Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2695. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 26932694269526962697
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: mersinaki

Yunus sonunda Gizemi geçmiş

Gerçekten o kadar fazla istatistik tablosu var ki, artık yormaya başladı. Twitter farklı survivor sitesi farklı. Kim nerede çıkaramıyorum. Bu paylastigin son güncel hali mi acaba ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dada12

Gerçekten o kadar fazla istatistik tablosu var ki, artık yormaya başladı. Twitter farklı survivor sitesi farklı. Kim nerede çıkaramıyorum. Bu paylastigin son güncel hali mi acaba ?

Alıntıları Göster
    Acunun sitesi farklı bir tablo hocam. O tablo tabi ki doğru olmalı. Ama orada farklı bir puanlama sistemi var. Galibiyet oranları değil alınan puanlar gösteriliyor. Bir anlamda futbol ligi gibi düşünebilirsiniz. Tabi tam öyle de değil ama.

Twitterda atılan bu istatistikler ise oransal dengeleri gösteriyor. Bence Acun sitesinde her 2 tabloyu da vermeliydi. Tabi twitterdaki bu verilerin gerçek olup olmadığını bilmiyorum. Ama bana göre 3 aşağı 5 yukarı doğru olsa gerek.

Daha doğru gösterdiğini düşündüğünüz bir yer varsa yazın oradan bakalım. Ben de çok bilmiyorum.
    https://twitter.com/surviwords
    https://twitter.com/CYSurvist

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

GEÇMİŞ OLSUN KİBİR ve KASVET!! BAŞKANIN PLANI TIKIR TIKIR İŞLİYOR!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tanisiyormuyuz31 -- 2 Mayıs 2020; 15:16:51 >
  • Mert bu sene Survivor'ı izlettiren bir yarışmacıydı ama performansı son düzlükte yeterli olmayabilir. Yunus Emre daha diri duruyor. Eğer bu hafta elenirse ünlüler için kötü olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

aaah hocammm geçmişe gittim bee ne desteklerdik köpekbalığını... all star olsa da bir daha gelse gerçek survivor

Alıntıları Göster

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

GEÇMİŞ OLSUN KİBİR ve KASVET!! BAŞKANIN PLANI TIKIR TIKIR İŞLİYOR!!
    tam bir dahi hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: danny_zuko

Semih Öztürk'ün sorusuna Erdi başkan yazsanıza beyler 😀
    Görev tamamlanmıştır.

• BAŞKAN !!! Gösterdiği performans ile freni patlamış kamyon gibi geliyor. Hem reality hem performans anlamında. Dün Barış'ı da tokatlayarak adanın sefiri benim dedi. Şampiyon Yunus Emre Başkan yazdıracağız.

• YUNUS EMRE BAŞKAN bu hafta sms 1. olacak. 300 sms bütçe ayırdım.
  • ERDİ BAŞKANCI tayfaya selam olsun.
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Barış'a öyle hakaret ediyordun az akıllan sen.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: atatürkcü_adamm

Bu mesaj silindi.
    YunusEmre Baskan kazanacak hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: Dürüstİnsan

Mert bu sene Survivor'ı izlettiren bir yarışmacıydı ama performansı son düzlükte yeterli olmayabilir. Yunus Emre daha diri duruyor. Eğer bu hafta elenirse ünlüler için kötü olur.
    Aylar süren neredeyse her gün oyun oynanan bir yarışmada performans düşüklüğü motive kayıpları olabilir. Mert de bu durum söz konusu en az 1 hafta yatması lazım kendini toparlaması için.

Sercan'ın oynamama ısrarı da bu yüzden bence çaktırmıyor ama o da şampiyonluğu istiyor uyanık.

Son zamanlarda gösterilen performans her zaman sms'e etki eder bu sebeple Sercan iyi dönerse Mert'in de düşüşte oldğ şu zamanda Mert'i yerinden edebilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by_nct -- 2 Mayıs 2020; 16:19:50 >
  • Güzel edit olmuş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bonafide

Başkan eğer bu akşam Mert'e racon kesiyorsa finale doğru ilk adımını atmış olur yok yine eski takımına sallıyorsa bir şey olmaz daha.
    olasi bir sercan mert savasinda baskan hemen mertle aycana kontra savas acmali ama sercanla seviyesini korumali merti sinsilikle suclamali bu merte cok zekisini falan diyolar ama bu adam bildigin sinsinin teki yav

• 
Sayfa: önceki 26932694269526962697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.