Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5220. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.002
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 52185219522052215222
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Michael J.Scofield

Geçmiş seneki Survivorlara göre çok farklı bir şampiyon çıktı. Turabi, Atakan, Adem, Yusuf daha sert görünen kişilerdi. Cemal hem performansıyla hem kişiliğiyle bu algıyı kırdı.
    Cemal Can'ın şansı bu sene bu saydığınız isimler gibi dominant, alfa ve performansı üst düzeyde rakibinin olmamasıydı. Olsaydı Cemal'in üstüne basıp geçerdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 15 Temmuz 2020; 1:32:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MaDJeRo

Berkan'ın o sallanıp sallanıp düşmeyen topu , Berkanı 4. değil , barışı 2. yaptı.. Berkan kazansaydı barış şampiyonmuş bugün.
    lınk var mı bu olaya?
  • demek ki duyarlı insanlarda varmış sizi sms ile döverim deyip duruyordu aldı sms yi sercanda nisayı şutlayıp cemale büyük kıyak yaptı aslında onada dua etsin
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    Eğer aynı dönemde izlersek, aynı kişiyi destekleyelim. Güçlerimizi birleştirmemiz lazım.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Elma kullanıcısına yanıt
    O kalkıp benden özür dilesin. Forumun ergen fanı oldum sayesinde

• Gördün mü dondurmacı demek ki sende karakter yokmuş

• Neyse Cemo aldı iyi oldu en azından hak edenlerden biri aldı diyelim kupayı.

Ama şu foto hep aklımda kalacak lol.

• quote:

Orijinalden alıntı: erolustun

Cemal Can'ın şansı bu sene bu saydığınız isimler gibi dominant, alfa ve performansı üst düzeyde rakibinin olmamasıydı. Olsaydı Cemal'in üstüne basıp geçerdi.

Alıntıları Göster
    Hocam bence yarışmacı olarak cemali çok küçümsüyorsun sen. Orada adem dışında herkesle kafa kafaya oynayacağını düşünüyorum ben. Parkur hızı gayet iyi, bir daha katılırsa, daha alışmış olacak, daha kondisyonlu gelip atışlarını daha da geliştirmiş olacak. Bunları da düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 15 Temmuz 2020; 1:34:3 >

• erolustun E kullanıcısına yanıt
    Bu sene yarışma İnstagrama da çok yöneldi hocam. Yarışmada dominant alfa birisi olsa bile Cemal gibi sosyal medya fenomeni olan birine şampiyonluğu kaptırabilirdi yine.

• Alpha Centauri kullanıcısına yanıt
    Adem var hocam.

İlk mağdur bükücü Ogeday kardeşim, son mağdur bükcü Cemal Can...

• Cemal in şampiyon olmasının sebebi benim desteği bırakmamdır

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Cemal in şampiyon olmasının sebebi benim desteği bırakmamdır
    Harbiden be kardeşim. Sen ilk zamanlarda cemali destekliyordun diye hatırlıyorum bende. Hatta cemal ve kobra muhabbeti olmuştu. Sağol valla vazgeçtiğin için.
  • Ayrıca bir kara büyüde son bulmuştur forumun desteklediği tüm anketlerde hep tersi çıkardı artık bunu da atlatmış olduk he he.
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Her oyunda patates olan mı şampiyon olsaydı? Bu da çok başarılı değil, bundan 2 kat daha çok hak eden kişiler vardı.

• 2017 Adem

• Cemal Can'ı destekleyenler : Mert ersin elif gizem aşkım sercan aycan yasin burak evrim ardahan nisa ve diğerleri

Demet Özdemir Danla ezgi mola semihöztürk berkcangüven Serenay
    Hakan hande erçel
    Aleyna tilki Burcu esmersoy ve daha niceleri..

Barış orduya karşı savaşmış %5 fark bile bir mucize nasıl alsın abi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Hocam bence yarışmacı olarak cemali çok küçümsüyorsun sen. Orada adem dışında herkesle kafa kafaya oynayacağını düşünüyorum ben. Parkur hızı gayet iyi, bir daha katılırsa, daha alışmış olacak, daha kondisyonlu gelip atışlarını daha da geliştirmiş olacak. Bunları da düşün.

Alıntıları Göster
    Hocam bu sene Parviz ve Ersin olması gerekenden çok önce ve talihsiz bir şekilde elendi. Sercan da Survivor Türkiye tarihinin gördüğü en ezici üstünlüğü rakiplerine kurdu lakin bu başarısı oylamaya yansımadığı için yine orada olmayı en çok hakeden kişi olmasına rağmen elendi, gitti. Bir şekilde eğrisi doğrusuna denk geldi ve ortam Cemal için müsait hale geldi. Ben bir All Star olursa başarılı olabileceğini düşünmüyorum. En önemli başarısı birleşmeyi görmek olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 15 Temmuz 2020; 1:41:10 >

• Şunlara bak nasıl teşkilat olmuşlar ya inanılmaz

• Ulan eğer bu doğruysa yer yerinden oynar.

• 
Sayfa: önceki 52185219522052215222
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.