Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (5015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 50135014501550165017
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • berkan şu aq labutunu düzelt abi çıldıracam bedavadan sayılar verip duruyor parkurda tokat manyağı yapıyorsun aklını kullan azıcık
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Yarına kaldı hocam.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carentan_

berkan şu aq labutunu düzelt abi çıldıracam bedavadan sayılar verip duruyor parkurda tokat manyağı yapıyorsun aklını kullan azıcık
    Cemal basmıyor ki hocam. İlk oyunlarda neredeyse aynı geliyorlardı.
  • Carentan_ kullanıcısına yanıt
    Hocam Berkan zeki birisi değil umutsuz vaka Yasin 'i falan destekle daha iyi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenilmenin bile bir çizgisi vardır bir insan her gün mü sıfır çeker be kardeşim eğer onun yerinde olsaydim aksam konseyde kim kazanirsa kazansin beni eleyin derdim bir aydır kumda cimde suda her yerde her atışta yeniliyor her istisnasiz kendiyle yarissa kendine yenilir

• Ya sercan bu atışlarla cemali yendi mi gerçekten ?? İlk defa bu kadar kötü attığı bir oyun görüyorum.
  • dada12 D kullanıcısına yanıt
    bassa nolur o sütlaç her oyunda önde geldi berkan sıralama belirleme oyunu zaten belliydi
  • zorradam kullanıcısına yanıt
    Kolsuz Burak olsa bir sayı o
    alırdı keşke Mert veya Başkan kalsaydı bunun yerine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeta 233 -- 4 Temmuz 2020; 22:26:40 >
  • Finale 10 gün kalmış 4 yarismacinin resmen oyunlarda galibiyeti yok kac gündür

• quote:

bassa nolur o sütlaç her oyunda önde geldi berkan sıralama belirleme oyunu zaten belliydi
    Berkan bu oyunda hızlı ama aralarında normalde çok az fark vardı. Cemal daha kontrollü çıkmaya başladı.
  • Benbeta 233 B kullanıcısına yanıt
    yasin barzosunu destekleyeceğime lobutu desteklerim daha iyi vasat oğlu vasat %46 ile çok kaldı orada barzo
  • Survivor 2020 nin en boş adamı barış..
  • Sercana karşı yarışanın atış yüzdesi düşüyor. Benim başka açıklamam yok. Mental sanırım bu durum.
  • Cemal can sercan korkusundan yasine taktik verip duruyor :D

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

yasin barzosunu destekleyeceğime lobutu desteklerim daha iyi vasat oğlu vasat %46 ile çok kaldı orada barzo
    Performans sonuncusu ve sürekli yaptığı kavgalarla neredeyse finali görecek. Belliki acur abisi mastercheften söz vermiş buna survivor finali ile ilgili. Başka bir açıklaması yok adam balık tuta tuta finale gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SlayerFace

Cemal can sercan korkusundan yasine taktik verip duruyor :D
    Eğer genele vurursak Yasin daha iyi atıyor bu oyunda. Yasin daha zorlu rakip olur ancak genede sonuç belli gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Sercana karşı yarışanın atış yüzdesi düşüyor. Benim başka açıklamam yok. Mental sanırım bu durum.
    la hile mile yok işte adam bileğiyle alıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

la hile mile yok işte adam bileğiyle alıyor

Alıntıları Göster
    Hile yok kardeşim. Hile diyen yok zaten. Adam mental olarak etkiliyor diğer yarışmacıları. İstatistik olarak durum böyle. Legal bir şey yani.
  • NAZAR

• Yasin şu anki performansı ile berkaydan ve eliften çok daha fazla hak ediyor son dörtlüyü umarim baris sercan cemal yasin dörtlüsü olur baris cemal finali görürüz

• 
Sayfa: önceki 50135014501550165017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.