Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3905. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.396.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 39033904390539063907
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: boksco

kiyas o degilki guzel kardesim
    sence yunus baskan vs berkan kac kactir?
    ben soyliyeyim
    baskan 27-11 berkan !!!
    iste boyle alirlar adamin aklini

Alıntıları Göster
    at yalanı ahahahhaa
    son oynadıkları oyun 25 oyun 15 berkan kazanmış

• quote:

Orijinalden alıntı: boksco

barisin da diplomasi felan hersey alinmali ehliyet felan ne varsa
    adam 11*11 kac oldugunu bilmiyor agir vasita

Alıntıları Göster
    bravo hocam
  • Burada berkanın sevgilisi çok güzel diyen bi arkadaş vardı umarım dün ki yayını seyretmemiştir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • boksco B kullanıcısına yanıt
    Hocam barış zaten okula gitmemiş ki canlı yayında söylemişti dersleri beceremediğini. Ee dondurma çalmaya benzemez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nisa iyi oynuyor atışları ve hızı dengeli. Böyle devam ederse rahat SMS desteği alır.

Barış ile Berkan'da biraz düşüş başladı Sercan ve Yunus toparladı son dönemde. Elif ile Aycan düşüşe geçtiler elenebilir bu ikiliden birisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lady Sylvanas Windrunner -- 28 Mayıs 2020; 14:26:29 >
  • Ulan babuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

Nisa iyi oynuyor atışları ve hızı dengeli. Böyle devam ederse rahat SMS desteği alır.

Barış ile Berkan'da biraz düşüş başladı Sercan ve Yunus toparladı son dönemde. Elif ile Aycan düşüşe geçtiler elenebilir bu ikiliden birisi.
    oyuna çıkma oranları düzelmezse düşerler daha gerçi parkurlarda gene iyi alıyor sayı berkan ama genel olarak bi tık düşüş var çıta yüksekte olduğu için o da gene de bireysele kadar berkanı listede geçmek zor belki barış geçer o da çok düşük ihtimal bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Ulan babuş.

Ya kardeşim ne var elimiz çarpmış alt tarafı

• quote:

Orijinalden alıntı: mağdur sevmiyorum

Bu mesaj silindi.
    Pazar günü yayınlanacak olan oyun ve konsey bugünden önce mi çekildi yani, pek sanmıyorum. Bunun dışında dediğin gibi de olabilir tabi, sürekli sistem değişikliği vurgusu boşa yapılmıyordur.

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! 🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! 🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

ISTE GERCEK YUZLERI

• boksco B kullanıcısına yanıt
    nisa istiklal marışı bile bilmiyor, geçen ki ödülde odasına bayrak koymuşlar :D
  • franz392 kullanıcısına yanıt
    Abazahan

• kalan 2 dokunulmazlığı da ünlülerin kaybetmesi yunus emre nin yararına olur.Başkancılar eğer sağlam çalışırsa elifin akbilini basarsınız.Elif in geçen haftaki 1.liği tamamiyle suni.Ersin elenince ada da bir şey paylaşmadığı ersin için çok ağladı.Oradan belki oylar kaymıştır ama bu hafta karambolde elenebilir diye düşünüyorum.Elense yarışma hiç bir şey kaybetmez.
  • Gönüllülerin iki dokunulmazlık daha kazanması beni şaşırtmaz. Form durumlarını kıyaslarsak. Lakin şu an en kritik durum aycan ve emrenin performansı olacak gibi geliyor bana. Eğer emre iyi yarışırsa ve aycan da 4 de 1 4 0 yapmaya devam ederse, muhtemelen emre aycanı eler. Lakin aycan da kitle var bu son olaylardan sonra çok daha fazla oy da atabilirler. Gerçekten garip bir durum oluştu. Ben yinede bu durumda yunusun adada kalması kendisinin son 2 oyunda olacak performansına bağlı diyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 28 Mayıs 2020; 15:12:31 >
  • 4 ünlü potaya girerse elenme ihtimalleri yüzde

%28 aycan
    %26 yunus
    %24 sercan
    %22 Elif

gider diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 28 Mayıs 2020; 15:26:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Ulan babuş.

[sm=zuhaha.gif

bi girdim 1900 kişiyi takip ediyor sağlam toplanmış arşiv var babuşta

• 
Sayfa: önceki 39033904390539063907
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.