Şimdi Ara

Survivor 2018 (5277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
33 Misafir (23 Mobil) - 10 Masaüstü23 Mobil
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.263.033
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 52755276527752785279
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
    Yarışma çoğu yönüyle fake.Bir tek oyunlar fake değil.Birde hakan kıbrısta olmazsa yarışma gerçek mi olacak.Algının kralını yapıyorlar.İşte bak hakan kıbrısta değil gerçek demek için.Ada hayatı aç kalmaları da fake bu arada.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün Anlat Bakalım dışında bir şey yok mu acaba.
  • Survivor 2018

Adem yine mağdur oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-FB2ACA95A

Adem yine mağdur oldu
    MAĞDURUN TİPLERE BAK

• Burada kimse yazmamış ama bugün Twitterda Panorama görüntülerini gördüm. Panaromadakiler bile Gönüllüler takımını yerden yere vurmuşlar. Damla fanı Öykü bile yerden yere vurmuş. Birkaç kişi dışında İletişim oyununda yaptıklarıyla maskeleri düştü. Hele çocuğunu,hasta annesini göremeyen kişiler varken arkadaşlarıyla görüşürken yok normal zamandan daha çok görüşüyoruz,yok haftaya yine görüşürüz,yok geldim diye aradım cart curt pişkin pişkin konuşmuşlar. Bunları Ünlüler yapsa yerin dibine sokardınız. Zamanında 10-0 seriden sonra Gönüllüler ilk defa kazanmıştı yanlış hatırlamıyorsam Turabi ve Merve ilk defa bir oyunu kaybettiğimize sevindim demişti. Şimdi diyeceksiniz oyunu kazansınlar vs. zaten geçen hafta kazandılar ama Acun film izleme verdi. Neyse kısacası büyük SMS bitince bütün hepsinin maskesi düştü. Hakan’a patates deriz ama adam hepsinden daha hassas ve düşünceliymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maracanna -- 5 Haziran 2018; 20:44:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Bunu söyle yeter zaten, 2 olay birbirinden farklı. Onlar baştan 'Oyuna çık da durumuna bakalım' gibi bir şey deseler zaten haksız olmazlardı. Olayın diğer tarafında gönüllüleri ya da Damla'yı eleştirebilirsin, senin tercihin. Ama Ümit 1 saat homurdandığı için haklı bile olsa haksız konumuna düştü
    Muhabbete denk geldim de Merve’nin zaten oyun başında sakat olduğu söylendi. Alp dedi Merve sakat ama kendisi oynamak istedi diye. Oynamak zorunda değildi zaten raporluydu yani ve oyun başlmadan durum belirtildi kaçırmışsınız sanırım. Kız denemek istemiş kendisini oyunda, baktı olmadı zorlamanın anlamı yok dedi çıktı. Zaten bir sürü sakatlık geçirdi son düzlükte üstüne gitmek istemedi sakat ayağının.

Parkurda da geri kalmıştı zaten sayısını almış olsa bile 2. tura çıkmazdı. Sayısını aldığı halde çıksa ne diyecektiniz bilmiyorum. Her şekilde bir bahane, iğneleyecek bir şey buluyorsunuz gerçekten. Şu olayda en hatasız olan Merve’dir.

• maracanna kullanıcısına yanıt
    Survivor 2018
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Survivor 2018

• maracanna kullanıcısına yanıt
    Survivor 2018
  • Anlat bakalım dışında oyun yoksa bol bol ada hayatı verirler diye umuyorum ama Acun yine bir yolunu bulup 5dk'dan fazla ada hayatı vermeyecektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: maracanna

Sinsilik = +

Ego = +

Çirkeflik = +

Alkol = +

Sigara = +

Küfür = +

Hırsızlık = +

keder +

öfke +

intikam +

inanç +

azim +

asilik +

zafer +++++++

• quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

Muhabbete denk geldim de Merve’nin zaten oyun başında sakat olduğu söylendi. Alp dedi Merve sakat ama kendisi oynamak istedi diye. Oynamak zorunda değildi zaten raporluydu yani ve oyun başlmadan durum belirtildi kaçırmışsınız sanırım. Kız denemek istemiş kendisini oyunda, baktı olmadı zorlamanın anlamı yok dedi çıktı. Zaten bir sürü sakatlık geçirdi son düzlükte üstüne gitmek istemedi sakat ayağının.

Parkurda da geri kalmıştı zaten sayısını almış olsa bile 2. tura çıkmazdı. Sayısını aldığı halde çıksa ne diyecektiniz bilmiyorum. Her şekilde bir bahane, iğneleyecek bir şey buluyorsunuz gerçekten. Şu olayda en hatasız olan Merve’dir.

Alıntıları Göster
    Parmağı kırılan birinin o parkura hiç çıkmaması lazımdı o zaman, diğer baraka oyununda hiçbir tehlike yoktu ama demek ki etkiledi. Bahane falan bulduğum yok, olanı söylüyorum. Hadi onu geçelim, raporu duyunca bir şey demediler zaten ama ona rağmen Ümit kışkırtmaya çalıştı ve 'Biz ailemizi göremedik' ajitasyonu yaptılar ki 'Biz çok kaybettik, rakip niye bu kadar zorluyor' anlayışını da hiç sevmem. Bir de daha sonra Merve hırsını alamamış olduğu için olayla ilgisi olmayan Murat'a laf attı, takım değişikliğinden önce en samimi olduğu kişilerden biri olan Murat'a.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 5 Haziran 2018; 21:7:18 >

• Salı günleri 11 gibi bitiyor zaten, ada hayatı verilmesin diye de Anlat Bakalım 6-6'ya gelebilir
  • Acun bütçeden bayağı kısmış. Maçuka yoktu hadi artık Papa reis de yok. Anıl getiriyor performans ödüllerini.

• Çalan şarkı. Hüznün diyarı Makedonya'nın bağrından, atalarımın diyarından.

Youtube'de çeşitli yorumlarını da bulabilirsiniz.

Jovano Jovanke. Bir Makedon türküsü.
  • Anıl ekmek paramla oynadı,mağdurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Parmağı kırılan birinin o parkura hiç çıkmaması lazımdı o zaman, diğer baraka oyununda hiçbir tehlike yoktu ama demek ki etkiledi. Bahane falan bulduğum yok, olanı söylüyorum. Hadi onu geçelim, raporu duyunca bir şey demediler zaten ama ona rağmen Ümit kışkırtmaya çalıştı ve 'Biz ailemizi göremedik' ajitasyonu yaptılar ki 'Biz çok kaybettik, rakip niye bu kadar zorluyor' anlayışını da hiç sevmem. Bir de daha sonra Merve hırsını alamamış olduğu için olayla ilgisi olmayan Murat'a laf attı, takım değişikliğinden önce en samimi olduğu kişilerden biri olan Murat'a.

Alıntıları Göster
    Hiç çıkmaması lazım diye bir şey yok. Bunu herkes yapıyor, rapora rağmen çıkıp kendisini denemek istemek yarışmacının tercihi. Raporluyken yine çıkıp şansını deneyen yarışmacıya bir şey diyemezsin.

Merve aldığı sayıya göre oyuna çıkıp çıkmama kararı verecek en son kişilerden biridir. 2015 all starda bile Begümle sakat sakat oynadığı ve 5 sayı falan getirip yanlış hatırlamıyordam son bir sayı kala Hakan ve Doğukan’a güvenip sonunda dayanamayıp hastaneye gitmişliği var ve ordan oyun satan Hakan ve giden dokunulmazlık oyununu hatırlıyorum. Sayı alsaydı bırakmazdı durumu olsa orda olurdu son sayıyı da takıma getirip öyle giderdi yani.

Ümit de tepkisinde haklıydı çünkü kimse susmadı. Damla raporlu olduğunu duymasına rağmen orda konuşmaya devam etti, benim de ayağım iltihaplı falan muhabbetleri yaptı. Hadi raporlu olmasa bile o kız senin arkadaşın, kötüyüm diyorsa üstüne bir şey dememen lazım azcık değer veriyorsan. Kendi sanki geçen hafta keyfi oynamamazlık yapmadı, kendi gözü kapalı oyunlarda korkuyorum diyip kaçmadı. Onlar da Damla’ya laf etseydi o zaman. Dün gönüllülerin yaptığını ünlüler yapsa yerden yere vururdunuz.

Murat’a da tepkisinde haklıydı Merve çünkü bir önceki oyunda Murat Adem hakkı olan 2 atışı yapıyorken laf etti, Merve de sen 3 atış attın diyerek gayet Murat’a hak ettiği tepkiyi verdi. Kimse kusura bakmasın gönüllülerin dünkü çirkefliklerinden sonra hala ünlülere laf edilebiliyor. Daha 2 gün önce Istanbul’dan gelmişler küçücük şeylerin peşine düşüyorlar. Burda da çifte standartın dibine vuruluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ben-ce -- 5 Haziran 2018; 21:20:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Maçuka

Anıl ekmek paramla oynadı,mağdurum.

Cumali'nin Anıl ile ilgili söyledikleri tescillenmiş oldu. Hizmette çığır açtı. Prodüksiyonun işlerini de yapıyor artık.
  • Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza katılıyorum.Ben sadece diğerleri için olabilir itiraz falan.Raporlu olduğunu duyunca hepsi sustu damla devam etmesi şok etti beni.Extra istemeler filan.Damlaya iyi niyetli diyordum beni hayal kırıklığına uğrattı.Birde damla ağlarken hep ünlü takımındaki kızlar merve,Sema ve sahra destek oluyordu ayıp etti.

• ANLAT BAKALIM 10 OLAN MI KAZANACAK DEDİ ALP

Başka görüntü yok o zaman bugün. Ne ada hayatı ne de oyun.

E Acun kardeş. Hani bundan sonra hızlandırılmış çekimdi zarttı zurttu? Bayağı hızlandırılmış yani. Hiçbir şeyin olmadığı bomboş bir bölüm.

2005 yılından beri Survivor izlerim. Her yönüyle aklınıza gelen gelmeyen en berbat sezon açık ara.

• 
Sayfa: önceki 52755276527752785279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.