Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4035. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
Boş tipler Yunus Emre, Acun'a saygısızlık yapıyor diye prim kasıyor şimdi de. Aynısını kendi yarışmacıları yapsa Don Kişot olurdu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baskana cok buyuk oyun oynaniyor yedirmeyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Yunus emre bu performans ve siliklikle bu zamana kadar iyi bile geldi
yunus emrenin atılmasına sevinen troller ile lisede konuşuyor veya saygısız diye öğrencinin dersten atılmasını havalı sananlar tipler aynı -
Beyaz Futbolyoutube
Acun Ilıcalı-Ahmet Çakar canlı yayında birbirine girdi!Max Kruse milli marş okudu ortalık karıştırdıhttps://www.youtube.com/watch?v=hM22S3jYDuo&feature=youtu.be
yunus emre baskanim ahmet cakar ekolunden yetismis bir degerdir
bu videoyu izleyin ve acurun ne kadar cikarci hukumet yalakasi bir adam oldugunu gorun ve kendini ilah zannediyo piskopat bide ustune ustluk gerizekali
ahmet cakarda fena bozuyor
sivaci ertem yalaka sinan engin abdukerim gerzeki acunu guzel yaliyolar ama yigit tekte olsa yine yigittir
heleki almanlar bizi seviyor ama biz almanlari hukumetlerinden dolayi sevmiyoz dediginde patladim ahahahaha
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
güzel bir yaklaşım hocam hiç aklıma gelmemişti benim,çok haklısınız
Bunu paylaşan adam
Bunu da benle dalga geçen ilk yarışmacı diye paylaşmalıydı, ayrımcılık olmamalı.
-
Kardeşim öncelikle selamlar. Ben boş zamanlarımı nasıl değerlendirdiğimi burada yazmayayım çünkü gereği yok ama emin ol böyle şeyler izleyerek vakit kaybetmiyorum. Evet hesabımı yeni açtım fakat önceden hesabım yoktu. İsmim Ozan Emiroğlu soyadımı bilerek İngilizce yazdım. Mahlas gibi düşünebilirsin. 5 yıldır sadece bu forumun okuyucusuydum ve hiç üyelik açmamıştım bu konuyu görünce açma isteği uyandırdı içimde. Acun ılıcalının Cüneyt Özdemir özel yayınında bu konuya nasıl değindiğini görebilirsin saygılar...
Yunus emre %100 elendi.OH BEE KURTULDUK🌼🌼🌼🌼
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kuşluk vakti yatakta dönerken o talihsiz an yaşandı ve ünlülerin sms sıralamasını rüyamda gördüm öyle bir liste gördüm ki hala yataktan çıkmadım çok talihsiz resmen sinir katsayim yükseldi bugünü yatakta bitiricem çıkmayı düşünmüyorum
Yunus Emre'nin hataları var. Orada bulunan bütün yarışmacıların hatası var. Sıkıntı insanlar olaylara hep tek taraflı bakıyor. Yunus Emre'nin üslubu sıkıntılı ama ona yapılan şeyler nedense hiç görülmüyor veya görülmek istenmiyor. Adamın ameliyatı ile dalga geçildi. Adamı gelir gelmez elemek istediler. Adama lakap taktılar ve sürekli arkasından bu lakabı söyleyip dalga geçiyorlar. Şuna %100 eminim Yunus Emre, Cemal'e bir lakap taksaydı ve sürekli bunu söyleyip dalga geçseydi, Acun tarafından bu konu gündeme getirilir ve uyarı alırdı. Sonuçta sosyal medyaya göre şekilleniyor yarışma. Dezenfektan olayı bu konuda güzel bir örnek. O konuda da çocuğun günahına girdiler. Boşuna linç yedi. Çok fazla haksızlık yapıldı bu sene. Yunus Emre'nin de ses çıkaran tek isim olması üslubu bozuk olsa bile benim ve belli bir kesimin hoşuna gidiyor. Son 2 hafta Yunus Emre olmasa fragman çıkaramayacaklardı.quote:
Orijinalden alıntı: Carentan_
yunus emrenin atılmasına sevinen troller ile lisede konuşuyor veya saygısız diye öğrencinin dersten atılmasını havalı sananlar tipler aynı
-
Eskiden bu kavgaların 10 kat fazlası olduğunda bile Acun oyundan atmıyordu hele ki küfürlere uyarı bile verilmiyordu.
Maalesef seyirci profili değişti. Hem her bölüme sıkıcı diyorlar hem de tek aksiyon yapan adama saygısız diyip elensin istiyorlar. Vallahi ne izlediğinin farkında olmayan tipler yarışmaya yön veriyor ya
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
ÇÖP yunus yarın yolcuquote:
Orijinalden alıntı: Marrusia
Baskana cok buyuk oyun oynaniyor yedirmeyiz
İnsta etkisiquote:
Orijinalden alıntı: Anche
Eskiden bu kavgaların 10 kat fazlası olduğunda bile Acun oyundan atmıyordu hele ki küfürlere uyarı bile verilmiyordu.
Maalesef seyirci profili değişti. Hem her bölüme sıkıcı diyorlar hem de tek aksiyon yapan adama saygısız diyip elensin istiyorlar. Vallahi ne izlediğinin farkında olmayan tipler yarışmaya yön veriyor ya
Bunlar acura sponsor oldu bence
Evrim eskisi gibi iki turlu parkur olmadığı için şanslı. Atışlarda da bu aralar iyi. Yoksa şampiyon olacak bir yarışmacı değil. Oyun kazandıkları için iyi görünüyorlar.
Yanlışınız var hocam hatırlayacaktır survivor tarihindeki tek hırsız şampiyon olarakquote:
Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2
Seneye kimse hatırlamaz. Geçen seneki şampiyonun esamesi okunmuyor. Oysa; Adem, Ogeday, Atakan gibi şampiyonlardan hâlâ söz edilmeye devam ediliyor.
Alıntıları Göster
bak haklısın dalga geçtiler elemek istediler lakap taktılar dediğin gibi cemale taksaydı linç yerdi ama birde şöyle düşün. 1-)yunus emrede berkanla dalga geçiyor el kol hareketleriyle hatta sevgilisiyle olan ilişkisiyle. 2-)elemek istediler diyorsun berkan gönüllüleri kurtarmak için gönüllülere geçti 1 hafta sonra en iyi performansa sahip olmasına rağmen 2 kere potaya yazıldı yani aynı şeyi o da yaşadı 3-)lakap konusunda tamamiyle haklısın burda makara gırgır neyse de kaç kişi izliyor o yarışmayı doğru değil bu arada farkettin mi bilmiyorum berkan 1 kere bile yunus emreye sarı papatya demedi 4-)son olarak da mert varken yunus emre silik bi karakterdi hatta getir götürünü yapıyordu mertin yani yunus emre gittikten sonrada emin ol bu yarışma devam eder 3 5 fan üzülecek diye bu yarışma bitmez -
Bu yarışma kim giderse gitsin devam edecek ama sıkıntı bu adam bütün reality ihtiyacını tek başına taşıyor neredeyse. Yunus Emre gidince bir aksiyon olma ihtimali düşecek. Reality olmadan da bu programın bir anlamı yok bence.quote:
Orijinalden alıntı: Carentan_
bak haklısın dalga geçtiler elemek istediler lakap taktılar dediğin gibi cemale taksaydı linç yerdi ama birde şöyle düşün. 1-)yunus emrede berkanla dalga geçiyor el kol hareketleriyle hatta sevgilisiyle olan ilişkisiyle. 2-)elemek istediler diyorsun berkan gönüllüleri kurtarmak için gönüllülere geçti 1 hafta sonra en iyi performansa sahip olmasına rağmen 2 kere potaya yazıldı yani aynı şeyi o da yaşadı 3-)lakap konusunda tamamiyle haklısın burda makara gırgır neyse de kaç kişi izliyor o yarışmayı doğru değil bu arada farkettin mi bilmiyorum berkan 1 kere bile yunus emreye sarı papatya demedi 4-)son olarak da mert varken yunus emre silik bi karakterdi hatta getir götürünü yapıyordu mertin yani yunus emre gittikten sonrada emin ol bu yarışma devam eder 3 5 fan üzülecek diye bu yarışma bitmez
-
aksiyon her zaman olur bu yarışmadan kaosdan beslenenler korkmasın :Dquote:
Orijinalden alıntı: D.
Bu yarışma kim giderse gitsin devam edecek ama sıkıntı bu adam bütün reality ihtiyacını tek başına taşıyor neredeyse. Yunus Emre gidince bir aksiyon olma ihtimali düşecek. Reality olmadan da bu programın bir anlamı yok bence.
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X