Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2953. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: franz392
Quaresma kıskanır bu trivelayı
Babuşa bilardo hediyesi
-
5 DK SU GİBİ GEÇTİ. HİTABET 10/10 -
quote:
Orijinalden alıntı: BlackEagle03
Başkana soru geldi takım arkadaşlarının arkandan yüzüne karşı konuştukları gibi konuştuklarını düşünüyor musun gibisinden
Soruyu kim sorduysa resmen bu karkstersizleri ifşa etmeye çalışmış ama başkan güzel yüreğiyle yüzüme ne diyorlarsa arkamdan da aynısını dediklerine eminim dedi
Şu adamın arkasından neler neler dedikler,ne ayak kaydırmaya çalışıyorlar
Adalet inşallah yerini bulur da başkan şunları eler tek tek
Alıntıları Göster
-
Ülkenin hiç derdi tasası yok gibi şu konu hergün en popülerde.. Ne hala getirdiler ülkeyi böyle.. Üzülme aşamasını geçtim artık utanıyorum..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Birileri yine aşı çalışmasına ara verip, uluslararası swap işlemlerinden sonra buraya uğramış görüyorum kiquote:
Orijinalden alıntı: BèRuTTì
Ülkenin hiç derdi tasası yok gibi şu konu hergün en popülerde.. Ne hala getirdiler ülkeyi böyle.. Üzülme aşamasını geçtim artık utanıyorum..
-
Ülkeyi kurtaracak arkadaş geldi. Bizde burada kötü şeyleri en azından biraz unutmak ve eğlenmek için takılıyoruz. Burada duyar kasıp şov yapman ülkeyi daha iyi yapmayacak profesör.quote:
Ülkenin hiç derdi tasası yok gibi şu konu hergün en popülerde.. Ne hala getirdiler ülkeyi böyle.. Üzülme aşamasını geçtim artık utanıyorum.. -
Röportajda daha gerçekçi konuşuyorlar, tek kalmayınca tabi zor, diğerlerinin yüzüne vuramıyorlar.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ülkedeki en cahil kitlesiniz yeminlequote:
Ülkenin hiç derdi tasası yok gibi şu konu hergün en popülerde.. Ne hala getirdiler ülkeyi böyle.. Üzülme aşamasını geçtim artık utanıyorum.. -
Barış başkan holey
Barış başkan holey oooooooo
Şampiyon olmaya geliyor oooooo
Efsane parkurlara dönüyor oooo
Barış başkan GELİYOR RRRRRR
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Geçmiş konularına baktım şunlar vardı far cry 5,Sizce Uncharted 2 mi 3 mü?,Playstation Oyun ve Plus Fırsatları [ANA KONU],BATTLEFIELD V PS4 - ANA KONU,HORIZON ZERO DAWN (2017) [PS4 ANA KONU] son 1 ayda girdiğin konulardan bazıları.Ülkenin hiç derdi tasası yok gibi paso oyun oynamış bir adamsın.Hadi biz survivor izleyen insanlar olarak boş insanlarız ,ama seninde faydalı bir iş yaptığın söylenemez.En az bizim kadar gereksiz işlerle uğraşmışsın.Ne hala getirdiler ülkeyi böyle.. Üzülme aşamasını geçtim artık utanıyorum..quote:
-
Sorulardan birinde Yunus Emre Başkanın miniklere ücretsiz kurs verdiği yazıyordu.Başkan okuyunca duygulandı.
-
-
Manevi kizim bilmem ne diyor , bu yunus emre değişik bi çocuk.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
dedi ve alt tab yapıp oyun oynamaya geri döndüquote:
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X