Şimdi Ara

Survivor 2018 (4007. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.256.665
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 40054006400740084009
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
  • geçen yine her zamanki gibi panaroma programında murat'ı kötülerlerken, ihsan dedi ki "2015 allstar senesinde daha kadrolar kurulmadan acun'a kim kazanır diye sorduğumda direkt murat ceylan demişti. o sene gelmedi. bu sene de hazırlanamadı"

bu beni çok etkiledi. çünkü bu ufacık görünen şeylerin kocaman kaderleri değiştirmesi değil de nedir?

şimdi düşünüyorum. 2013te herkesin favorisiydi murat. hilmi cem ile çok güzel bir dostluk yaşadılar. murat daha başarılıydı. son haftalara kadar hilmi cem pek yoktu acun'un demesiyle. hatta o dönem yetenek sizsiniz programından survivora getirerek yazık ettiklerini düşünmüşler. son haftalarda açılıp bireyseli almaya başlayınca murat sık sık potaya girdi ve sevenlerinin sms yorgunluğu yaşaması, duygu çetinkaya gibi bazı insanların "hilmicem'in daha çok ihtiyacı var" şeklinde algıları derken çok az bir farkla hilmi cem murat'ı eledi. kimisine göre hilmi cem ile dostluğu murat'ı şampiyonluktan etti. ama onun kalbi o kadar güzel ki asla bunu önemsemedi. "ben zaten en güzel şeyi kazandım. hilmi gibi bir kardeşim oldu" dedi.

2015 senesinde bildiğim kadarıyla 5 kez survivor için teklif gitti. canlı yayınlarında ve tv programlarında hep söyledi katılmayacağını ve hatta "benim tekrar survivora katılmam, kıvanç tatlıtuğ'un tekrar best off'a katılması gibi bir şey" derdi. şimdi beni etkileyen kısıma geliyoruz. o sene acun daha kadroları kurmadan murat ceylan'ın kazanabileceğinden emindi. ama katılmadı ve kardeşi hilmi cem acun'un şampiyonluk gözdesi oldu. kader bu ya, onu da turabi ile olan dostluğu şampiyonluktan etti. ama bu hikayenin acı noktası şudur ki, turabi asla murat gibi yaklaşmamıştı ona. yüzüne "beraber finale" rolleri yapıp arkasından "tek tabancayım" diye röportajlar veriyordu. hilmi ise turabi'ye kendinden çok güvendiğini söylüyordu hep. şampiyonluktan sonra "hilmi anca turabi'nin şampiyonluğuna hizmet eder" tarzı yorumları beğendi turabi. hem dost kazığı, hem şampiyonluğu kendi elleriyle verdiği yetmiyor gibi o kadar ağır hakaret ve eleştiriler yazıldı ki, hayatının travmasını yaşadığını düşünüyorum. altını çizmek istediğim ise, o sene murat katılsaydı, hem acun'un desteğiyle belki de şampiyon olacaktı, hem hilmi cem'in turabi ile o kadar yakınlaşmasına engel olup bilmeden onun kaderini değiştirecekti. her şey çok farklı olacaktı. hikayenin bu bölümünü düşününce için cız etti doğrusu.

2018 senesinde ise nedendir bilinmez, survivor teklifini çevresi ve sevgilisi istememesine rağmen kabul etti. ne var ki 6 ay kala ayağı kırıldı ve ameliyat oldu. alçılı ayakla survivora hazırlanırken paylaşımlar yapıyordu. "asla pes etmem" dese de sürekli, bu süreç onu hem psikolojik hem fiziksel etkiledi. psikolojik olarak ilk bölümlerde gördüğümüz o hep bir ayağına bir şey olur korkusu oluştu bilinçaltında, fiziksel olarak ise çok kilo kaybetti. üstelik kendi kilosunun üstüne çıkamadı ağırlık çalışmalarında. zaten az vakti olduğu için de tam hazırlanamadı. mesela nagihan, adem, ümit karan gibi isimlerin atış çalışarak geldiğini biliyoruz. ama murat atışlara yabancı kaldı. oysa ki parkurlarda ne kadar hızlı ve güçlü görüyoruz. çenesi çıksa bile devam edecek kadar azimli ve hırslı üstelik. tek sorunu atışlar. eğer kafasındaki korkuları atlatırsa rahatlar ve atışlarını düzeltir diye düşünüyorum. çünkü kameralar sema'yı çekerken ben murat'ı atış çalışırken görüyordum. oyun bittiği için rahattı ve oyunda vuramadığı ikisini de hemen vurdu. hilmi cem'e gösterdiğinde hilmi dedi ki "ben seni biliyorum, rahatken atıyorsun". yani hem kendi takımının hem rakip takımın baskısı altında kalmasa belki de atışları düzelecek. parkurda kötü olan cumali ile kıyaslanması ise çok acımasızca. cumali parkurda kötü yani atışları süper olması gerekiyor ki sayı getirsin ama o da yoktu. yani kazanma ihtimali her zaman düşük olacaktı çünkü o sporcular gibi artıramazdı parkur hızını. ama murat parkuru parçalıyor resmen. dışarıdan fazla etkilenmemeyi, atışları sakin kafayla yapmayı öğrendiği an herkesin korktuğu bir rakip olacak.

ne var biliyor musunuz? ilahi adalete inanıyorum ben. yukarıdaki olayı yazdım çünkü bilin ki iki kez şampiyon olabilecekken olmadı murat ve ben biliyorum ki herkes hakkını er ya da geç alır. ve bu sene murat'ın hakkı olan, emanet ettiği şampiyonluğu alacağına tutunuyorum. siz atışlara göre değerlendiriyorsanız keskin nişancı videoları izleyin. ben herkes kalbinin ekmeğini yesin istiyorum. istiyorum ki iyilik, efendilik kazansın. 2013te sokakta çocuklar oynarken murat ve hilmi cem oluyorlardı. turabi ortaya çıktı ve çocuklar onu idol görmeye başlayıp parklarda turbo turabiii diye bağırarak sakıncaları kırmaya başladılar. istiyorum ki turabi ve nihatların çoğunluk olduğu bu memlekette murat ceylan gibiler çoğalsın. bunun yolu da çocukların murat ceylan gibileri örnek almasından geçer. bu gün televizyonun büyük bir kitlenin algısını değiştirebildiğini biliyoruz. murat ceylan gibi birini ön plana çıkarmalıyız ki bir erkeğin saygılı, kibar bir şekilde konuşabileceğini, barzoluğun artık popüler bir şey olmadığını görsünler.

murat bizim aydınlık yüzümüz. bir ülke klasiği olarak onu aşağı çekmeye çalıştılar, malesef başardılar da. sırf kazanamasın diye oyunu satanlar oldu (hakan). onun büyüklere olan saygısını suistimal edip, iyi olduğu oyunlarda oynatmadılar (ümit karan), haksızlığın içinde hakkını ararken susturdular (acun), onun üzerine "survivorda olmak istemiyor, elense üzülmez" algıları yapıp, başarılı olduğu hatta performans birincisi olduğu haftayı zerre konuşmayıp, başarısız olduğu zamanları sündüre sündüre konuştular (panaroma semih öztürk), efendiliğini aşağılayıp ekranda açık açık ezik dediler (panaroma seda akgül), düdüğü duymadı diye kendisine "geri zekalı" diye bağıran nihat doğan'ı uyarmak yerine sesini ekrana vermediler, gerçeği romanya kanalında duyduk. murat hiçbir zaman duruşundan taviz vermedi. kimseye eğilmedi, eğilmemek için kimseyi de kırmadı. kimsenin arkasından en ufak kötü bir söz söylemedi. hakan'ın yüzüne konuştuğu şeyleri bile diğerleri gibi röportajda konuşmadı hatta. sadece kendini anlattı. gerektiği zaman sisteme ve haksızlığa ses çıkardı. haksızlığın içinde hakkını arayan tek kişi oydu. bazen de "sevenlerim benden vazgeçmesin" dedi. nasıl vazgeçelim ondan? her düşene o yardım etti. kimse ona destek olmazken o takımda herkese destek oldu, moralleri düzeltmeye çalıştı. rakip takımda sakatlanan birini o takım bile düşünmezken murat düşünüp üzüldü. ona terbiyesizlik edenlere bile hep saygılı davrandı. en sinirli halinde bile hep düzgün konuşabilen kaç kişi tanıyorsunuz? şimdi bir atışı yapamıyor, bir küp devrilmiyor ya da bir halka geçmiyor diye murat'ın onca örnek davranışlarını hiçe sayacaksanız kimse bahsetmesin iyi insanlıktan. turabi gibiler yükseltilip, çocukların gözüne sokuldukça kimse ülkenin gidişatına ağlamasın. madem survivor hayatta kalma hikayesi, o kadar açlığa ve baskıya rağmen bir insan saygısını ve merhametini kaybetmiyorsa onu türkiye gibi bir ülkede örnek insan saymamız gerekir. hepimiz zorlanıyoruz çünkü bu şartlar altında saygımızı korumaktan kimi zaman. bir insanı karakteriyle anarsın. oyun biter, akıllarda oyunlar değil karakterin kalır. toplumda örnek davranış deriz ya hep, istemez misiniz murat gibi eşiniz, çocuğunuz, kardeşiniz olsun? onu ve örnek davranışlarını daha çok izleyebilmek ve izleyebilmek için, tüm bu haksızlıkların içinde hakkını yedirtmemek için salı ile cuma arası murat yazıp 1890'a göndermemiz gerek. insanlık kazanmalı. iyilik kazanmalı. daha güzel bir türkiye için böyle örnek insanlar ön plana çıkmalı ve çoğalmalı ki çocuklarımıza ileride daha çok iyi insanların olduğu bir gelecek verelim.

-ALINTIDIR- (blasphemous)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eternal Award. -- 24 Nisan 2018; 20:32:40 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Sevsek de sevmesek de Hakan gerek performansıyla ada hayatıyla(balık tutma vs.) gerek kulisçiliğiyle gerek sinsiliğiyle tam bir survivor.

Şampiyon Hakan olabilir bu sene.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alinda98

Kadın şampiyon bu sene gelmezse bence bir daha kimse olamaz.

Damlayı ne kadar küçük görseler de burdakiler sağlam kitlesi var.

Alıntıları Göster
    Daha 10-11 hafta var, beklenmedik durumlar olabilir ama şimdilik final adayları arasında hem kendi sms potansiyeli hem pek antisinin olmaması hem de kadın şampiyon beklentisinden ötürü Adem'i geçebilecek tek isim Damla.
  • Bence şampiyonluğu Mustafa veya Anıl hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Berkæn -- 24 Nisan 2018; 20:33:43 >
  • murat ceylan %50 performansa sahip olsa şampiyondu ama degil o yüzden konuşacak bir şeyde yok elenecegi günü beklicek biraz daha

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • PATATES MEDYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
  • Eternal Award. kullanıcısına yanıt
    Duygulanmamak elde değil. O sezon 3 ay sürmüştü, ilk 6 haftasında Murat, son 6 haftasında Hilmi Cem performans olarak daha başarılıydı. Ama Hilmi Cem son haftaları domine ettiği için Doğukan'ın az farkla gerisinde bitirmişti sezonu, arkalarından Ümit ve Murat geliyordu. Üst üste Fatmagül, Duygu ve Daühan ile potaya girdikten sonra %52'ye %48'le kaybetmişti Kıbrıs'ta.

Ama şimdi yarışma farklı bir boyutta, o sezonun aksine artık atış yapmadan oyun kazanılmıyor, son haftaları fiziksel antrenmanlar yerine atış denemeleriyle geçirseydi şimdi kötü değil de en azından kötüyle orta arası bir atışı olabilirdi. Aslında atışı çok iyi değil iyi olsa bile şu an direkt favori olurdu ama maalesef değil işte. Kötü bir nokta da 2013'e göre daha neşesiz olması, sayı alamadıkça morali de bozuluyor.
  • Survivor 2018

Cumali reyizi özleyenler online mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nihat Doğan - Murat potasında, Murat gider diyenler şimdi de Murat birleşmeden sonra elenir diyor :DD

İlk 3'de Murat Ceylan rahat olun

Murat sonlara doğru performansını geliştirirse herkesi tokatlamaya başlarsa o zaman kim bakacak performans sıralamasına? O yüzden şu an önemsiz.

Survivor 2018

Murat'ın gücünü anlamanız için bir örnek;

Survivor 2018

Survivor 2018

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chille -- 24 Nisan 2018; 20:47:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Chille

Nihat Doğan - Murat potasında, Murat gider diyenler şimdi de Murat birleşmeden sonra elenir diyor :DD

İlk 3'de Murat Ceylan rahat olun

Murat sonlara doğru performansını geliştirirse herkesi tokatlamaya başlarsa o zaman kim bakacak performans sıralamasına? O yüzden şu an önemsiz.

Murat'ın gücünü anlamanız için bir örnek;

Şampiyonu son 2 ay belirler şuan değerlendirme yapmak bencede yanlış o yüzden

• Chille kullanıcısına yanıt
    Forumda 3-4 tane Murat düşmanı var, onları da üzme şimdi. Dur cevap olarak onlar yerine konuşayım. 'Olur mu yahu, Hilmi ve Murat'ın oyları çok bölündü, Murat oylamada ilk 10'a giremez'
  • quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Forumda 3-4 tane Murat düşmanı var, onları da üzme şimdi. Dur cevap olarak onlar yerine konuşayım. 'Olur mu yahu, Hilmi ve Murat'ın oyları çok bölündü, Murat oylamada ilk 10'a giremez'

• Hakan

Nagihan (hastasıyız)

Damla

Birsen

İzlerken mutlu olduğum, zevk aldığım kişiler; umarım bunlardan biri şampiyon olur.

Ünlüler takımı şer takımı olduğu için inşallah onlardan biri şampiyon olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rahmetli Başkan Kennedy

Hakan

Nagihan (hastasıyız)

Damla

Birsen

İzlerken mutlu olduğum, zevk aldığım kişiler; umarım bunlardan biri şampiyon olur.

Ünlüler takımı şer takımı olduğu için inşallah onlardan biri şampiyon olmaz.
    Mustafa Kemal reisi ayıralım ünlülerden hocam ayıp oluyor.
  • THE PUNİSHER NAGİ REYİZ

• Merve+Sema oy kasma çalışmaları

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Survivor 2018Survivor 2018Survivor 2018

• eğer bu aksam sembolu hilmicemi alırsa Murat smste ilk üçe girer
  • 2013 de murat veya hilmicem şampiyon olmayı en çok hakeden isimlerdi diyenleri anlamıyorum

Performans olarak da ada hayatı olarak da dogukan şampiyon olmayı en çok hak eden kişiydi

• 
Sayfa: önceki 40054006400740084009
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.