Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4621. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46194620462146224623
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Haklısın onu unutmuştum ben. Birde şöyle birşey var. Geçen hafta Sercan'a kaptan olduğu halde aday olmuyor diye sallayanlar vardı o takımda. Bakalım Ardahan aday olma cesaretini gösterebilecekmi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • T0RNAD0 kullanıcısına yanıt
    Ardahan kaptan olsada olmasa da aday olmak istemez.Dünkü oyunda Evrim finalde Cemale bilerek kaybetti.Bir ara güzel atarken atış değiştirdi.Çünkü Ardahan la Yasinle Aynı takımda olmayı istiyordu.Evrim onları elerim diye düşünüyor.Kırmızı takımdakiler de kaptan olmak istemedi.Elif dokunulmaz Barış 1. olduğu için Sercan-Berkan aday olurdu.Hepsi de strateji yapıyor kalmak için.Bence bu hafta Yasin elenir.Yasinden sonraki en kuvvetli adaylar bana göre Berkan ve Evrim.

• En son 2018 finalinde Adem'e bir oy atmıştım. Eğer bu hafta Berkan eleme adayı olursa bir oy yollayacağım. Adam performansta birinci ve hiçbir falsosu yok. Ama destek görenler nasıl oluyorsa hep itici/kavgacı ve yakışıklı/güzel tipler. Berkan'ın hiçbir hatasını hatırlamıyorum yarışma başladığından beri. Oradaki herkesten çok emek verdi ve hak ediyor. Adem'i desteklerken bile bir sürü hatası olduğunu bilerek destekliyordum. Ama Berkan, Survivor tarihindeki en temiz ve en doğal yarışmacılardan biri olabilir. Ego da yok herifte. Neden destek görmüyor anlamıyorum. Eğer son 4'e kalmadan elenirse haksızlıklarla dolu Survivor'un tanıtımlarını bile izlemem. Zaten çok vakit ayırmıyorum eskisi gibi. Berkan şampiyon olursa tekrar takip ederim ama. Survivor ergenlerin oyuncağı olmuş. Milletimiz cidden at gözlüğüyle izliyor yarışmayı.
  • Ankete baktım da, barışı destekleyenler neden destekliyor yani amaçsız bence
    Berkan harici biri şampiyon olmamalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • neselihayalet kullanıcısına yanıt
    Bence şampiyonluğu Berkan, Sercan,Eliften biri kazanmalı.En fazla bu 3 isim hakediyor.

• elif olsun en karakterli ve başarılı o. ardahan da olabilir. zayıflar elendi. barış, evrim ve yasin de elenirse gereksiz yarışmacı kalmayacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: neselihayalet

Ankete baktım da, barışı destekleyenler neden destekliyor yani amaçsız bence
    Berkan harici biri şampiyon olmamalı
    Adam kötülerle savaşıyor ondan destekliyoruz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SnowStorm

Adam kötülerle savaşıyor ondan destekliyoruz.

Alıntıları Göster
    Aynen hocam diğerleri dhkpc üyesi pkk kırmızı listede

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 11 Haziran 2020; 17:20:1 >
  • BARIŞ'I DESTEKLEMEKTENSE NAMUSUM İLE ÖLÜRÜM DAHA İYİ

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

KISKANIYORSUN KISMINA KADAR OKUDUM. SENİN HAYATININ HAYALİ BARIŞ'I YAŞAMAK OLABİLİR DE. BENİM HAYATIM O KADAR KÖTÜ DEĞİL YA BKLU ADAMI KISKANACAK KADAR DÜŞMEDİK ŞÜKÜR

Alıntıları Göster
    YAV HE HE GECELERİ YETİŞKİNLİĞİNE ERİŞİNCE O ADAMIN YERİNDE OLMAYI DİLEYİP UYKULARINI KAÇIRIYORSUN KESİN

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Ardahanı yollayacaklar bence

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sirinle Beni Sirin Baba

YAV HE HE GECELERİ YETİŞKİNLİĞİNE ERİŞİNCE O ADAMIN YERİNDE OLMAYI DİLEYİP UYKULARINI KAÇIRIYORSUN KESİN

Alıntıları Göster
    HADİ ŞİRİN GİT BABADAN SMS PARASI AŞIR GİZLİ GİZLİ.

İDOLE BAK SURVİVOR BARIŞ...

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    Doğru hocam haklısınız yalan kısmını bilmiyordum

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

HADİ ŞİRİN GİT BABADAN SMS PARASI AŞIR GİZLİ GİZLİ.

İDOLE BAK SURVİVOR BARIŞ...

Alıntıları Göster
    İDOLÜNLE GURUR DUY SITRENÇ
  • Kesinlikle mert varken tartışma havasında geçiyordu ve şu an olsaydı takımlar nasıl nasıl oluşurdu kim bilir

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Elifin ses çıkartacak veya tartışmalara girecek bir yapısı yok. Parvize direk yalan söylemesi de benim gözümde ona büyük bir eksi yazdı. Yüzde 60 lık istatistikle oynayan adamı performanstan yazıp yüzüne senin smsin güçlüdür diye yazdım dedi.

Yani hiçbir olayda olmayayım bana değmeyen yılan bin yaşasın diyerek sadece parkur performansıyla birinci olabilir mi ? OLAMAZ.

Çünkü parkur performansı da üst seviye değil.

O zaman kim olsun diye sorarsanız. Banane kim olursa olsun :)

Alıntıları Göster
    GERİYE TEK SEÇENEK KALDI HOCAM. BARIŞ MURAT YAĞCI

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    Evrimin yaptıklarını çok çabuk unutuyorlar smsleri yine yükseldi

• Berkana cidden yazık ediliyor şu an çok iyi ama kimsenin umrunda değil en ufak hatasında hemen kötülemeye başlarlar

• Olm bu dondurmacının fanlarından korkulur 1-1.5 saatte 750 bin tweet almış

• neselihayalet kullanıcısına yanıt
    Barışa yapılanlardan dolayı destekliyorum ben

• 
Sayfa: önceki 46194620462146224623
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.