Şimdi Ara

Survivor 2018 (369. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.256.381
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
    Zaten yarış izleyecek olsak at yarışı izleriz. Herkes birbirini yesin.

Hakan yine pisliğe başlamış nedense tipinden bı muzırlik var sevemedim ama olayın ortasında kaosu başlatan kişi oldu. Cumali ye nasılda gaz veriyor tilki.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: komşu çocuğu

quote:

Orijinalden alıntı: ufuk-34JD58

turabi yine bildiğimiz gibi .sürekli yenilip kameraya oynuyor

sürekli yenilip ? :D adam 2 katıldığı survivorda istatislik 1. si olup all starda bile şampiyon oldu hala utanmadan şunu yazabiliyonuz, merve oflaz şampiyon olsun diye çıkartılan ve başarıya ulaşan bi oyunda turabi kıbrısa kendi kalamasın diye her zaman kızların kazandığı direk oyununu koydular merve aydın ile onda bile bacağını bıraktı merveye yenilmedi.
    olm karaktersiz deyin her boku diyin hani yiğiti öldür hakkını yeme derler ya neyin kafasını yasıyonuz bilmiyom
    hakan salağını tanımayan varsa forumda hakikaten iq su düşüktür turabi desteklemiyorum hatta hiç bi yuarışmayıcı destekleyecek kadar bi tarafımda dğeiller ama adada 1 mal varsa oda hakandır
    hakanın amacı yine gaz verip turabiyi diskalifiye etmeye çalısmak akşam görücez zaten. şuan orada nihat doğanın bile şampiyon olma şansı var bir tek hakanın yok.

sakin ol eleman.herkes turabiye ninnasıl şampiyon yapıldığını çok iyi biliyor.adalet olsa defalarca atılmıştı adadan

• quote:

Orijinalden alıntı: Thicknesse

quote:

Orijinalden alıntı: melih_

Gönüllülerde akıl varsa bir ay sonra yani ortama alıştıklarında hele ki kendilerini göstermeye başlamışlarsa Hakanı şutlarlar. Hakanın ne olduğunu daha önce görmüştük.

Hiçbirinin smste hakanı geçebilme şansı olmadığı için şutlamaları imkansız.

Yılanın başını erken ezmek isteyeceklerdir, Hakan gidebildiği kadar gider ancak bir yerde stop edecektir.
  • turabi-hakan kavgası buram buram kolpalık kokuyor. acun talimat verdi herhalde.

ayrıca sema'yı bu yıl yalakalıkta level atlamış olarak gördüm. turabi'yle hareket etmesi, onun şampiyonluk yoluna tıkanacak en büyük ot olacak bence. yeterince iticiyken şu an hepten nefretlik görünüyor.
  • bu arada hala bunun bir televizyon programı olduğunu idrak edemeyenler var
    turabi hakanın arkasından konuşmuş diyenler adam oraya gel kameraman sana neler anlatacam diye gitmiyor, adamı çağırıp soruyorlar güncel ne konu varsa hakan gibi oda cevap veriyor.
    aynı şeyi merve için diyenler olmuş 2 lafından biri hakan. şuan gündem hakan kimin hakanla ilgili sıkıntısı varsa çekiyorlar görüntü alıyorlar hani televizyon programı ya. orda verilen 2dklık röportaj sonucu 2 lafından biri hakan diyorlar mesela siz ne bekliyorsunuz bu hindistan cevizi çürük çıkmış diye montaj mı yapacaklar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Merve, Hakan’ın eskiden terkedip ortada bıraktığı sevgilisi gibi davranmıyor mu? Bu neyin kuyruk acısı anlamadım gitti. Hakan da Hakan, Hakan da Hakan hala Hakan diyor... Hakan’ı suçladığı şeyleri, onun adını kullanarak kendi yapıyor zaten! Başlamış gene dedikoduya...

hakan ın all starda yaptığı tilkilik,çakallık,oyun satmalardan olabilir mi sence?

• www.iskur.gov.tr
  • Aferin hakan, kiskirt su barzoyu, yap gorevini.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

sürekli yenilip ? :D adam 2 katıldığı survivorda istatislik 1. si olup all starda bile şampiyon oldu hala utanmadan şunu yazabiliyonuz, merve oflaz şampiyon olsun diye çıkartılan ve başarıya ulaşan bi oyunda turabi kıbrısa kendi kalamasın diye her zaman kızların kazandığı direk oyununu koydular merve aydın ile onda bile bacağını bıraktı merveye yenilmedi.
    olm karaktersiz deyin her boku diyin hani yiğiti öldür hakkını yeme derler ya neyin kafasını yasıyonuz bilmiyom
    hakan salağını tanımayan varsa forumda hakikaten iq su düşüktür turabi desteklemiyorum hatta hiç bi yuarışmayıcı destekleyecek kadar bi tarafımda dğeiller ama adada 1 mal varsa oda hakandır
    hakanın amacı yine gaz verip turabiyi diskalifiye etmeye çalısmak akşam görücez zaten. şuan orada nihat doğanın bile şampiyon olma şansı var bir tek hakanın yok.

sakin ol eleman.herkes turabiye ninnasıl şampiyon yapıldığını çok iyi biliyor.adalet olsa defalarca atılmıştı adadan

ne oldu oyun kazanamıyordan istatislikte 1. oldu deyince kavgalara mı döndün ?
    lafı baya iyi çeviriyodna yemezler. seni 1 gün aç bıraksak 2. gün biri gelip yol sorsa adama küfür edersin, orada hakanın yaptıklarını bana yapsalar tekme değil onun burnunu söker denize atardım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

ne oldu oyun kazanamıyordan istatislikte 1. oldu deyince kavgalara mı döndün ?
    lafı baya iyi çeviriyodna yemezler. seni 1 gün aç bıraksak 2. gün biri gelip yol sorsa adama küfür edersin, orada hakanın yaptıklarını bana yapsalar tekme değil onun burnunu söker denize atardım.

adam yarışmaya değil soytarılığa geliyor.

her seferinde en zayıf rakibini seçiyor.oda olmazsa çıkmıyo zaten.

acun abisi varken neden yorulsun

• ne turabi ne merve ne hilmi cem, bu sezonun başrolü hakan hatipoğlu olacak. benim bile bir destekleyesim geldi mr potato head'i.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0E4D88987 -- 13 Şubat 2018; 14:27:56 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Şu kavgayı görünce, geçen sene ki Eser vs. Serhat kavgası geldi aklıma. Kavganın ardından Eser, Serhat'ı oyunda tokatlamıştı.

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lincoln Burrows. -- 13 Şubat 2018; 14:27:35 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CUMALI BASKAN 1600 KM YÜRÜDÜ ... HEPINIZ BİAT EDECEKSINIZ

CUMALI REYIZIN ASKERLERIYIZ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: TaKo

Merve, Hakan’ın eskiden terkedip ortada bıraktığı sevgilisi gibi davranmıyor mu? Bu neyin kuyruk acısı anlamadım gitti. Hakan da Hakan, Hakan da Hakan hala Hakan diyor... Hakan’ı suçladığı şeyleri, onun adını kullanarak kendi yapıyor zaten! Başlamış gene dedikoduya...

1.si Hakan ile Merve’nin arası hiçbir zaman iyi olmadı All starda hep zıtlaşan iki isimdi.

Hakan hakkında böyle düşünmek için kuyruk acısı olmasına gerek yok. Kız diyor tilki adam sevmiyorum diye, normal yaşantısında nasıl olduğunu bilmiyorum beni ilgilendirmez fakat Survivor hayatını sevmiyorum diyor bunda da çokça haklı sebepleri var.

All starda kızla sürekli zıtlaşıp arkasından Merve benim kıbrıs biletim demeler, daha yarışmaya başlamadan Serenayı tarafına çekip onun mağduriyetinden faydalanmaya ve Merve’yi ekarte çalışmalar, Turabiye karşı atıp tutup adalar birleştikten sonra Turabi aslında kötü bir insan değil ben gidip konuşucam diyip Turabi’nin yanına yaklaşamadan etrafında dönüp dönüp durmalar, sonra tekrar düşman bellemeler falan. Serenayı maşa olarak kullanıp, git bak neler konuşuyolar bana anlat diye göndermeler, Serenay’ın Hakan’a laf taşımaları vs vs.

He bir de kız canla başla sakat sakat üst üste oyunlar alırken Hakan beyin lütfedip bir sayı bile almadan oyun satmaları. Ortalık karıştırmaları.

Başka sebebe gerek var mı?

• “ANADOLUYU YÜRÜYEREK GELDİM

ŞİMDİ KOŞA KOŞA

ŞAMPİYON OLMAYA GİDİYORUM”

• quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

“ANADOLUYU YÜRÜYEREK GELDİM

ŞİMDİ KOŞA KOŞA

ŞAMPİYON OLMAYA GİDİYORUM”

Senciyiz senci Cumali Reyiz

• Hakan her katildigi survivor basroldü zaten. All stari kac hafta tek basina tasidi. Fragmanlar full hakandi.

• quote:

Orijinalden alıntı: candicewa

• quote:

Orijinalden alıntı: candicewa

turabi-hakan kavgası buram buram kolpalık kokuyor. acun talimat verdi herhalde.

ayrıca sema'yı bu yıl yalakalıkta level atlamış olarak gördüm. turabi'yle hareket etmesi, onun şampiyonluk yoluna tıkanacak en büyük ot olacak bence. yeterince iticiyken şu an hepten nefretlik görünüyor.

ulen hersene bi survivor üzerinden duyar kasanlar, birde senin gibi ota b.ka kolpa diyip izlemeye devam edenler bitmiyorsunuz bi türlü bee. kolpaysa izleme kardeşim salak yerine konmak hoşuna mı gidiyor?

• 
Sayfa: önceki 367368369370371
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.