Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4462. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.559
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44604461446244634464
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Evrim yakınlen kaybediyormuş lan kspskKşşqijzkxiskajaişxçdksbdkxldlslkskskxkğiq

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olması gereken olmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • millet meydanlara indi akbil geliyor

• NeonGenesisEvangelion2 N kullanıcısına yanıt
    Adam efor sarfetmeden sms kasıyor. Bu gönülsüz takımı tarihe geçmeli bu konuda.

• para sıçıyorsun git instagrama bot bastır sende kurtul bizde
  • Barış 3'te 0 çektiği günde konsey akşamında güzel oy kastı helal olsun.
  • Kırmızı takımda herkesin oyunun diğer tarafta Ardahan,Evrim, Yasin'den yüksek olacağını düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

BEYLER DURUM BE KAÇ SMS SALLADINIZ BAŞKANA
    BENDEN Bİ 50-60 ÇIKTI
    hız sınırına yakalandınız hocam, lütfen bir dahakine daha makul bir yalanla deneyiniz
  • Bu sene 2017 finali gibi olacak herhalde. Barış=Adem , Ogeday=Berkan/Elif/düşük ihtimal Kelcan

Barışın velet fanlarının tv8 kanalını silmesine son 28-29 gün kaldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Bir tane arkadaş Yasin Yunus Emreyi smste yer demiş bana komik geldi.Fikirlerinizi merak ediyorum
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Kırmızı takımda herkesin oyunun diğer tarafta Ardahan,Evrim, Yasin'den yüksek olacağını düşünüyorum.
    Şuan favori Kırmızı takım. Eskiden Yunus Emre’den nefret edenler bile Yunus Emre’yi sevmeye başladı. Sürekli “bu çocuk bir bana mı sempatik gelmeye başladı” yazıyorlar.

• PERENAL. kullanıcısına yanıt
    Ee sonra ne yapmis ? 22 23 yasinda 24 yasinda ?? Futbolcu dedigin 24 den sonra kendini en iyi performansini bulur.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: STMUS

Kırmızı takımda herkesin oyunun diğer tarafta Ardahan,Evrim, Yasin'den yüksek olacağını düşünüyorum.
    artık millet meydanlara indi cemal sms sonuncusu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 7 Haziran 2020; 23:56:45 >
  • Sms birnciligi sayimiz 8 oluyor hafi bakalim

• Kirmizi takimi ancak cemalcan zorlar bence smsde, hadi bir de az ihtimal nisa diyeyim

• Barış 7/24 mağdur

istanbulda Adem'le takılırsan olacağı bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alpha Centauri -- 7 Haziran 2020; 23:53:25 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

Şuan favori Kırmızı takım. Eskiden Yunus Emre’den nefret edenler bile Yunus Emre’yi sevmeye başladı. Sürekli “bu çocuk bir bana mı sempatik gelmeye başladı” yazıyorlar.

Alıntıları Göster
    sebebi barışla aynı takımda olması ve barışla arasını iyi tutması yarın yine barışla rakip olsunlar kırmızılar gene yerden yere vurulur
  • aga ne konseyler gördük herkes biribrine sokup sokup cıkarttı
    şimdi acur gelmiş yunus neden yasine bakıyorsun ?
    neyin kafası abi bu ? adam konuşamaycak mı ? belki yasine laf atmak istiyor ? atarsa atar ne oldu ? sus pus oturcak mı bi köşede ?
    hepinizi zıplatırım dediğinde seni susturup AMA ABİ BÖYLE OLMAZ diye çıkan atakana tamam atakancım öyle olsun zıplat
    konseylerde hasan turabi kavgaları birbirine giydirmeler. hasanın ettiği hakaretlerin yarısını başkan etse yasine direk diskalifiye olur.
    yasin döverim sizi diye geziyor ortada taktir ediyor acur, başkan güldü diye kafasını çeviriyor neden kafanı çeviriyorsun bana bak

acur o kadar bokunu cıkarttı ki kaç gündür yine izlemiyorum oyunu falan filan 11den sonra açıyorum gram zevkte almıyorum.
    başkandan sonra acur izlersemde topum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi komşu çocuğu -- 7 Haziran 2020; 23:54:47 >

• DEGİLDİR HOCAM

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yanarım yanarım, Meryem’in sakatlanıp gitmesine yanarım. Keşke bir mucize olsaydı da iyileşseydi. Şuan Evrim’in esamesi okunmuyordu.

• 
Sayfa: önceki 44604461446244634464
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.