Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4114. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 41124113411441154116
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: weros

ben yunusu pek sevmem trollüğüne başkan yazıyom arada ama yunus kafası atarsa acuna bile dalar ama pişman olur o ayrı. şuanki meseleee dandik yunus meselesi değildir. adaletsiz acun meselesidir. erman başkanı unutmayınız hocam.

Alıntıları Göster
    hocam erman olsa mısır püskülü kolpalara meydan bırakmazdı zaten. eleman insan gibi laf anlatan adamlara magandalık yapıyor, karşılıklı konu tartışırlarken adamın konuşma biçimini taklit edip maymunluk yapıyor. adama ''küfretme, hakaret etme'' diyorlar şebek gibi sırıtıp ''tahrik ediliyorum, üzerime yürüyorlar'' diyor ''sen de onların üzerine yürüyorsun'' diyince de ''ben severim kalabalığa yürümeyi xD xD'' gibi utanç verici bir cevap veriyor

ben burada eskiden makarasına bu elemana giydiriyordum ama sempatim vardı aslında, sırf konudaki herkes seviyor diye gırgırına iğneleyici şeyler yazıyordum ama ünlülere geçince iğrenç bir herife döndü eleman. böyle bir arsızlığı en son t harfli insanımsıda görmüştüm

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

ULAN YETER ACUNMEDYANIN ADAMISIN ANLADIK SUS ARTİK
    SURVİVOR IN BAŞINDAN BERİ YENMEYEN LİNCİ KÜFÜRÜ YUNUS EMRE YEDİ SOSYALMEDYADA ADAMIN NE ALLAH INI NE KİTABINI BIRAKTILAR

Alıntıları Göster
    noldu niye ağlıyorsun verecek cevap bulamayınca acunmedya diyorsun hak edene hakkı verilir baş kaldıranın başı kesilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Carentan_

noldu niye ağlıyorsun verecek cevap bulamayınca acunmedya diyorsun hak edene hakkı verilir baş kaldıranın başı kesilir

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: Carentan_

Alıntıları Göster

Hadi canım

• quote:

Orijinalden alıntı: Jeunes Turc

Hoş geldin acun. Yunus emrenin koyduğu postadan sonra yayini bile çekememişsin geçmiş olsun

Alıntıları Göster
    Acun herşeyi çeker sizin gibileri bile.

Rahat ol sarı troll

• Çakma MMA dövüşçüsü oyundan atılmış hala konuşuyorlar

• Şaka maka olan Erman başkana oldu ne kadar değerli ve önemli bir isim olduğunu anımsadım

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metz kullanıcısına yanıt
    Çok iyi ya. Bakalım Acun bu sefer ne saçmalayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Şaka maka olan Erman başkana oldu ne kadar değerli ve önemli bir isim olduğunu anımsadım

Siz anca bu tip çakma kabadayıları savunursunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: Gusttavo

Siz anca bu tip çakma kabadayıları savunursunuz

Alıntıları Göster
    siz kimi destekliyorsunuz
  • Konuya yeni kayıt büssürü acun medya çalışanı damlamış yuuuuh

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsey çekildi. Acun blöf yapıyor.

Akıllarda "elenen ya o kişi değilse" diye düşünülsün diye
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

siz kimi destekliyorsunuz

Alıntıları Göster
    Barış ve Berkan
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Bence elenen Sercan.Futbolcular çok ilerlemez genelde survivorda.Yattara da erken elenmişti bence onun gibi olacak.

• Barış’ın yerinde olsam, yarışmadan sonra buluşma ayarlarım. Girişi 50 TL yaparım. Keriz çok ne de olsa.

• Yunus Emre elenirse bu millet tv8'i basar. Silivri ve Bayrampaşa ayakta, yanıyor. Sokağa çıkma yasağı her an gelebilir

• < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Evrim çingenesi hem barışı delirtiyor hem de barış bağırınca sakin ol sakin ol diyor
    Bi de anasını özlemiş ağlıyor hiç acımıyorum sana çingen Evrim istediğin kadar ağla

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Bence elenen Sercan.Futbolcular çok ilerlemez genelde survivorda.Yattara da erken elenmişti bence onun gibi olacak.
    Sercan son 4 de kalan son unlu yarismaci olacak

Su an son 4 du garanti iki isim var sercan ve baris kalan 2 koltuk icin en guclu aday nisa cemal ikilisi bu ikiliden biride banko son 4 de son isim surpriz biri olucak diye dusunuyorum bu isim muhtemelen bireyselde performansi en iyi olanlardan biri olacak yani dokunulmazliklari alarak ilerleyen biri ardahan veya evrim olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 2 Haziran 2020; 19:55:7 >
  • 
Sayfa: önceki 41124113411441154116
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.