Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3897. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.210
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 38953896389738983899
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
  • Canım çekti evde taze fasulya var çok şükür bunada, aç olan gelsin 👍👍👍👍

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2 saat önce ne dediysem o
    hislerimde yine yanılmadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Berkan iyi yarışmacı dedim zaten. 1 e 1 yüzdesi değil mesele.

Alıntıları Göster
    asıl 1 e 1 yüzdesi mesele yani bu grup oyunları olmasa %63 değil %64 olacak yani neymiş grup oyunları sayesinde 1. değilmiş
  • Yunus Emre Başkan bence bugün bireyseli alacak
    Alınca alıntımı yaparım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

İşte adaletsizlik burada ortaya çıkıyor. Parkurlarda zar zor 1 2 yarışıp genelde kaybediyorsun. Sonra böyle saçma sapan bir oyun geliyor ve atıcı olmasan da, o hafta kaybettiğin bütün oyunların açığını kapatmış oluyorsun.
    Gönüllüler kazansaydı sesin çıkmazdı

• Aleyhimize avantaj ne demek la

• Carentan_ kullanıcısına yanıt
    boşver aga bunlara istatistik gösteriyorsun yine anlamıyorlar
  • EKMEK KIRINTISI YERE DÖKÜLMESİN DİYE ALTINA BEZ SEREN ADAM GİBİ ADAM YUNUS EMRE BAŞKAN

• SURVİVOR'IN SONUNA GELDİK
  • quote:

Orijinalden alıntı: by_nct

Gönüllüler kazansaydı sesin çıkmazdı

Alıntıları Göster
    Yok çıkardı gene. Kalite ortadaydı.
  • Vay be haftaya ilk dörtlüye girecek ilk isim belli olacak demek survivor başlıyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sırf oyun olsun diye bir şeyler uydurdular. Sadece 2 kişide sembol varken neyin finali bu. Zaten bunlar bireysel dokunulmazlık oyunları olmalıydı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 27 Mayıs 2020; 22:58:25 >
  • Performans ve karakter olarak benim Survivor’ım belli. Ancak çok yüksek ihtimal kazanamayacağını biliyorum.

Oyunlarda ne kadar iyi olduğunun, içinin dışının bir olmasının, dayanıklılığın önemi o kadar az ki.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carentan_

asıl 1 e 1 yüzdesi mesele yani bu grup oyunları olmasa %63 değil %64 olacak yani neymiş grup oyunları sayesinde 1. değilmiş

Alıntıları Göster
    Sen şunu gözden kaçırıyorsun. Eskiden grup oyunları diye geçen oyunlarda olması gerektiği gibi atıcı puan alırdı. Sistem değiştiği için herkese gidiyor galibiyet. Normalde 2 yada 3 kişi oynanan oyunlar da atıcı, bire bir oyun kategorisinden sayılmasa da puan alacaktı. Bu değişince berkan ekstra çok puan aldı. Normalde twitter da bakarsan berkanın yüzdesi 58 di sanırım. Neden yüzde 63 64 değil çünkü onlar sadece atıcıya veriyor puanı.

• Nisa çok avantajlı muhtemelen kadınlarda o finale kalır erkeklerde kimin kalacağını kestirmek zor herkesin 1 sembolü var tabi oynanacak final oyunuda önemli bence ama nisa son dörtte diyebiliriz bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zorradam -- 27 Mayıs 2020; 22:59:15 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sen şunu gözden kaçırıyorsun. Eskiden grup oyunları diye geçen oyunlarda olması gerektiği gibi atıcı puan alırdı. Sistem değiştiği için herkese gidiyor galibiyet. Normalde 2 yada 3 kişi oynanan oyunlar da atıcı, bire bir oyun kategorisinden sayılmasa da puan alacaktı. Bu değişince berkan ekstra çok puan aldı. Normalde twitter da bakarsan berkanın yüzdesi 58 di sanırım. Neden yüzde 63 64 değil çünkü onlar sadece atıcıya veriyor puanı.

Alıntıları Göster
    sende onların istatistiğini tuttun demi yav tamam hacı haklısın en sevmediğim şey twitterdan random sayfaların oluşturduğu resmi kaynağı olmayan listeye bakıp bana performans söylüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

SURVİVOR'IN SONUNA GELDİK
    olay ne hocam izleyemedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

EKMEK KIRINTISI YERE DÖKÜLMESİN DİYE ALTINA BEZ SEREN ADAM GİBİ ADAM YUNUS EMRE BAŞKAN

• 
Sayfa: önceki 38953896389738983899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.