Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4862. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48604861486248634864
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Cemal fanı olan kızın,babasının sms attırmadığı için yaptığı “şeyin” postunu atsana.

Kaç gündür atarsın diye bekliyorum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musashi-R

Cemal fanı olan kızın,babasının sms attırmadığı için yaptığı “şeyin” postunu atsana.

Kaç gündür atarsın diye bekliyorum
    Silmişim hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: T0RNAD0

Yaver Berkan kırmızı takımda Kelcani bile geçmiyordu hocam Nisayı nasıl geçecek.
    Gönüllüler takımında Nisa'yı geçmişliği de var ama.Performans 1. Berkan'ın elenme ihtimali çok zayıf devamlı panorama masalarında övülen Berkan'a çok oy gitmiştir.

Böyle bir potada Nisa kesin olarak elenir.

• Sümüklü gittiyse konseyler kaoslu geçer bu hafta izlenir. ergen tayfa yüzünden Kelcan Reis'i destekliyorum. nefret ettirdi program çoluk çocuğun eline düşmüş
    işimi gücümü bırakacağım tüm bölümleri izleyeceğim sümüklünün gidişini görmek keyifli olacak
    sümüklü gittiyse dokunulmazlıkların birini mutlaka Kelcan Reis almıştır

kelcan reis futbolcu ve zengin olduğu için şampiyon olamayacak ama son 2 ayda iyi vites yükseltti ve hiç hata yapmadı helal olsun

boşuna dememişler benzini shell'den akılı kelden alacaksın. yakıtı hep shell'den alırım
  • tuğs@n kullanıcısına yanıt
    Yavermiş Sanki gitmek zorunda sercanın takımına. İçi geçmiş eğlenmesini bilmeyen insanlarla adam ödüle mi gitmek ister. Sercan daha önce çikolata partisinden afaroz etmişti, ne oldu da bu berkan sevgisi oluştu birden(performansı yüzünden). Önce doğum günü yazısını aşk ilanı görmekten vazgeçsin sözde alfa sincap ve yaveri torpilli elif
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Onu gördükten sonra savunmayı bıraktım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Sercan antiliği yapalım birazda forum kendine gelsin,doğru yolu bulsun

Sercan: Ben şampiyon olmak istemiyorum, elif şampiyon olsun. O sırada olan

Nisa: Klasik arabaları severim
    Sercan: Bende klasik arabaları severim biliyor musun ?

• quote:

Orijinalden alıntı: victor zsasz

Yavermiş Sanki gitmek zorunda sercanın takımına. İçi geçmiş eğlenmesini bilmeyen insanlarla adam ödüle mi gitmek ister. Sercan daha önce çikolata partisinden afaroz etmişti, ne oldu da bu berkan sevgisi oluştu birden(performansı yüzünden). Önce doğum günü yazısını aşk ilanı görmekten vazgeçsin sözde alfa sincap ve yaveri torpilli elif
    survivor nankörleri affetmez. Sercio Reyiz yakında Yaveri boşnak böreği yemeye gönderecek
    NANKÖR YAVER baktı sütlaç ile mağdur da sms potansiyeli var hemen yanaşıyor
    abi ben boşnağım

• victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Klasik arabaları seviyor dediğin Nisa 1969 Model Mustang ' e kötü dedi Allah çarpar Amerika 'da herkesin hayali olan arabaya kötü dedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Yaverin Nisayı geçtiği sms oylamalarında gönüllü kadınların dokunulmazlığı vardı diye hatırlıyorum o yüzden geçmiş olabilir. Hatırlarsan bir ara Evrim ve Nisa sürekli 6-7 çıkıyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

Sümüklü gittiyse konseyler kaoslu geçer bu hafta izlenir. ergen tayfa yüzünden Kelcan Reis'i destekliyorum. nefret ettirdi program çoluk çocuğun eline düşmüş
    işimi gücümü bırakacağım tüm bölümleri izleyeceğim sümüklünün gidişini görmek keyifli olacak
    sümüklü gittiyse dokunulmazlıkların birini mutlaka Kelcan Reis almıştır

kelcan reis futbolcu ve zengin olduğu için şampiyon olamayacak ama son 2 ayda iyi vites yükseltti ve hiç hata yapmadı helal olsun

boşuna dememişler benzini shell'den akılı kelden alacaksın. yakıtı hep shell'den alırım
    En sevdiğim beyaz eşya markası bosch

• Benbeta 233 B kullanıcısına yanıt
    Yok beni ilgilendirmiyor nisanın geçekten sevip sevmemesi, orada komik olan paylaştığım diyaloğun yaşanması.

Senden bağımsız; haterler berkanı vuracak bir şey bulamıyor, kaplumbağa barış fanları gibi almışlar ağızlarına yaver lafı döndürüp dolaştırıp onu söylüyorlar. Aynı kitle ogedaya 2017'de ergen diyordu
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuğs@n

survivor nankörleri affetmez. Sercio Reyiz yakında Yaveri boşnak böreği yemeye gönderecek
    NANKÖR YAVER baktı sütlaç ile mağdur da sms potansiyeli var hemen yanaşıyor
    abi ben boşnağım

Alıntıları Göster
    Dünyanın en Boşnak adamı yaver berkan

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  • Şimdi diyelim ki 6-7 aylık bu zorlu yarışı çetin mücadelelerin ardından onca emek vererek Allah'ın izniyle Berkan kazandı. Eline maddi ödül olarak ne geçecek? 500.000 TL. Elif orada toplam piyasa değeri 600.000 TL'nin üstünde iki arabanın anahtarını cebine zaten koymuş. Bugün elense bile Survivor'ı kazanandan daha fazla maddi değeri olan ödülle yarışmadan ayrılmış olacak. Bu nasıl bir mantıksızlıktır? 6-7 ay süren bir maraton var ortada. Yarışı kazanan yarışmacı foto finish'i geçemeyen yarışmacı kadar para kazanamıyor. Bir kişi iki arabayla ayrılıyor, parkurun tozunu toprağını yutan, yarışmanın kahrını çeken diğer 7 kişi aval aval bakıyor. Daha önce ev, araba kazanan bir yarışmacının tekrar bu ödüller için yarışamaması gerekir. 6 saniye kala Elif kapıyı açıyor sayı Elif'e yazılıyor. 15 saniye kala Elif kapıyı açmaya bariz bir şekilde yelteniyor Murat orada Elif Elif diye devreye girip kızın kapıyı açmasına bir anlamda engel oluyor. Versinler abi. Parası nasıl olsa benim cebimden çıkmıyor. Yetmediyse bir tane daha versinler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erolustun -- 26 Haziran 2020; 19:3:4 >

• Nisa oylama gecesi yaptığı mimiklerle çok oy kaybetti yağver geçmiştir onu çünkü gerçek yüzünü oylama bitince gösterdi. Çekimler baya önden gidiyormuş çoktan Evrim'in yanına gelip dayağını yemiştir mızmız
  • Barış,Cemal,Nisa,Berkan hepsinin ortak amacı Sercanı elemek.Bir insan çok iyiyse çok düşmanı olur.Büyük başın büyük derdi olur.Eğer Sercan toplu smste 3. veya en kötü 4.ise son 4 yapması içten değil.Son 4 tede oyunlarla finalist olduktan sonra şampiyonluğu alır bence.Elifin şampiyon olmasını istemesi Elifi sevdiğinden ve mütevazi olduğundan yoksa herkes ister şampiyon olmayı.Bu hafta Nisadan başla Sercan Yıldırım bu forumda da çok destekleyenin var.
  • victor zsasz kullanıcısına yanıt
    Ergen bir abazanın 20 yaşında milyoner olduğunu düşünün Sercan 'ın durumu normal bence sıkıntı Nisa 'nın intikam kelimesiydi
    Sercan bence mevzuyu kapattı bu arada Sercan hayatında birkezde olsa gurup yapmadıysa bende bir şey bilmiyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erolustun E kullanıcısına yanıt
    Hocam tamamda dediğinde mantıksız şeylerde var.Bir Sercan yıldırımın kazandığı haftalık ücretle Nisanınki aynı olmaz.Çünkü ünlü isimleri oraya getirmek için yüksek teklifler yapılır.Sercan Yıldırım gibi ünlü isimler ancak yüksek ücretlerle yarışmaya katılır.Gönüllürde bu şartları bilerek yarışmaya katılır.Elif 2 arabayı bileğinin hakkıyla kazanmıştır.Usulsüz durum varsa kaybeden Berkandır o itiraz eder gerekirse dava açar.2 araba kazandı diye bir yarışmacı yarışmadan tamamen vazgeçsin böyle bir dünya olamaz.Hep bazıları daha çok ihtiyacı var demiştir bazı yarışmacılara.Bu ihtiyaçları tamamlama yarışması değil performans yarışmasıdır ve en çok hakeden 1 kişi kazanacaktır.Elifte şampiyonluk adayıdır belki şampiyon olacaktır.Ne diyeceğiz 2 araba aldın şampiyonluğu bırak mı denilecek.
  • 
Sayfa: önceki 48604861486248634864
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.