Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1661. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü,
2 Mobil

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
Bu videoyu izlemeyen kaldıysa izlesin de gerçek yüzünü görsün şu palyaçonun. Ünlü olmak için yaptığı hareketler mide bulandırıyor. NOT: Video küfürlü, uygun ortam yoksa açmayın. Deniz Taylan Okyoutube
HİRŞİT YASİN OBUZ VS SİNS TANER TOLGA TARLACI KAVGA!!https://www.youtube.com/watch?v=NMSwUWwE4tM&feature=youtu.be
-
Mübarek yerde insanlarla tartışmayın. Alttan alın oğlum alttan alın
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yasin netflix çıktı demek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Abi deme lazım olur demiş kısacası.quote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Evrim : "Birleşme partisinde Mert bana abi deme dedi bende tabi Mertcim dedim."
-
Gizem isimli vasıfsız şahsın gideceği anı iple çekiyorum. Acunn.Com
TV'de YOK | Survivor Nisa, Gizem ve Cemal Can arasında ilginç diyalog: Yok olsun istiyoruzhttps://www.acunn.com/survivor/tv-de-yok-survivor-nisa-gizem-ve-cemal-can-arasinda-ilginc-diyalog-yok-olsun-istiyoruz-1165795-video
Keşke şu görüntüleri TV'ye de koysalardı. İlk Dokunulmazlıkta Evrim ilk 2'ye girer umarım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NeonGenesisEvangelion2 -- 17 Nisan 2020; 15:42:23 >
-
Kesinlikle girer hocam ilk 2'ye hatta bu hafta kaybetsinler 1.bile olur.quote:
Orijinalden alıntı: NeonGenesisEvangelion2
Gizem isimli vasıfsız şahsın gideceği anı iple çekiyorum.
https://www.acunn.com/survivor/tv-de-yok-survivor-nisa-gizem-ve-cemal-can-arasinda-ilginc-diyalog-yok-olsun-istiyoruz-1165795-video
Keşke şu görüntüleri TV'ye de koysalardı. İlk Dokunulmazlıkta Evrim ilk 2'ye girer umarım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kabeye gidip tavaf etseniz dahi o ÇÖP düzelmezquote:
Orijinalden alıntı: OnbaşıYamtar
Saat 6.30 Sabah namazımı eda ettim. Üstüne de başkan için dua ettim.
-
Evrim çok kurnaz. Bunu insanların nasıl anlayacağını çok iyi biliyorquote:
Orijinalden alıntı: zorradam
Evrim : "Birleşme partisinde Mert bana abi deme dedi bende tabi Mertcim dedim."
Hatta abi deme deyince direk Mertcim noktasına çekmiş olayı. Hızlı ilerlemiş :)
-
-
"LOKOMOTİFİN KÖMÜR KAZANI OLMAYA GELDİM."
"KÖTÜ ADAMA HOŞÇA KAL DEYİN."
"AYAĞA KALKARSAM OTURACAKLARI YERİ ŞAŞIRIRLAR."
"BABAANNE SUS LÜTFEN."
YUNUS EMRE BAŞKAN
HOcamquote:
Orijinalden alıntı: EthanCarter III
İlki absürt ama ikincisi mantıklı geldi.
Alıntıları Gösteradamın youtube kanalı var. gayet normal insan. bence direkt rol yapıyor.
-
-
Ardahan direk Barış'a oyun kazandıktan sonra arkadan bir hareket yapıyor. Bu pek hoş bir hareket değil. Barışa gereksiz prim yaptırıyorlar.
Keza Sercan da ünlüler tarafına doğru Aycan'ın yaptığı hareketi yapıyor.
Aycan yaptığında yurt dışında normal diyorlardı. Peki buna ne diyecekler? Hatta Aycan yaptığında gönüllüler tepki koymuştu. Ama Sercan'a bir tepkilerini göremedim. -
ÇÖP yunus
Su el hareketinin linkini atar misiniz? Ne zaman oldu bu ben kacirmisim?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
oyy barış abisine al hareketi yapmışlar. yazıkk yaa böyle bişey nasıl olur acun diskalifiye etmeli ardahanı.quote:
Orijinalden alıntı: mersinaki
Ardahan direk Barış'a oyun kazandıktan sonra arkadan bir hareket yapıyor. Bu pek hoş bir hareket değil. Barışa gereksiz prim yaptırıyorlar.
Keza Sercan da ünlüler tarafına doğru Aycan'ın yaptığı hareketi yapıyor.
Aycan yaptığında yurt dışında normal diyorlardı. Peki buna ne diyecekler? Hatta Aycan yaptığında gönüllüler tepki koymuştu. Ama Sercan'a bir tepkilerini göremedim. -
quote:
Orijinalden alıntı: sherl0cked
oyy barış abisine al hareketi yapmışlar. yazıkk yaa böyle bişey nasıl olur acun diskalifiye etmeli ardahanı.
Alıntıları Göster
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X