Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 51125113511451155116
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Benbeta 233

Sercan 'a öğretsin biraz adam zengin ama bakan yok.
    Sercan’a bakan mı yok? Kafan güzelmiş. Adamın eski sevgililerinden haberin var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Siz onu boşverin Ayasofya açıldı.Yakında survivor yarışması da kadınlar ve erkekler ayrı düzenlenir.Kadın survivorunda kadınların çarşafla katılma şartı konulur.

• BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    ''her yeni gün nasıl daha utanç verici olabiliriz''in test sürümü değil mi bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: _TORMUND_

bugün yarın oynanan oyunları kazanan kişi ne oluyor biri açıklayabilir mi
    1 kişi performansla finale çıkacak, kalan 3 kişi sms olacak birisi finale çıkacak, cemal finali kaybettim diye ağlıyor, ama yarın bir şansı daha var
  • berkan bugün ve yarın kazanırsa direkt finalde, cemal barış yasin sms de, yarın cemal kazanırsa berkanla final oynayacak finali kazanan performanstan finale gidecek
  • Bariş bilerek kaybediyor isteksiz gibi.
    Destekçilerine nankörluk ihanet ediyor

• az önce Mert'in instasına baktım her resminin altına Mağdur Barış ın trolleri doluşmuş. abuk subuk yorumlar yapıyorlar ayıptır ya bu kadar da olmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 10 Temmuz 2020; 23:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Instagram’dan da canlı yayın açsaydı inanırdım.

Alıntıları Göster
    yüreği yetmez

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Her sözünün sonunda ben Boşnağım demese olmaz.Berkan sevdiğim bir yarışmacıydı.Son 1 ay kendini bitirdi.

• Barış-Cemal potası olsa efsane olur ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Survivorda oyunlar ve parkurlarda sıradan 3 senedir.En iyi parkurlar 2014,2015 ve 2016 seneleriydi.Her bakımdan elemeler,smsler,bireysel dokunulmazlık, sembol oyunları süperdi.O yıllarda ki sistemlere dönülse daha iyi olur.

• Bence bu sistemde hiç adaletli değil. Cemal tonla dokunulmazlık aldı ve bunun net bir avantajının olmasını beklerdim final oyunlarında. Sen orada emek veriyorsun kazanıyorsun, burada 1 oyun kaybediyorsun diye yarı finalden oluyorsun. Can sistemi olmalıydı bence. Kazanan kişinin emeğini burada öne çıkarmak için. Çünkü berkan 2 hafta neredeyse oyun alamadı, şimdi 2 tane alınca finalist diyenler oluyor. Biraz komik duruyor.
  • anırma be yaver anladık kazandın

• Evrim ve Başkan barışmış galiba
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Cemal-Yaver erken final olmuş. Marış sıfır çekecek.

• Çok yorucu olduğu belli ama yine de parkur biraz daha zor olmalıydı. Yarın denge oyunu oynanır tahminen

• Barışın final yaklaşınca evrime hakkimi helal etmiyorum demiştim mesela ama mesela şimdi ediyorum demesi... Ne bileyim bir yarışma için,şampiyonluk için bu kadar kendini de küçük düşürmek de saçma. Şampiyon olursan olursun da böyle şeylerle anılan bir şampiyon olsan ne yazar ki.

• babuş haklıymış eşek gibi anırıyor

• Gerçekten survivor da adalet aramak yapılacak en boş şeylerden biri. Bunu her bölümde anımsıyorum tekrardan.
  • 
Sayfa: önceki 51125113511451155116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.