Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5156. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.684
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51545155515651575158
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Var. Sabriye. 2017 yılı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BAŞKAN HEM ACURA HEM PANORAMAYA KAFA GÖZ GİRİŞMİŞ LAN

• quote:

Orijinalden alıntı: Sergio Agüero

Yasin 8 potaya çıkmış, 8'inde de elenmemiş. Tarihte bu kadar potaya giren başka yarışmacı var mı?
    Yunus Günçe (Ç ile) de potaların müdavimiydi yarıştığı sezon.

• quote:

Orijinalden alıntı: Victoriou_S

Var. Sabriye. 2017 yılı
    Vay be 12 potaya çıkmış
  • Berkan boşnak böreğini yiyen sen oldun galiba, geçmiş olsun :) Karakteri düzgün olsaydı şampiyon olurdu muhtemelen, hatalarından ders almalı birilerinin aklıyla hareket etmekten vazgeçmeli. Severdim başlarda ama insanları dış görünüşüne göre çok kolay yargılıyor. Evrim o akşam konseyde mağdur etmeseydi fanları bile yoktu doğru düzgün, ersinin diskalifiye olduğu hafta da muhtemelen gidecekti bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blackflower -- 13 Temmuz 2020; 1:6:4 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    bileti sercan kesti haberiniz yok ne evrimi
  • franz392 kullanıcısına yanıt
    Doğrular ?
    Kimin için doğru ?
    Merve’ye bile inanmayan halk, şu aptalca yazılmış tweete mi inanacaktı. Güldürme beni “Ha ha ha..”

Yarına kadar silinir o tweetler. Merve’nin en azından şansı vardı(maddi açıdan) Yunus ne yapacak ? Gider bir de canlı yayında özür diler. Sarsılan itibarı iyice biter.
    Aylar önce Yunus için üzüldüğümü,bu yarışma sonu olacağını söylemiştim.
    Gerçekten üzülüyorum ama insan önce yaptığı şeyi kafasından tartar,düşünmeden hareket etmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

BAŞKAN HEM ACURA HEM PANORAMAYA KAFA GÖZ GİRİŞMİŞ LAN

OYYYYY BAŞKAN NAKAVT ETTİ TÜM ACUN MEDYAYI

• quote:

Orijinalden alıntı: Sasorii

Doğrular ?
    Kimin için doğru ?
    Merve’ye bile inanmayan halk, şu aptalca yazılmış tweete mi inanacaktı. Güldürme beni “Ha ha ha..”

Yarına kadar silinir o tweetler. Merve’nin en azından şansı vardı(maddi açıdan) Yunus ne yapacak ? Gider bir de canlı yayında özür diler. Sarsılan itibarı iyice biter.
    Gerçekten üzülüyorum ama insan önce yaptığı şeyi kafasından tartar,düşünmeden hareket etmez.
    yunus emre bomboş bir adam berkan dan bile daha yaver
  • POTALARIN KRALI ERDİ BAŞKANDIR . HİÇBİR POTADAN KORKMAMIŞTIR AKBİLİ BASIP YOLUNA BAKMIŞTIR

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Başkan çok güzel saplıyor.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Yoğurdu hepsine kaşıklatıyor

• papatya, sosyal medyadan aldığı tepkilerden sonra iyice akıl sağlığını yitirmiş, paranoya yaratmış kendine. ''bu eski usul askeri işkence'' nedir lan 2 gün sonra ''abi bilmiyonuz mu ben makara yapıyom işte acun apim, ihsan apim, gökhan apim benim. askeri işkence dedim hemen ciddiye aldılar:)'' filan der yüz yüze gelseler
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    Olay yarışmada yansıttığı yaver karakteri de değil.
    Buradakiler işin gırgırındadır diye umuyorum.(gırgırında değillerse komik gerçekten)

• Berkan cool bir karekter değildi performansı iyidi ama çok apaçi davrandı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sasorii

Doğrular ?
    Kimin için doğru ?

Evet doğrular. Konuşmalarda gariplik vardı, kesilen bir şey yok diyorsan fazla safsın. Sabah yazmıştım buraya montaj yapacaklar kesin diye.

Mahkemelik bir durum yok burada, o olay bambaşkaydı. Bir daha TV8'in kapısından içeri sokmazlar. Yüzlerce yarışmacının işine geldiği gibi davrandığı ortamda kendini düşünmeden saydırıyor. Kariyer açısından bakınca çok yanlış bir hareket ama kimsenin sonu falan da olmaz bu program, bundan 5 ay önce başta Yunus Emre olmak üzere çoğunu tanımıyorduk bile zaten.

• Benbeta 233 B kullanıcısına yanıt
    Hareketleri çok abartılı. kimine sempatik gelsede, antipatik durumda yarattı bence.

• sercan: son hafta cemal beni söylemek istemiyordu. ben istedim beni söylemesini. onun için daha hayırlı olacağını, beni söylemesi gerektiğini anlattım cemale. ısrar ettiğim için beni söyledi. onun söylemesi ile elenmek de benim için gurur oldu.

Size dedik ama dimi arkadaşlar, muhtemelen sercan beni söyle der dedik. Gene hakaret üstüne hakaret yemişti cemal bu olayda.
  • 
Sayfa: önceki 51545155515651575158
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.