Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.395.110
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13901391139213931394
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

turabi masa sandalye tavla falan bırak kendi gemisini yapıp karşı adaya kendi gemisiyle gitmişti, daha bir sürü bu tarz yarışmacı geldi geçti eskiden bi ada hayatı görüyorduk programda şimdi varsa yoksa bomboş aynı parkurlar. bide boş konuşmalar.
    herkes sövüyordu adama alın ardahanı izleyin şimdi :D geçen sene aşırı sıkıcı olduğunu düşündüğüm için bu sebeplerden izlemedim survivor ı şimdi coronadan evde izliyorum izlediğim en sıkıcı survivor
    ada hayatı çok önemliydi survivor da şimdi oturmuş barakada 2 tane konusan dedikodu yapan tipten başka bir şey görmüyoruz adada neymiş parkur
    parkur parkur parkur koş koş koş..
    oyunlarda yaratıcı ve zevkli değil

Alıntıları Göster
    Ben şu an deniz kenarında kaldıklarını bile sanmıyorum. Eskiden sahilde koşar gezerler sahil kenarında dedikodular dönerdi. Şimdi uyduruktan iki baraka önünde uyduruktan iki laf.

• quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

Yazılanı doğru bulmuyorum ancak sizin anlayışınız da kızlara sarılıyor diye bir yarışmacıya abaza sapık demek ki?

Olayın eğlence boyutundaki kantarın topuzu kaçmasın isteniyorsa biz de kendi söylediklerimize dikkat etmemiz gerekiyor.

Bu sadece kadınlar için değil erkekler için de geçerli.

Alıntıları Göster
    Her fırsatta sarılıp öpmeye ellemeye çalışırsan arkadaş canlısı olmuyorsun. Eminim adada liseli gibi bazıları bunun dedikodusunu yapıyorlardır. Nisa ile Aycan gurbetçi olduğundan arkadaş canlısı olduklarını düşünüyorlar. Sıkıyorsa Ezgi'ye Evrim'e yapsınlar bakalım. Cemalcan'da Nisa ile gayet iyi anlaşıyor ama Cemalcan'ın dostane yaklaştığı gayet belli.

• quote:

Orijinalden alıntı: androidmakaleniz

Yunus Emre başkanın kombini mükemmel.
    TEKRAR DÜĞÜN YAPICAM SIRF BÖYLE GİYİNMEK İÇİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Alıntıları Göster
    BU DAYI ŞU AN EVDE PANORMAYA KALTILAMAMAKTAN HALIDA TAKLA ATIP KOLTUKLARA FALAN ÇIKIYORDUR KRİZDEN.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Hahaha kadindan anlamayan biri daha kendini estetikle adriana limaya benzetmeye calisan 1.60 lin yer elmasi fatoşu koymuş. Insan utanir yahu 1.90 a yakin omuzlari genis basketbolcu gizemin karsina fatosu koymaya

Alıntıları Göster
    Burada basketbolcu veya manken fiziği aramıyoruz ben yüz güzelliğini gösteriyorum. Gizem de fizik var ama yüzü fazlasıyla sıradan. Çok net yani. Açık ara survivor tarihinin en güzel kızı diyecek kadar abartanlar başka bir boyuttalar :)

160'lık yada 163 lük bir kıza yer elması demek de

Survivor'da makyajsız bundan çok daha güzeller var. Ki bu seneye bakarsak Aycan Ezgi bile daha güzel duruyor.

Gizemde ise özellikle dudak ve çene problemli :) hatta yüz hatlarından dolayı daha yaşlı gösteriyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Her fırsatta sarılıp öpmeye ellemeye çalışırsan arkadaş canlısı olmuyorsun. Eminim adada liseli gibi bazıları bunun dedikodusunu yapıyorlardır. Nisa ile Aycan gurbetçi olduğundan arkadaş canlısı olduklarını düşünüyorlar. Sıkıyorsa Ezgi'ye Evrim'e yapsınlar bakalım. Cemalcan'da Nisa ile gayet iyi anlaşıyor ama Cemalcan'ın dostane yaklaştığı gayet belli.

Alıntıları Göster
    Her fırsatta sarılmak bir insanı sapık yapmaz. Öpmeye ellemeye çalışmak nedir ya iyice abarttınız. Burada eğlence amaçlı bazı şeyler aşırı abartılıyor. Buna ses çıkartılmıyorsa o zaman başkaları da başka şeyler söylediğinde kimse gıkını çıkartmasın.

• quote:

Burada basketbolcu veya manken fiziği aramıyoruz ben yüz güzelliğini gösteriyorum. Gizem de fizik var ama yüzü fazlasıyla sıradan. Çok net yani. Açık ara survivor tarihinin en güzel kızı diyecek kadar abartanlar başka bir boyuttalar :)

Survivor'da makyajsız bundan çok daha güzeller var. Ki bu seneye bakarsak Aycan Ezgi bile daha güzel duruyor.

Gizemde ise özellikle dudak ve çene problemli :) hatta yüz hatlarından dolayı daha yaşlı gösteriyor.

Alıntıları Göster
    Hahaha komiksin yuvarlak bazlama suratli aycandan birton tipitip var her yerde. Bir mankende en aranilan seyler düzgün orantili vucut boy ve yuzde belirgin hatlardir. Neyse aksam herkesin dibi duser zaten gizeme fragman yetti zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yunus Emreciler çok boş muhabbet yapıyorsunuz ve her sene nerede bir loser var onu destekliyorsunuz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dinocan Gökçek

Alıntıları Göster

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

•  🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

Bunlarda brad pitt le angelina jolienin birbirene aşık olduklari pitt in jennifer aniston u boynuzladigi filmdeki gibi ajanlar gibi olmuslar. Yunus emre skyfalldaki gibi gerçi birazda

• Her sene @BlackEagle03 bir troll buluyor burda bulunan trollerle ona takıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: CoMMaNDeRCX

Hahaha komiksin yuvarlak bazlama suratli aycandan birton tipitip var her yerde. Bir mankende en aranilan seyler düzgün orantili vucut boy ve yuzde belirgin hatlardir. Neyse aksam herkesin dibi duser zaten gizeme fragman yetti zaten.

Alıntıları Göster
    Yolladığım 2 fotoyu başka bir kıza göster eğer Gizem'e açık ara daha güzel derse ben de bir şey bilmiyorum

Gizem mankenlik mi yapmış ayrıca? Birkaç fotomodel çekimleri var. Yapmış da olabilir ama pek göremedim.

Ayrıca burada manken aramıyoruz. Manken seçim kriterleri bir insanı her zaman güzel yapmaz.

• Yunus Emre çöpü bile birleşmeye kalıyorsa gelmiş geçmiş en kötü Survivor budur

• quote:

Her fırsatta sarılmak bir insanı sapık yapmaz. Öpmeye ellemeye çalışmak nedir ya iyice abarttınız. Burada eğlence amaçlı bazı şeyler aşırı abartılıyor. Buna ses çıkartılmıyorsa o zaman başkaları da başka şeyler söylediğinde kimse gıkını çıkartmasın.

Alıntıları Göster
    TAMAM KANKA EN MEDENİ SENSİN. AYLARDIR GÖRDÜKLERMİZİ SÖYLÜYORUZ. HALA SARILMA DİYOR.

• quote:

Yolladığım 2 fotoyu başka bir kıza göster eğer Gizem'e açık ara daha güzel derse ben de bir şey bilmiyorum

Gizem mankenlik mi yapmış ayrıca? Birkaç fotomodel çekimleri var. Yapmış da olabilir ama pek göremedim.

Ayrıca burada manken aramıyoruz. Manken seçim kriterleri bir insanı her zaman güzel yapmaz.

Alıntıları Göster
    ŞU SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA BİLE FATMGÜL GİBİ EN AZ 10 TANE KIZ BULURSUN SOKAKTA VOLTA ATARKEN.

• Lincoln Burrows. kullanıcısına yanıt
    Burdan Gelecek seneki blackeagle in favorisini acikliyorum:şehmus. Sehmus başvuracakmış survivor a. Emrede katılırsa super kavgalar olur.

• Atanamayan Dr. Strange kullanıcısına yanıt
    Ada diyordu Acun şimdi kamp diyor iki ayrı adada değiller sanırım biri en uçta digeri en uçta kalıyorlar.

Denizle tekne ile giderlerdi bu sene öyle bir görüntü göstermedi hiç.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 12 Nisan 2020; 15:20:20 >
  • quote:

Alıntıları Göster
    Kıyasladıklarının biri 1.90 küsür boylarında diğeri ise 1.60 boylarında. Gizem o boya rağmen çok güzel yüze sahip.

• 
Sayfa: önceki 13901391139213931394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.