Bildirim
🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1458. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

4 Misafir - 4 Masaüstü

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!
(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: victor zsasz
Ulan sercan kızı ne hale getirdinişin ilginci farkettiniz mi bilmiyorum, fragmanda da tripli olan 2 isim var; biri sercan diğeri nisa
Banane Sercan beni sevmesin hüüğ
-
Onu ben de fark ettim hocam ilk başlardaki feminen hareketleri gitti artık daha erkeksi davranıyorquote:
Orijinalden alıntı: beu
arkadaşlar cidden cemal can sağlam pr yaptı
ben bu seneyi izlemeye sanırım 2-3 hafta geç başladım. İlk zamanlarda 5-10 dk kanalları zap yaparken bakıyordum sadece. Ama o kısımlarda gördüğüm kadarıyla bu Cemal biraz soft hareketler yapıyordu sanki, Kerimcan gibiydi. Hatta hafif iticiydi
Sonradan izlemeye başlayınca 2 Cemal Can arasında baya fark var gibi. Yani elbet biraz benziyor ama yine de net fark var davranışlarda
Ben mi yanılıyorum, ilk zamanlar yani 5-10 dk izlediğimden dolayı yoksa bahsettiklerim doğru mu :D -
-
Yunus Emre Başkan'ın adamlığından biraz almıştır hocam ondanquote:
Orijinalden alıntı: Alinda98
Onu ben de fark ettim hocam ilk başlardaki feminen hareketleri gitti artık daha erkeksi davranıyor
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metz -- 13 Nisan 2020; 1:1:32 > -
-
-
-
Anlat Bakalım'ı acunn.com'a bile yüklememişler. Niye peki, patron yenildi o yüzden arşivde yer almasın mi dediniz. Şaka gibi cidden.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Yunus Emre Başkan bu hafta Nisanın akbilini basacak galiba.
-
Eskiden yarışmacılar Acunn.com üzerinden kendilerine gelen yorumları okurdu.
Daha samimi zamanlardı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok fazla et yedi hocam nağme yapmaya yer kalmaması normal. Cemal gibi sadece sütlaç yeseydi şampiyonduquote:
Orijinalden alıntı: weros
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster
Olm sercana üzülüyorm la tam bi donanım haber yıkığı
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Nick bulamayan herif
Olm sercana üzülüyorm la tam bi donanım haber yıkığı
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
Sağolun hocam. Nisa eğer elenmezse Aycan sultan daha çok ağlatacak kendisiniquote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
Muhteşem bir tespit hocam. Şu mesajın alnı olsa da öpsem.
Cemal öldü, artık o var. -
sen bilmezsin muhtemelen li bundan 20 sene önce survivor star tvde dublajlı olarak verilirdi elemanın biri açlıktan kafayı yemişti gidip maymun yakalayıp yedilerdi bu gözler survivorda bunları izledi sen yorum morum samimi diyorsunquote:
Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.
Eskiden yarışmacılar Acunn.com üzerinden kendilerine gelen yorumları okurdu.
Daha samimi zamanlardı.
-
O sene bu senequote:
Orijinalden alıntı: Maçuka
Cemal öldü, artık o var.
Kadın şampiyon geliyor
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X