Şimdi Ara

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can! (1155. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
104.921
Cevap
51
Favori
2.398.713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
30 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11531154115511561157
Sayfaya Git
Git
sonraki

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

(En Son Oy Tarihi: 11.9.2022)
Giriş

Orijinalden alıntı: franz392

Normal şartlarda Ezgi veya Aşkım'dan başka birinin gitmesi büyük sürpriz olur ama Parviz ve Berkan'ın ikisine birden geçilmesi pek mantıklı gelmiyor. Gerçi twitter'da Parviz fanları ağlayıp duruyor ama ya mağduriyet kasıyorlar ya da biri bunları kandırdı. İnanmiyorum pek elendiğine. Acun sms sayısı falan derse de yürüsün gitsin, 'izlemeniz için yalan soyledik, bir sürpriz yok' dese bile daha anlamlı olur yani.
    perviz fanları çok fazla. neredeyse tüm azeriler onu destekliyor
  • Perviz gitmiş ohaaa

Başkan denize bi döktü adam gitti lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sherl0ck kullanıcısına yanıt
    Ama suna dikkat çekmek istiyorum.Beklenilmeyen biri ilk ikiye girseydi bütün gönüllü takımı şok olurdu ve acun fragmanda bu anı gösterirdi ama fragmanda tek gördüğümüz evrimin gerzekçe sırıtması.Oda büyük ihtimal acunun sözlerine tepki veriyordur.Herşey acunun abartmasından ibaret olabilir.Bakalım ne olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

Değerli davadaşlarım! Teşkilatımız son günlerde twitter aleminin kılcal damarlarına sızmış hain bir komite hakkında açıklamada bulunmamızı emretti!
    Birkaç gündür twitter’daki ihanet ve gaflet şebekeleri hakkında araştırma ve gözlem yapıyoruz! Gözlemlerimiz esnasında çok acı gerçeklerle karşılaştık! Kurulmuş kirli komplolar gördük! İhanete batmış simalar tanıdık! Çokça kara propaganda ile karşılaştık! İnsanların safiyetinden beslenen aç vampirler ile karşılaştık! Doğrusu gördüklerimizi anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor!

Farkına vardık ki survivor ekstra ve panorama manipüle ediliyor. Sosyal medyanın kılcal damarlarına sızmış hain şebeke Survivor Panorama ve ekstra üzerinden de milletimizi manipüle ediyor!

Twitter raporlama sistemini tekeli altına almış bu ihanet şebekesi, Metz adlı Racon sevdalısı üyemizi 3 gün kısıtladı (ban gibi bir şey) ve benim etkileşimimi dibe çekti!

Bu haber bayrampaşa da duyulduğunda gönlü temiz başı dik kardeşlerimiz Tv8’i basarak survivor’a darbe yapmak istedi! Ancak ülkemizin ve milletimizin içinde bulunduğu zor durumu hatırlatan baronumuz Erdi Ünver onları sakinleştirdi.

Dominik halkı da Türkiye’de yaşanan gelişmeleri duydukça hiddetlendi ve coronaya rağmen sokaklara döküldü!

Dominik Cumhurreisi Fernando Arelsum acur medya grubuna ultimatom verdi! Arelsum: “Ben bir dominikli olarak başkanımızla gurur duyarken Türkiyedeki kibir ve ihanet şebekesinin doldurmalarına gelen acur medyayı anlayamıyorum. Böyle devam ederse kendinize başka ada bulun Acur Beg” dedi!

Bütün bunlar acur medya grubuna haddini bildirir umarım. Sağlıcakla kalın!
    Eceliniz geliyor eceliniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Kesinlikle haklısın ben yarışmacı olsaydım ve ezgi ilk ikiye girseydi ben yarışmadan çekilmek isterdim başlarım böyle yarışmaya derdim umarım herşey acunun abartmasıdır.

Ama suna dikkat çekmek istiyorum.Beklenilmeyen biri ilk ikiye girseydi bütün gönüllü takımı şok olurdu ve acun fragmanda bu anı gösterirdi ama fragmanda tek gördüğümüz evrimin gerzekçe sırıtması.Oda büyük ihtimal acunun sözlerine tepki veriyordur

Alıntıları Göster
    Bana da abartma var gibi geliyor ama Sabriye'nin 15 kere potadan çıkması gibi bir olay varken diğer yarışmacılara daha büyük bir hakaret olamaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: tanisiyormuyuz31

Değerli davadaşlarım! Teşkilatımız son günlerde twitter aleminin kılcal damarlarına sızmış hain bir komite hakkında açıklamada bulunmamızı emretti!
    Birkaç gündür twitter’daki ihanet ve gaflet şebekeleri hakkında araştırma ve gözlem yapıyoruz! Gözlemlerimiz esnasında çok acı gerçeklerle karşılaştık! Kurulmuş kirli komplolar gördük! İhanete batmış simalar tanıdık! Çokça kara propaganda ile karşılaştık! İnsanların safiyetinden beslenen aç vampirler ile karşılaştık! Doğrusu gördüklerimizi anlatmaya kelimeler yetersiz kalıyor!

Farkına vardık ki survivor ekstra ve panorama manipüle ediliyor. Sosyal medyanın kılcal damarlarına sızmış hain şebeke Survivor Panorama ve ekstra üzerinden de milletimizi manipüle ediyor!

Twitter raporlama sistemini tekeli altına almış bu ihanet şebekesi, Metz adlı Racon sevdalısı üyemizi 3 gün kısıtladı (ban gibi bir şey) ve benim etkileşimimi dibe çekti!

Bu haber bayrampaşa da duyulduğunda gönlü temiz başı dik kardeşlerimiz Tv8’i basarak survivor’a darbe yapmak istedi! Ancak ülkemizin ve milletimizin içinde bulunduğu zor durumu hatırlatan baronumuz Erdi Ünver onları sakinleştirdi.

Dominik halkı da Türkiye’de yaşanan gelişmeleri duydukça hiddetlendi ve coronaya rağmen sokaklara döküldü!

Dominik Cumhurreisi Fernando Arelsum acur medya grubuna ultimatom verdi! Arelsum: “Ben bir dominikli olarak başkanımızla gurur duyarken Türkiyedeki kibir ve ihanet şebekesinin doldurmalarına gelen acur medyayı anlayamıyorum. Böyle devam ederse kendinize başka ada bulun Acur Beg” dedi!

Bütün bunlar acur medya grubuna haddini bildirir umarım. Sağlıcakla kalın!

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Perviz gitmiş ohaaa

Başkan denize bi döktü adam gitti lan
    Ünlülerin kefaretini Perviz mi ödüyor yoksa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-61C3BA498

Ama suna dikkat çekmek istiyorum.Beklenilmeyen biri ilk ikiye girseydi bütün gönüllü takımı şok olurdu ve acun fragmanda bu anı gösterirdi ama fragmanda tek gördüğümüz evrimin gerzekçe sırıtması.Oda büyük ihtimal acunun sözlerine tepki veriyordur.Herşey acunun abartmasından ibaret olabilir.Bakalım ne olacak
    evrim olayında acun fake atmış olabilir. yapmadığı şey değil çünkü
  • Perviz gitmiş diyorlar ne kadar doğru bilemem aöa gittiyse çok yazık oldu adama

• bi karar verin Berkan mı gitti yoksa perviz mi?

• HAZIR MIYIZZZZ
    RUH HASTALARI

🔥🌴 SURVIVOR 2020 🌴🔥 | Şampiyon Cemal Can!

• Perviz gitmiş Twitterda pervize çok yakın hesaplar onayladı şok oldum resmen harcadılar, ünlülerde ki tek efendi insandı

• Ezgiye kim niye oy atsin ki?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu an da Yunus Emre Başkan şov var açın izleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpha Centauri

bi karar verin Berkan mı gitti yoksa perviz mi?
    diman arcana perviz gitti diyor

ezgi veya aşkımın elenmediği şu konsey kara bir leke olacaktır survivor için
  • Sene olmuş 2020 koskoca adamlar twiterda şu gitti bu gitti diye tahminde bulunan hesaplara inanıyorlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Parviz elendiyse yazık olmuş.

Ezgi’ye oy atılmasının bir anlamı yoktu ama herkes oy atmış. Ne mağdur oldu ne tartışmaya girip haklı çıktı ne de iyi performans gösterdi.

Sadece diğerleri kadar Barış’a sallamadığı için sms lideri olacak resmen.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

HAZIR MIYIZZZZ
    RUH HASTALARI

• parviz gittiyse iyi olmuş mertin ağlamalarını görmek istiyorum, kızlardan biri gideceğine parviz gitsin. millet baktı yunus vasıfsızına bile oyun kaybediyor daha fazla katlanamamışlardır
  • 
Sayfa: önceki 11531154115511561157
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.