Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (2076. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.397.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 20742075207620772078
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek

Herkesin karakteri 2-3 saatte değişiyor la bu nasıl Survivor

Adanin tepesinde çok kuş uçuyor demek ki
    yazana bak hala daha diskalifiye olacak mı yazıyorlar

diskalifiyelik bir şey olmadığını izledik + aynı adaya koydular adamları hala diskalifiye konuşuyorlar
    acun gelecek yine "durduk yere yarışmacı kaybedemeyiz, bu olay tekrar yaşanmayacağına dair konuştuk" vs. vs.

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Yusuf da öyleydi. Hadi bu sene öyle veya böyle Barış'ın oynuyorlar (gerçi artık bilerek yapanlar olduğunu düşünüyorum) da geçen sene böyle bir şey yoktu. Ayrıca o bayağı da karşılık verip seviyesini düşürüyordü. Bir de bu sene performansı çok iyi olan isim sayısı pek yokken geçen sene Hikmet, Bora ve Seda gibi isimler vardı ve Acun'a kurban edildiler. Artık sadece seçilen kişiler şampiyon olabiliyor gibi geliyor, onlar da eski şampiyonlara göre çok vasat.

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum bunun altını dolduracak bir sebep bulamıyorum.

• Marco Luigi kullanıcısına yanıt
    Trollük yapma. Başkana çöp diyerek kime hizmet ettiğini açığa çıkartıyorsun.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • komşu çocuğu kullanıcısına yanıt
    Keske elense gitse. Ben unluleri tutuyorum ama gizem’i gormeye tahammulum yok.

• arkadaşlar kaynak veremem ama çok güvenilir bir yerden aldığım bilgiye göre yunus emre başkan smste ilk 2 deymiş ben pek şaşırmadım ama kaynağım baya şaşırmış
  • KnghtER kullanıcısına yanıt
    Yo gayet survivor izleyen boş adamdır

Survivor izlemediğim için okuyup anlamama durumu ben de pek yaşanmıyor
  • bu salak berkan neyin kafasını yaşıyor?

mert kendisine küfür eden nisaya terbiyesiz diyor berkanda merte kıza terbiyesiz deme diyor.

mert çok büyük küfür etmiş nisaya çok haklısın berkan kardeş

senin ileri zekanı seveyim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2

Bundan sonra hep Ünlüler kazansın. Gönüllüler'in "aç ve sefil" hayatı katlanarak artsın.
    2 damla su verenleri olmaz inşallah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

arkadaşlar kaynak veremem ama çok güvenilir bir yerden aldığım bilgiye göre yunus emre başkan smste ilk 2 deymiş ben pek şaşırmadım ama kaynağım baya şaşırmış
    Kaynağın doğruysa şaşırmasın çünkü adam daha önce iki kez ilk 2'ye girmişti. Ve umarım yine girmiştir.
  •  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

BİZ BURDA NİYE DURDUYORSUNUZ YAUV

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atanamayan Dr. Strange -- 21 Nisan 2020; 19:39:4 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Yunus Emreciler forumu çöplüğe çeviriyorsunuz biraz abartmadınız mı? Sayfalarca Yunus Emre çöpünün resimleri,gifleri dolu
    Bloklamak lazım aslında ama bazen eğlenceli mesajlarda atılıyor diye bloklamıyorum, fakat iyice b*kunu çıkarmaya başladılar, anladık trollük yapıyorsunuz da abartmayalım arkadaşlar, abartıldığında sevimsiz olmaya başlıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marco Luigi

Yunus Emreciler forumu çöplüğe çeviriyorsunuz biraz abartmadınız mı? Sayfalarca Yunus Emre çöpünün resimleri,gifleri dolu
    Bence az bile Yunus Emre Başkan çok daha fazlasını hak ediyor

• franz392 kullanıcısına yanıt
    Ezgi icin soyledim.
    Yunus emre kalsin onla sikintim yok.

• Acun_Ilıcalı kullanıcısına yanıt
    Acur abi 1 ci kim y

• quote:

Orijinalden alıntı: Acun_Ilıcalı

arkadaşlar kaynak veremem ama çok güvenilir bir yerden aldığım bilgiye göre yunus emre başkan smste ilk 2 deymiş ben pek şaşırmadım ama kaynağım baya şaşırmış

• Prematüre Yunus Emre çöpünün trollüğünü yapanlar ilkokulludur, aksini düşünmek istemiyorum.
    Okullar korona virüs dolayısıyla kapalı olduğundan forumda trollük yapıp konuyu çöplüğe çeviriyorlar, forum yönetiminin bu ilkokullu trollere uyarı cezası vermesi lazım.

• Özeti açın başkanın yasin e had bildirmesi çıkıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kral400

Prematüre Yunus Emre çöpünün trollüğünü yapanlar ilkokulludur, aksini düşünmek istemiyorum.
    Okullar korona virüs dolayısıyla kapalı olduğundan forumda trollük yapıp konuyu çöplüğe çeviriyorlar, forum yönetiminin bu ilkokullu trollere uyarı cezası vermesi lazım.
     🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster
    https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/eba-tv-canli-izle-eba-tvde-bugun-hangi-dersler-var-eba-tvde-egitimi-suruyor-5762378/

• quote:

Orijinalden alıntı: marto1

Ezgi icin soyledim.
    Yunus emre kalsin onla sikintim yok.
    Desene o zaman Ezgi diye, mesajda adı geçmiyordu Şu hali bile Gizem'den fazla oy almış olabilir ama bilemiyorum. Yalnız akşam Gizem giderse haftaya da elenen kesinlikle Ezgi olur.

• 
Sayfa: önceki 20742075207620772078
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.