Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5216. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.190
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 52145215521652175218
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Unutmuşum. O da mı mağdur olup kazandı. İyi yarıştı diye duymuştum. İzlemedim gerçi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepImpact. kullanıcısına yanıt
    Alsaydı, yapsaydı, etseydi falandı filandi. Yapaydi tüm bu dediklerini de tuttuğun kişi kazansaydi. Sen de üzülmezdin bu kadar

• Barış ın kaybetmesinin tek sebebi

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Burada Cemal performansı sayesinde 1.ci oldu diyenler çok komik adam kıl payı şampiyon oldu damlanın takipçileri, YouTube takipçileri, sponsorlar, ünlüler, elenen yarışmacıların onu desteklemelerine rağmen az farkla şampiyon bunlara rağmen Berkan 4-2 den dokunulmazlığı Cemale vermeseydi, Cemale çeyrek finalde sms atılmak zorunda kalincakti fanlari finale sakladı oyları Berkan o dokunulmazlıgi alsaydi durum şuan çok farklıydı, bu kadar avantaj ile Şampiyon oldu bu adam hala performansi ile şampiyon oldu diyenler var.
    Boşuna ağlamayın. Daha fazla hakeden şampiyon olmuştur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ANLT -- 15 Temmuz 2020; 1:2:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Adem Barış'ı uyardı.

Son düzlükte vites artırman lazım dedi.

Barış yok ya benim sms'im iyi gerek yok dedi.

Oldun mu şampiyon Barış ?

Ne demiştin sen karakterliler şampiyon olur diye

Barış ve Nisa umarım bir daha katılmazsınız Survivor'a

• quote:

Orijinalden alıntı: DeepImpact.

Burada Cemal performansı sayesinde 1.ci oldu diyenler çok komik adam kıl payı şampiyon oldu damlanın takipçileri, YouTube takipçileri, sponsorlar, ünlüler, elenen yarışmacıların onu desteklemelerine rağmen az farkla şampiyon bunlara rağmen Berkan 4-2 den dokunulmazlığı Cemale vermeseydi, Cemale çeyrek finalde sms atılmak zorunda kalincakti fanlari finale sakladı oyları Berkan o dokunulmazlıgi alsaydi durum şuan çok farklıydı, bu kadar avantaj ile Şampiyon oldu bu adam hala performansi ile şampiyon oldu diyenler var.
    Bunları kim bir araya getiriyorsa zaten şampiyonluğu hak ediyor demektir. Ama performansı bu noktada olmasa kesinlikle şampiyon olamazdı.

Ki performansı olmasa Berkan'ı o noktadan sonra yenemezdi. Bu demek oluyor ki adamın performansı var. Ki genel tablo ortada.
  • Cemale hem elenen yarışmacılar hem de birçok ünlü oy istedi. Ona rağmen acurun demesine göre fark az. Barışın cidden fanı çok gibi ,ama neden çok anlamış değilim :D

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Sorma onca kişi arasından geldi Barış’ı destekledi.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    Hocam valla all star olup yine full parkur olursa bakmam. Başımı kaşıyacak vakit yok zaten. Karantina diye izledim. Son beş senenin 2018 Mayıs ortasına kadar buna da hazirana kadar baktım. Bağımlılık yapıyor zaten. Kaos olmadıkça yokum :)

• Oh be bitti sonunda

Notlarım:

Yunus Emre Başkan Vtr si vermeyen Acun Medyayı kınıyorum. Nisa ve Berkanın saçmalıklarına yer vereceğine Yunus Emre gibi bir cevherden kaliteli mizah şöleni çıkarırdın. Adam başta eline mikrofon alır almaz kahkaha atmaya başladı millet. Ama Acun başkalarını komik diye dayattı bize resmen, mimik oynamadı.

Tüm ünlüler takımına saygısızlıktı bu final. Sanki hiç yarışmamışlar gibi davranıldı vtrlerde

Sütlaçın şampiyon olmasına sevinmedim ama mağdur Barış kaybetti diye sevindim.

Eğer Yunus Emre Başkan -sanmıyorum ama- bir daha katılırsa tekrar görüşürüz. Yoksa elveda bu ahı gitmiş vahı kalmış, tamamen sosyal medya ergenlerine göre şekillenen yarışmaya

• quote:

Orijinalden alıntı: BeyondG

Bu arada Cemal'in Allstarda Turabi ile minderle suya atma oyununda kapışması yok mu ? Doğukan'a neler yapan adam Cemal'e ne yapar tahmin edemiyorum.
    Bir şey diyeyim, belki komik gelecek ama cemal gerçekten isterse o oyunda da iş yapar. O iradeyi gösterir mi bilmiyorum, lakin cemal fiziksel olarak güçlü duruyor, bunu tam göstermese de güç oyunlarında.
  • su an twitterda magdur aşığı tüm ergenyusların tweetlerine ağla kudur felan yazıyorum cok keyifli yahu
  • quote:

Orijinalden alıntı: BrasiLia

Hocam zaten barışa değil, ona sms atanlara acıyorum, yazık günah gitti paraciklar
    Bence en büyük kazığı Barış'tan yediler. Ne olursa olsun seninleyiz diye biat havasına girmişlerdi ama herif bunlar nasıl olursa olsun benimle diye düşünüp saldı kendini. Niye oyun kazanamıyor diye sorgulamaları gerekirdi o zaman

• Başkan elenince yapmadığınızı bırakmadınız cornettocular sizi, uyku yok size bu gece, oturun ağlayın sabaha kadar

• quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Alıntıları Göster

• Sasorii kullanıcısına yanıt
    HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAH

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Bunları kim bir araya getiriyorsa zaten şampiyonluğu hak ediyor demektir. Ama performansı bu noktada olmasa kesinlikle şampiyon olamazdı.

Ki performansı olmasa Berkan'ı o noktadan sonra yenemezdi. Bu demek oluyor ki adamın performansı var. Ki genel tablo ortada.

Alıntıları Göster
    Mersinaki kardeşim hatırlarsın,burada kimse demiyorken, senle geleceğe dair tahminler yapmıştık hatırlarsın. Bir bir hepsi oldu be kardeşim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Bir şey diyeyim, belki komik gelecek ama cemal gerçekten isterse o oyunda da iş yapar. O iradeyi gösterir mi bilmiyorum, lakin cemal fiziksel olarak güçlü duruyor, bunu tam göstermese de güç oyunlarında.

Alıntıları Göster
    Doğru, buna katılıyorum. O oyunlarda zorlamıyor. Kimde zorladı yastık oyununda birisini yenmişti :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasorii

Sorma onca kişi arasından geldi Barış’ı destekledi.
    Artık açıklamanın vakti
    Barış ın şampiyon olmaması için derin konseyimizin kararıydı zorronun Barış ı desteklemesi

• Hak eden kazandı
    Cornettocu seni mağdur arkadaşlarının yanına alalım
  • 
Sayfa: önceki 52145215521652175218
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.