Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (4025. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (4 Mobil) - 2 Masaüstü4 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.394.789
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40234024402540264027
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • ya ulkenin yarisi zaten komple yalakalikla yasayan insanlar tvdekiler mi yala olmayacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

Bu mesaj silindi.
    hocam inşallah ironi yapmışsındır cinsel organ yaptı,2014 de mertin üstüne yürüdü,2018 de anıla köpek muamelesi çekti,doğukana top attı neler neler yaptı bu adam anıla y...k dedi neler neler
  • çocukken alay konusuydum filan diyordu, bunun gibi denyoyu aşağılamakla adamlar gayet normal olanı yapmışlar zaten, hakediyor, keşke biraz daha tımar etselerdi de gevşek gevşek konuşma miktarı biraz daha azalsaydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mishakal

Hocam konu video ve hapse girmesi değil.

Acun geçen canlı yayında Cüneyt Özdemir sordu Taner konusunda ne diyosun dedi.

Bana videolarda küfür etti ağza alınmayacak kelimeler cümleler kullandı bu cümleler yüzünden bir daha birlikte çalışamayız.

Acun gerçekten ama gerçekten Taner'i çok sevmişti.

Acun 2011'e kadar çeşit çeşit survivor denedi ama tutmadı

Taner Survivor 2011'e katılınca o zamanlar instagram fazla kullanılmıyor facebookta Taner adına açılan fan sayfaları dolup taşıyor her yerde videoları paylaşılıyordu. Herkes Taner'den bahsediyordu. Yaşlısı genci kadını erkeği ama herkes.

O sene nasıl ama nasıl kazanamadı Taner gerçekten çok şaşırıyorum.

Lafın kısası Survivor'u Survivor yapan yarışmacı Taner'dir. En azından % 20 25 payı vardır.

Adamın başına neler neler geldi 10 sene geçti hala gündemde hala popüler.

Alıntıları Göster
    İmzamı atıyorum knk..

Bak Taner iyi adam benlen aynı yaşta 1984 doğumluyuz kendisinde şahsen taniyoeum ekmeği yiyilir kolpa değil ama çeki düzen veremiyor kendine sürekli adrenalin peşinde..

Ha Taner gelse ama bu sefer acun zor duruma düşer... bakalım ne olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Gönüllüler kazanmış galiba

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Yunus Emre'nin eleneceği her türlü belliydi.

SMS paranıza yazık
    Kral Nemrut'un emriyle Hz. İbrahim peygamber'i yakmak için oluşturulan alevlere karşı yürümüş bir karınca, ağzında bir damla suyla; "Olsun" demiş, "Hiç olmazsa hangi taraftan olduğum anlaşılır."

• quote:

Bu arada gözümden kaçmadı değil

Ardahan her fırsatta Evrim'e sallıyor.

Ardahan senin zekan yetmez Evrim'e sallamaya

Bi bakarsın ölüm potasına girmişsin.

Ayağını denk al
    Hocam ardahan zaten o takımdan ilk gidecek adam. Performans yok reality yok anca babus babus diye bos bos geziyor arada

• Acun, oy potansiyeli olanı korur. Olmayanı böyle azarlar. Başkanımız bu sistemi bildiğinden orada süt dökmüş kedi gibi durmadı. Yaptığı haksızlığa gülerek cevap verdi. Elense dahi TÜRK HALKININ gözüne girmeyi başarmıştır. Acunun sistemini bozdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fragmanı izleyemedim. Kaosların efendisi Yunus Emre yine kaos mu çıkartmış?

• Yunus Emre Başkanın bu hareketleri aslında sisteme karşı bir tepki.Acunun sürekli gönüllüleri kayırmasından rahatsız.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Başkan yapılan torpillere gülüyordur

• berkan yoldaşı niye uyarmıyormuş, o kuduz köpek değil çünkü. survivorda biraz ilerleyince geçmişini silip sevgilim yok benim diyen karaktersizi savunuyor adamlar
  • Futbolcuysanız veya Acun'un çok sevdiği biriyseniz istediğinizi yapabilirsiniz yarışmada, Yunus Emre'yi sevmediğ belli zaten o yüzden hep kötü davranıyor adama.
  • BlackEagle03 kullanıcısına yanıt
    Eskiden hayatımın bir trajedi olduğunu düşünürdüm. Fakat şimdi fark ediyorum ki, bu bir komediymiş.

-Yunus Emre Başkan

• quote:

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

Fragmanı izleyemedim. Kaosların efendisi Yunus Emre yine kaos mu çıkartmış?
    En son patronuda cileden cikarmis

• Phoebe_Buffay P kullanıcısına yanıt
    Sen öyle san

• Metz kullanıcısına yanıt
    Gif bekliyoruz reis

• Konudaki "başkancı" trollere sesleniyorum. Her sene kendinize daha beter bir başkan, baba seçiyorsunuz. Seneye de Acun'a kafa atan bi yarışmacıya başkan diyip Acun'un programına reyting kazandırmaya devam edeceksiniz. Semih gibi efendi birinden Yunus Emre gibi bir hanzoya kadar nasıl düştünüz anlamıyorum. Sizin belgeselinizi çekmemiz lazım. 2 günde biri nasıl baba veya başkan konumuna getirilir, herkes izleyip gülmeli.
  • Laftan anlamayanı işte böyle oyundan atarlar.

Oyundan ihraç sarı papatya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gusttavo -- 1 Haziran 2020; 0:6:13 >
  • 
Sayfa: önceki 40234024402540264027
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.