Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4972. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 49704971497249734974
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: danny_zuko

Dondurmacı çok büyük oyuncu. Yarışmadan sonra çok teklif alacak :D

Alıntıları Göster
    Bir iki yan rol alıp unutulur gider umarım, oynadığı dizilere de baktım oyunculuk yeteneği yok gibi fazla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Diğerleri elenecek miyim diye stres yaparken şu anı yakalayabilmek için uğraşan kişi de desteklenmez yani, sms gücü var diye ne oyunları ne de elemeleri takmıyor adam.

Böyle bir rahatlık olamaz. Kamera diğer ikisine odaklanırken bunu göstermediler bile. Nisa da sanki pota 2 kişilikmiş gibi Berkan gitmediği için seviniyorum diyor. Bunlara rağmen olası finalde onlardan Cemal'e oy gitmesin diye sahte bir kardeşlik tablosu da çizdi anında, bunların alayı böyle şovmen olmak zorunda galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Herkes öldürür sevdiğini

• Semih Öztürk, dondurmacıyı bombalıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yunus Emre Sercan, Barış veya Berkan'a masaj yaptı mı?

• fameka F kullanıcısına yanıt
    Hocam %100 haklısın yarışma bitince çopu birbiriyle dost olucak zaten bazıları yakın derece de burada dedikleri boş laflar.

• Son Boşnak Bükücü

Haftaya da yalako'yu gönderdim mi operasyon tamamdır

• 1-Barış
    2-Cemal
    3-Berkan
    4-Sercan
    5-Elif
    6-Yasin
  • quote:

Orijinalden alıntı: danny_zuko

Semih öztürk'ün bir lafı var Nisa zamanında potaya girseydi görürdük gerçek kezban Nisa'yı. Gitmeden potaya girdi hemen Cemal Can'ı sattı .

Trip atmasını bırak gerçek kişiliğini son haftalarda yaptığı satışlarla gördük. Sempatik değil itici olmaya başlamıştı.

Forumda ilk zamanlar destekledim ama bin pişman oldum. Sinsi , çıkarcı ve nankör biz kızdı.İyi ki gitti.

Alıntıları Göster
    sen çok güzel bir insansın
  • Elif in artık kendisini ortaya koyması lazım Sercan böyle nereye kadar gidebilir ki

• Yalnız konseyin tekrar çekildiği belli gibiydi. Ne Nisa'nın ne de Berkan'ın yüzünde en ufak bir endişe, korku, stres yoktu. İkisi de bitse de gitsek havasındaydı. Barış oyunculuktan gelen tecrübesiyle el ele tutuşup olaya inceden bir aksiyon katmaya çalıştı lakin yeterli olmadı bana göre.

• Evrim 8. potasında elendi

Nisa 2. kez girdiği potada elendi 😂😂😂

Çekirge bile 3 kere zıplıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Charalampopoulos

Herkes öldürür sevdiğini

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Başkan elenirken gülenlere seri akbil basılmıştır, müsterih olunuz
  • Elenenler arasında bir tek Nisa ya üzüldüm. Yinede hepsi teker teker bedel ödeyecekler.

Alayınıza BARIŞ MURAT YAĞCI!

• Yarışmanın başlarından beridir yanında olan ve dış görünüşü yüzünden onun ...ünde dolaşmayan, tek gerçek arkadaşı olan Cemal'i sırf gerçekleri söylediği, ...ünde dolaşanlar gibi her söylediğini onaylamadığı için silip yerine Berkan'ı desteklediğini duyurdu ve gitti. Bu kızlar gerçekten bu kadar aptal mı yoksa her şeyin farkında olarak sahte insanların etrafında dolaşmasından zevk aldıkları için mi öyle davranıyorlar anlamıyorum. Dünya'nın en iyi insanı olsaydı ve güzel değil de çirkin olsaydı acaba Nisa'nın etrafında kaç tanesi olurdu da onu teselli ederdi? Bir tek Cemal olurdu gerisi abi ayağı çeken boşlar. Şimdi göreceğiz bakalım duygusal takımda duygu kalmış mı?

Barış da baktı performans yok duygusal takımız, el ele tutuşalım falan seyirciye oynuyor.Gönüllere gelip ilk oyunda dizlerinin üzerine çöküp kendini alkışlattırdığı performansından bir şey kaybetmemiş. Sercan bunların hepsinin farkında ve gerçekleri söylediği için sevmiyorlar. Cemal çok iyi insan, oynamıyor ama gerçekten de ağladıkları için oy alıyorlar. Bu millet ağlayanı seviyor.

• erolustun E kullanıcısına yanıt
    Cemal hariç hepsine yaptı Sütlaç Reyis şampiyon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benbeta 233 -- 1 Temmuz 2020; 1:27:2 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Ölühaber Donanımcısı Ö kullanıcısına yanıt
    Sen nerden biliyorsun birader? acun'un oturma organı mısın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hasan Hassanisoughi

• 
Sayfa: önceki 49704971497249734974
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.