ferit sahenk Yahudi. Kureselcilere kadar bağlantıları var
    Cemal gay olmadığını belli edecek şekilde, defalarca kız arkadaşları olduğunu söyledi yarışmada. Burada yada ekşide hala adama gay damgası vurmaya çalışıyorlar
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    gay adamın kız arkadaşı çok olur hocam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Barış ne projeysiydi hocam
    Dondurma lobisinin projesi miydi

Alıntıları Göster
    Mağdur lobisi hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Pink

Delikanliysaniz tekrar oylama yapalim.

Yer mi?
    Sebep? İşin içinde bit yeniği olduğunu düşünüyorsanız, gidin Acun Ilıcalı'yı mahkemeye verin, savcılığa şikayet edin.
  • twitter'da böyle birşey gördüm.

lol. cidden sütlaca adada dışardan haber mi uçuruyorlarmış. bide eline telefon vermişler. acur'a bak koca kanalı,programı, k-pop aşiretinin liderine peşkeş çekmiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi T0RNAD0 -- 15 Temmuz 2020; 18:0:44 >

• quote:

Orijinalden alıntı: torabi

Gay i şampiyon yaptılar tamamen planlı amaç çoluk çocuğu bozmak .acutr mason patronu ferit sahenk Yahudi. Kureselcilere kadar bağlantıları var
    Büyük resmi görmüşsünüz hocam tebrik ediyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

Hocam realist olursak bu yüzleşme ve yarışmacıların elenme sonrası yaptığı açıklamalar falan olsun bunlarla beraber bireysele geçince yaşadığı sakatlıklar ve performans düşüşü çok etkiledi bence. Performansta sıkıntı yaşamasa rüzgarını estirirdi orada açık ara çünkü çok fazla potaya girdi kendisi.Seninde dediğin gibi fenomen kankası olması cemal için baya yarar sağladı cemal hem kendi kitlesini oluşturdu hemde danlanın kitlesinden yararlandı, büyük sayfalarda cemalin görüntüleri bile paylaşıldı reklam mıdır nedir bilemem artık.
    Hiçbiri babamızın oğlu değil yeri geldi trollük falan yaptık, barışı geçtim cemal yerine berkan kazanmalıydı adamın finale kalmamış olması en büyük adaletsizlikti.

Bence geçenlerde yaşanan Mabel olayından dolayı ünlüler cemal gibi bir yarışmacıya destekte bulundular.
    Cemal hakediyor muydu etmiyordu ama kazandı. Barış kazandı mı bence kazandı adam çok fena bir kitleye sahip oldu, takipçi sayısı arttı. Yaz dizilerinde sürekli boy gösterir. Yarışmada kaybettiği paranın kaç mislini dizilerden kazanır artık.

Alıntıları Göster
    Cemal yerine niye berkan kazanmalıydı hocam ?? Cemal berkanı 1 e 1 oynadıkları oyunlarda daha fazla yenmiş. Daha zorlu kişilerle daha fazla yarışmış olmasına rağmen, genel yüzde de aralarında sadece yüzde bir var. Üstüne 6 dokunulmazlık 4 kaptanlığı saymıyorum. Üstüne son oyunda 4 2 den gelip berkanı yendiğine deyinmiyorum. Realite olarak cemalin daha önde olması da ayrı bir durum.

Genede eğer berkan bireysel de biraz başarı yapsaydı, o ana kadar 2 3 dokunulmazlık alıp, finalde de cemali 4 2 yapmışken eleseydi, sonuna kadar hak etti derdim.

• 
Sayfa: önceki 52255226522752285229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.