Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (3276. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 32743275327632773278
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Baris bugün fena rezil oldu yalnız öyle böyle değil Tam rakip patronlarin ve birazda sert oynadılar kabul ama Barış bugün basketboldan anlayan herkese kendisinin basketboldan zerre anlamadığını gösterdi

• quote:

Orijinalden alıntı: danny_zuko

20'liği de unutma bence.
    Şşşşşşşşş
  • Başkan yarın 3/3 yapar

• Ufak çaplı kaos var. Oh ne güzel.
  • olm bu acur ne yapıyo la mert itiraz etti diye yemek vermedi bütün spor müsabakalarında itiraz hakkı vardır. sapıttı acun
  • Fragmanda Nisa'yı gördüm.

Moralim bozuldu
  • Yarin oyunu kazanan takim GÖNÜLLÜLER.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • İzlemenin ne anlamı kaldı böyle berabere bitirdikten sonra ama burada ince bir ayrıntı var mert Sercan konuşmadığı adamları tuttu başkan grurundan odun vermeyip acunu tuttu başkanı buradan ayakta alkışlıyorum 👏👏👏

• quote:

Orijinalden alıntı: W.Klitschko

İzlemenin ne anlamı kaldı böyle berabere bitirdikten sonra ama burada ince bir ayrıntı var mert Sercan konuşmadığı adamları tuttu başkan grurundan odun vermeyip acunu tuttu başkanı buradan ayakta alkışlıyorum 👏👏👏
    NOKTA

• ay ne güzel berabere bitirdiler. içimde pembe kelebekler uçuşuyor resmen, yaşasın dostluk kazandı.

bu ne yaa? 3 yaşındaki kızımın izlediği çizgi filmlerdeki müsabakalar böyle dostlukla bitiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chalrie Keley

Baris bugün fena rezil oldu yalnız öyle böyle değil Tam rakip patronlarin ve birazda sert oynadılar kabul ama Barış bugün basketboldan anlayan herkese kendisinin basketboldan zerre anlamadığını gösterdi
    Adam uzaktan salladıkça yorum hızınız düştü biraz az kudurun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 15 Mayıs 2020; 0:1:53 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • GÜNÜN SÖZÜ BAŞKANDAN

FLAMİNGO CEMAL

• quote:

Orijinalden alıntı: Tatar 55

Yarin oyunu kazanan takim GÖNÜLLÜLER.
    spoiler mı tahmin mi
  • Tahmin hocam

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Kudurmakla zerre alakası yok. Evet ben Barışı sevmiyorum ama yazdıklarımın hepsi objektif. Uzaktan salladikca demişsin pota bildiğin leğen gibi bir zahmet atsın.

Barışta ayak oyunu yok, kıvraklık yok, aşırı hantal; boyu Kobeden 3 cm kısa googlea göre. Tabiki de Kobeyle kiyaslamiyorum ama o boydaki basketbolculari gözünün önüne getir birde Barışa bak diye söylüyorum ve son olarak tüm maç salak salak hareket etti zerre oyun bilgisi yoktu.

Şimdi tabiki de Acuna karşı yani patrona karşı oynadı ve oynanan şeyin basketbolda alakasi yok bunların farkındayım ama sağda solda sakatlanması Efes'te oynayacaktı, Barış başkan basketbol show vs yazan com insan vardı. Bırak Efesi emin ol parklarda düzenli basketbol oynayan insanlar bu Barışı madara eder emin olabilirsin.

• ACUN SEN KİMSİN AYCAN SULTANA GİRİYORSUN HADDİNİ BİL
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Survivor extrada suan semanin kafasinda b..k sinegi yakaladim beyler bayanlar

• acun merti mağdur mu etti?
  • 
Sayfa: önceki 32743275327632773278
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.