Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4712. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 47104711471247134714
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Yunus Emre'nin gidişinden beri çok çok nadir izliyorum. Evrim giderse yeniden takip etmeye başlarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

Adam her bölüm birilerinin anasına bacısına sövüyordu.

Alıntıları Göster
    Allstara gelmesi gereken erkekler tam liste:
    Erdi Başkan
    3T
    Saten Reis
    Semih
    Yunuz Emre
    Kolsuz Küfürbaz Barzo Tony Başkan
    Eser West
    İblis Bora
    Ayı Hikmet
    Son Ergen Bükücü Mert
    Rabbim Sedat
    Anıl Sins

• SahteKabadayı kullanıcısına yanıt
    Herkesin fanı olurda Evrimin, Yasinin,Ardahanın fanı olacak ne buluyorlar hayret.Başarı desen yok karakter desen yok insanlık yok.Acun abileri bu ezikleri son 9 yaptı.Acun bence Malatyaspor-Barcelona maçını yönetse Malatyaspor Yener. Hakem olan bir spor veya olayda hakemi yenemezsin.

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Yasini destekleyen çoğu kişi Taner Tolga Tarlacı sayesinde seviyor, destekliyor.

Ardahan bi ara Fatih Terimin selamı üzerine GS'lilerden çok oy topladı onun dışında neden oy atılıyor bilmiyorum. Bazı Cemal Nisa fanları oy atıyor olabilir.

Ama Evrimi burda akrabası olan arkadaş dışında seven destekleyen görmedim. Sülalecek binlerce sms atıyorlar galiba başka mantıklı bir şey gelmiyor aklıma

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maçuka kullanıcısına yanıt
    Sen gelmesi gerekenleri yazmışsın.Ben izlediğim kadarıyla Acunun çağıracağı isimleri yazayım:
    Erkekler:Ogeday,Avatar,Semih,Serhat,Bora,Hikmet,Anıl Berk,Ersin,Barış,Berkan,Nikos,Panigiotis
    Bayanlar:Evrim,Elif gören,Meryem,Dimitra,Melina,Afroditi,Seda,Sude,Yağmur,Tuğçe Melis,Berna Keklikler,Damla,Elif Şadoğlu

• quote:

Orijinalden alıntı: huseyinadukeeee

Yasini destekleyen çoğu kişi Taner Tolga Tarlacı sayesinde seviyor, destekliyor.

Ardahan bi ara Fatih Terimin selamı üzerine GS'lilerden çok oy topladı onun dışında neden oy atılıyor bilmiyorum. Bazı Cemal Nisa fanları oy atıyor olabilir.

Ama Evrimi burda akrabası olan arkadaş dışında seven destekleyen görmedim. Sülalecek binlerce sms atıyorlar galiba başka mantıklı bir şey gelmiyor aklıma
    Evrim'i sevenler var kendiniz sevmiyorsunuz diye seveni yok zannetmeyin.

• Müsterih olunuz.

Bu akşam yine birini eleyeceğiz.

• Bu kadar samimi olmam fazla oldu sms'im düşmeden biraz dışlanmış gibi yapayım bari

• Mishakal kullanıcısına yanıt
    Dün neredeydin bebeto

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Ah dondurmacının asıl numaralarını Ersin, Mert ve Uğur son 8'de olduğunda görecektik kısmet olmadı. Şu an şampiyonluk çantada keklik dondurmacı için hiçbir şey yapmasa da olur boşa oynuyo bu dışlanmışlık oyunlarını.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Bu kadar samimi olmam fazla oldu sms'im düşmeden biraz dışlanmış gibi yapayım bari

• YARIŞMACININ ŞAHSINA ATILAN SMS LERİN %25 FELAN YARIŞMACIYA VERİLMESİ İYİ OLMAZMI, ATILAN SMS İKİ KATINA ÇIKAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seyfil03 -- 16 Haziran 2020; 18:50:32 >
  • seyfil03 S kullanıcısına yanıt
    Bu sms ile yarışmacı elemek işiyle survivor olunmaz instagtam youtuber fenomeni olunur anca. Baştan sona yanlış... cemal nisa bunlar şampiyon olsa ne olur olmasa ne olur birisi düzenbaz yalancı diğeri ağlak veletin teki...

• quote:

Orijinalden alıntı: Üçkağıtçı Cemal

Alıntıları Göster

• Başkan gidince konu bitmiş, başkan olsaydı doluydu buralar

• Bu gece Babuş birinci oluyormuş bir de. Çarşı pazar karışır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Bu gece Babuş birinci oluyormuş bir de. Çarşı pazar karışır.
    Babuş muhtemelen şuan Acun Medya'a ait evlerde keyfine bakar.
  • Yunus Emre de gidince tadı kalmadı gerçekten . Evrim in dün gece yaptığı Elif ve Sercan a hakarettir . Cemal Can ı, onun konuşmalarını , hareketlerini artık bünyem kaldırmıyor bu sebeple seyretmiyorum . Nisa nin da o kötü bu kötü diye konuşması da tam bir çocuk hareketleri .. Barış full hesap kitapçı mağdur , Berkan in garip hareketleri de zaten itiyordu son zamanlarda daha feci yerlere geldi . E kimi seyredeceğiz biz ? BKM nin TRT de ki çocuk filmi daha eğlenceli be :)

• 
Sayfa: önceki 47104711471247134714
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.