Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1398. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.648
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13961397139813991400
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: mersinaki

Yok hocam ya adam küfür bile etmeyen birisi. Öyle bir şey olsa Acun onunla poz verip instagrama foto koymazdı.

Muhtemelen ünlüler olayı abartıp korkuyoruz ediyoruz diye yaygara kopartmıştır.

2017 senesinde neler gördük neler. Hiçbirinde böyle bir gönderilme olmamıştı.

Alıntıları Göster
    valla yazık oldu hocam sırf yasini dövme potansiyeli vardı diye destekliyodum

• quote:

Orijinalden alıntı: aklıma gelmedi

valla yazık oldu hocam sırf yasini dövme potansiyeli vardı diye destekliyodum

Alıntıları Göster
    Hocam adam dövmekten beter ediyordu milleti Madem psikolojik savaş var adam bunu dibine kadar yaşatıyordu.

Biraz daha kalsa oyunlara alışıp daha fazla oyun almaya da başlasaydı kimse tutamazdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Acun takimlarin karilmasi ile ilgili buyuk surpriz var dedi canli yayinda. O zaman bence gecen seneki gibi olmayacak. Kizlar erkekler diye ayirirsa surpriz olur ya da bireysele donerse. En olmadi 2012 gibi her oyun takim kaptanlari secip her oyunda yeni takim olusacak
    Walla benim tezim doğrusu olmasını istediğim. Her hafta yeni takım. Her hafta performans 1.erkek kaptan yanına performans 2.kız 1 takım Performans 1 kuz kaptan yanına performans 2.erkek diğer takım. Sırayla seçecek ler. O haftaki dooikunulmazlık dahil tüm oyunlar bu takımlarla oynanacak. 2 dokunulmazlık 2 şer aday. Ayrı takım olursa 4 aday. Aynı takım 2 dokunulmazlığı kaybederse 3 aday. Elemeden sonra o haftanın performans 1.leri yeniden takımları oluştaracaklar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Hocam tahmin fazla uçuk olmuş yalnız. Kız muhtemelen 175 177 civarı. 190 küsür diyorsunuz :)

Bu arada doğru Berna'da operasyonlar var :) Hatta Almanyada trışka bir güzellik yarışmasından tescil almıştır muhtemelen

Ama kızın aurası bile yeter :)

Alıntıları Göster
    Valla o kadın 175 ise şaşırırım daha uzun duruyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Bugün Yunus Emre ortalığı ayağa kaldıracak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Bu gece Yunus Emre Başkan yüzünden dünya ayağa kalkacak hocam
    Şimdiden piyasa hafif bir hareketlendi
    Başkan şov var bu gece

Alıntıları Göster

• 
Sayfa: önceki 13961397139813991400
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.