Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3987. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39853986398739883989
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
    Bu sene farklı oldu kurgunun dibine vurdular.Cemal denen kişi çok iyi değil vasatın üstü.Fakat onun özelliği yumuşak olması.Bu da şimdiye kadar survivorda ilk defa görülen bir durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her halükarda ünlülerden biri gidecek çünkü bugün gönüllüler kaybetse bile SMS gücü yüksek birini aday göstereceklerdir. Bu durumda ben tekrar kaybetmemizden yanayım başkan için daha iyi olur bu.

Aycan'ın artık suyu ısındı Gizem gittiğinden beri sayı alamıyor. Evrim ve Nisa'nın banko sayısı, artık gitmesi gerekiyor. Elif ise Survivor'a gelmiş en başarısız atlet. Sadece hızı var bir de gereksiz egosu ama kolu yok. Sercan'ın nasıl biri olduğunun cevabını Evrim sezonun başında söylemişti: "Hem kel hem fodul." Bu ikisi futbolcu birisi atlet arkadaşlar kendi başarısızlıklarına laf etmeyip karşı tarafın başarısına şans diyor. Bir şans olur iki şans olur 20 kere de şans olmaz ya!

Elif'in en büyük başarısı yenildiğinde karşı tarafı tebrik etmesi Ama neymiş Evrim tebrik etmiyormuş.
    Evrim'in Elif'i öpmemesine takılmışlar takıldıkları şeye bak g.tümle güldüm. Evrim parkurda öpüyor seni zaten kolsuz Elif sonunda da öpmesin. Sen bu kız senden sayı alınca kazansın gariban dersen gün gelir Evrim'den sayı alamayacak hala gelirsin. İlahi adalette zaman aşımı yoktur Elif. İlk başlarda iyi bir karakterin var gibi gözüküyordu yavaş yavaş nasıl egoist ve kıskanç biri olduğun ortaya çıktı.

İki zayıf halka Elif ve Aycan gitme vaktiniz geldi geçiyor bile

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iamzlatanibrahimoviç -- 31 Mayıs 2020; 13:11:35 >

• Dün beni en çok etkileyen şey başkanın mücadelesiydi. Kendisi potada ama ona rağmen iki bacağı da kan revan içindeyken oynadı. Tam bir takım oyuncusu! Başka biri o halde olsa asla oynamazdı.

Seni o potadan çıkarmazsak bizim ayıbımız olsun başkan!
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

• quote:

Orijinalden alıntı: samuel20

Bu sene farklı oldu kurgunun dibine vurdular.Cemal denen kişi çok iyi değil vasatın üstü.Fakat onun özelliği yumuşak olması.Bu da şimdiye kadar survivorda ilk defa görülen bir durum.
    Şu yorumlar çok rahatsız edici biliyor musun. İnsanları şu şekilde yargılıyor olman gerçekten üzücü.
  • josrdr kullanıcısına yanıt
    İnternet fenomeni biricik kankası reklamını yapıyor da o yüzden.
  • lidere saygı duyalım zirve soğuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carentan_ -- 31 Mayıs 2020; 13:33:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: josrdr

niye böyle oldu survivor, isminin hakkını veren türden çıktı artık

ne zaman denk gelsem bi parti var

bu cemal niye bu kadar abartıldı çok mu iyi yarışlarda arkadaşlar?
    Cemalcan hakkında tam olarak şunu düşünüyorum bana arkadaşını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim ve kankasının nasıl bir karakterde olduğunu hepimiz biliyoruz.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Bütün dokunulmazlık oyunlarını kaybetmisiz

• dada12 D kullanıcısına yanıt
    Anlamadım şimdi Cemalcana söylediklerim yarışma eleştirim mi seni üzdü kızdırdı. Cemalcanın farklı özelliğini söyledim.Sence hocam farkı ne.Ben daha önce onun bu özelliğinden farklı özellikte yarışmacı görmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carentan_

lidere saygı duyalım zirve soğuk

guzel kardesim berkan senin erkek arkadasin mi nisanlin mi ne diye boyle bos bos destekliyosun anlamis degilim

• EMEK KAZANACAK

• quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Omzum uf oldu ühüüüüü
    Açun Api uf oldum bi instagram yayını aç da kendime geleyim

• quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Şu yorumlar çok rahatsız edici biliyor musun. İnsanları şu şekilde yargılıyor olman gerçekten üzücü.

Alıntıları Göster
    Arkadaş gayet düzgün ve objektif yazmış neresi rahatsız edici bunun? Cemal can ın youtube videolarına baktım adam gayet, yumuşak naif içinde büyümüş herif.
  • Teşekkür ederim hocam.Hakaret etmeden yazı yazıyoruz.Yanlış anlaşılıyor.Cemalcan farklı bir yarışmacı.Destekleyenler o yüzden destekliyor olabilir kendi tercihleri.

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Açun Api uf oldum bi instagram yayını aç da kendime geleyim

Alıntıları Göster

• Elif'in egosu falan yok. Yarışmaya gelmiş en düzgün insanlardan biri. Performansı eleştirilir o ayrı. Zaten atışlarda da şanssızlığı var. Erkeklerle yarışmasını isterim. Aycan'ın ise motivasyonu tamamen bitik. Neredeyse herkesten selam aldı ama hala motive değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dürüstİnsan -- 31 Mayıs 2020; 15:14:47 >
  • 
Sayfa: önceki 39853986398739883989
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.