Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3456. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü,
1 Mobil

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
-
-
yunus emre başkan sevgisinden uyuyamıyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
kim eleniyor yarın duyum var mı? yunus emre başkan cevaplarını dikkat almayacağım çünkü başkan’ı hiçbir kuvvet eleyemez
Yunus Emre Başkan defalarca BloombergHT kanalına konuk olmuş önemli bir isimdir hocam ekonomi içinquote:
Orijinalden alıntı: Colda
La bende ekonomi ile alakalı bir konu diye girdim. Yarisma imiş. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Fusko
Yunus Emre Başkan defalarca BloombergHT kanalına konuk olmuş önemli bir isimdir hocam ekonomi için
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
Walla 50 yi geçtim. 1 ay sigara içmiyeyim. 7.8 kilo vereyim ki orda gayet mümkün. Şu parkuru 15.20 dakika arayla 10 kez rahat oynarım. Not: gençliğimde çok iyi koşucuydum. Milli atletle aynı dereceyi yapacak kadar.quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Bu dedigin 2015-2016 da mumkundu artik parkurlar kisa ve tek tur cok oynarsan ritm tutarsin 5 sene onceki gibi 2 turlu olsa dedigin dogru bitersin 3 kez ciktiginda
Alıntıları Göster
Yunus Emre’nin fotoğraflarını buraya atanların yarısı oy atsa adam her hafta birinci olur demekki oy gönderen yok pek
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
-
twitter da gördüm ne kadar gerçek bilemek esatın eşi story atmış storyde mert aycan y.emre kesin gözüküyormuş keza sercanın da ismi geçiyormuş bu durumda ya elif yolcu oldu yada gönüllülülerden bir isism -
Şimdide twitterda kural ihlali var diyorlar.Güya Acun ünlüleri tutuyormuş.Ünlüleri tutan adam ünlülerin en iyi 2 oyuncusunu gönüllülere verilmi.Nasıl bir akıl tutulması varsa millette.
Sevgi diil o akşam papatya altına etti ondandirquote:
Orijinalden alıntı: PERENAL.
yunus emre başkan sevgisinden uyuyamıyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben gönüllülerden birisi gitti ve bu Ardahan yada Berkan diye düşünüyorum.Şaşırdıkları nokta da bence süpriz biri 1.oldu ve Ardahan veya Berkanı aday yaptı.Gönüllü biri gitmezse 7-4 sayı olursa dengesiz bir durum olur.
Geçen dönemlerde içini ceke çeke ağlayan biri vardı Evrim onu taklid etmeye çalışıyor lakin olmuyor bayan ego😁quote:
Orijinalden alıntı: pertev13
Kesinlikle.Evrim akıllı bir kadın bu hareketleri kendi iradesiyle yaptığını düşünmüyorum, Acun nasıl Yasini uyardıysa haketlerini düzelt diye Evrimi de uyarmalı kadına edilmeyen küfür, hakaret kalmadı.
Alıntıları Göster
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Olum saka maka bu aksam bizi efsane bir konsey bekliyor.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X