Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4099. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40974098409941004101
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

tekrarlıyorum bu yapılan adaletsizlik ve diktatörlükleri görenlere
    2021 de eğer survivor ı izlerse izleyen adam değildir
    bu konuya gelip izleyen herkese bizzat ben saydıracağım
  • Mishakal kullanıcısına yanıt
    Çankırı insanı yine yanıltmadı. Gerçekten birisiyle tanışmadan önce Çankırılı olup olmadığını öğrenmeniz gerek,yoksa siz yanarsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Rüyamda ERDİ BAŞKANı gördüm Survivora katılmıştım BAŞKANa yancılık yapıyordum. Çok güzel bir rüyaydı. Uyanıp buraya yazmak istedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Rüyamda ERDİ BAŞKANı gördüm Survivora katılmıştım BAŞKANa yancılık yapıyordum. Çok güzel bir rüyaydı. Uyanıp buraya yazmak istedim
    Duygulandırdı hocam
    Sahilde yürüdünüz mü

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Duygulandırdı hocam
    Sahilde yürüdünüz mü

Alıntıları Göster
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Bu şekilde turladık hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: ataturkcu adamm

Bu şekilde turladık hocam

Alıntıları Göster

• Barış'ın yaptığı hareketlere bak. Bütün survivor bir kariyer inşa edersin sonra çıkar ayı gibi her şeyi berbat edersin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Barış'ın yaptığı hareketlere bak. Bütün survivor bir kariyer inşa edersin sonra çıkar ayı gibi her şeyi berbat edersin.
    ogeday berna nın üzerine yürüdü belki survivorın en düzgün karakteri olarak adlandırılıp şampiyon yapıldı
    1 haftaya unutulur

daha bugün evrime sallıyor kızlar bile...
  • Fragmandan bağımsız olarak söylüyorum;
    Survivor 2020 Barış = Survivor 2011 Derya Büyükuncu

2011de Taner aşırı renkli bir kişilik olmasına rağmen Derya tam tersi sıkıcı, renksiz, sadece oyun kazanan bir tipti. Barış da aynı. Kaç kez yaptığı şeylere gülündü? Adam o ayrımcılıkları yapılmamis olsalardı şu an 5 kez gitmişti adadan. Sırf yakışıklı diye oy veren var.

Ha bence kim kazansın. Yasini sırf 3T'nin arkadaşı olduğu için isterim. Ya da Aycan. Ama renkli bir kişilik kazansın istersem Cemal Can derdim herhalde. Ama barış şampiyon olmasın. Ölümüne nefret ettiğim Nisa şampiyon olsun Barış olmasın. Hak etmiyor çünkü. Nisa iyi kötü ara sıra canlı olduğunu belli eden hareketler yapıyor Barış ruhsuzun teki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huseyinadukeeee -- 2 Haziran 2020; 6:50:25 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • acurun diktatörlüğü eşliğinde yine algı yönetimi yapılmış bulunuyor
    youtube dan acura ve adaletsizliğe karşı yapılan tüm yorumlar yada barışa karşı yapılan tüm yorumlar silindi
    video altında yine yunusa sallayanlar kaldı
  • yunus emre ihraç videosunun altında acura yazılanlar vardı hepsi yok olmuş
    acur seneye çok merak ediyorum kaç reyting alacaksın survivor ı ayakta tutmak için neler yapacaksın
    açar 1 bölümü izlersem dünyanın en büyük şerefsiziyim

eğer bu sene bunları görüp hala izleyen olursa zaten müstehaktır senin gibiler başımıza alıştık
  • Barış Allah seni bildiği gibi yapsın

• Şu barış denilen içten pazarlıklı heriften nefret ediyorum.

• ataturkcu adamm kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum geçenlerde ben de gördüm. Bizler Erdi başkanın seçilmiş kişileriyiz.

• Bakalım adalet timsali nafakacı bugün ki olaya ne karar verecek şey mi diyecek bunları istemiyoruz ama siz yapın çünkü burası instavivor

• Survivora yıllardır çalışıp sonunda katılmış, planlı kavgalarla kendini mağdur yaparak ilerlemeye çalışıyor.

• Çoktandır izlemiyorum yine burayı gördüm içimi boşaltmaya geldim kusura bakmayın

Acun denen taraflı şahsiyet ünlüleri bu hale düşüren adamdır gönüllüler acından ölüyorken 2 tane sağlam adamı gönüllülere alıp ünlüleri birbirine düşürüp yıkmıştır özellikle mertin üzerine oynayarak

Aynı zamanda şu an ünlüler 4 kişi ile hayatta kalma savaşı verirken hiçbirşey yapmayarak yine kendine yakışanı yapmıştır.

Yasine evrime nisaya aylarca sabreden adam yunus emreye karşı aslan kesilmesi de ilginç karşı takım ameliyatıyla sarı papatya diyerek hep dalga geçmesine rağmen buna sesiz kalıp yunus emreyi susturması da ilginç yasin o kadar bağırmadan uyarı aldı bir kere oyundan atıldı onda da git sen sakinleş denildi çok entresan

Kamuoyunda hep gönüllüler mağdura yatırılıp hem sms de hemde haftalık ödüllerde gönüllüler kayrıldı ve her hafta bir adamı sms de 1. yapma başarısına ulaştı barış yasin kavgasında barışı sms 1.si yaptı yasin evrim kavgasında evrimi 1.yaptı evrim yasin kavgasında yasini 3 soktu fatih terimden ardahana selamlar geldi

Bu tür oyunlarla adam resmen ünlüleri bitirdi tabi ünlülerde de bir aycan mevzusu var hiçbirşey yapmadan orda kalıyor o da entresan ya alex selam yolluyor ya ali koç yolluyor onuda övme çabalarını anlamadım yok aycan şöyle topçu falan filan

Seneyede acun herkesi evde tutarsa böyle bir virüsle izlenir yoksa çok izleyici kaybettiğini düşünüyorum gerçekten pazarlıksız yarışanda orda hakkıyla elif sercan berkandır

• Ben de rüyamda adadaydım bir sandal yaklaşıyordu içinde de Erdi, Semih ve Cumali vardı, arka planda da imperial march çalıyordu.
  • delpieroalk kullanıcısına yanıt
    Masallah sandal sampiyonlar ligi

• Bu akşam dondurmacı sakatlıktan dolayı diskalifiye olacak. Yunus Emre Başkan kutlu yürüyüşüne dondurmacının akbilini basarak devam edecektir.

• 
Sayfa: önceki 40974098409941004101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.