Şimdi Ara

Survivor 2018 (2914. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.263.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 29122913291429152916
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş
  • Hilmicem, Murat, Damla ve Nagihan'ın kıbrıs'a kadar yolu var. Diğer gönüllüler teker teker elenecek. Kıbrıs öncesi de performanslarına göre bu 4lüden 2si elenir. 2si banko kıbrıs'ta at fava.
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Bu sene Exatlon olarak mı devam edecekmiş, anlamadım? Zaten içeriğin Exatlon'dan bir farkı yok. Sadece adı Survivor. Yapacaklarsa da, seneye yapsınlar.
  • Değerini zamanında bilemediğim isimlerde bugün: Doğu reyiz.

"Hakan'a son sözüm; Bahçıvansın biberin yok, hıyarsın haberin yok." -Doğukan MANÇO.

Survivor 2018
  • quote:

Orijinalden alıntı: weros

Survivor 2018

Survivor 2018

Amirim ya:):)

• Gördüğüm kadarıyla Anıl twitter' da epey destekleniyor. Anıl Damla,Hilmicem, Murat üçlüsünden birini eleyebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Saldaron

Gördüğüm kadarıyla Anıl twitter' da epey destekleniyor. Anıl Damla,Hilmicem, Murat üçlüsünden birini eleyebilir mi?

Anketlerde all-star yarışmacılarıyla başa baş gidiyor. Sürprizlere açık olsun herkes.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lady Sylvanas Windrunner

Değerini zamanında bilemediğim isimlerde bugün: Doğu reyiz.

"Hakan'a son sözüm; Bahçıvansın biberin yok, hıyarsın haberin yok." -Doğukan MANÇO.

Survivor 2018

Aklıma şu sahne geldi

https://www.youtube.com/watch?v=ZcAIxDGKXqs

Hani Hakan ve Serenay'ın yüz ifadesi falan ne gülmüştüm :D

Serenay bu konsey sonrası elendikten sonra intihar eder falan diye korkmuştum.

Bize böyle kaoslar lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: franz392

Kılıcı mı vardı Zeus'un!

Cumali

Cumali’nin anlatmaya çalıştığı kelime: Mızrak

Hakan’ın anladığı: Kılıç

Aslında Cumali’ye çıkan kelime: Mızıka

• quote:

Gördüğüm kadarıyla Anıl twitter' da epey destekleniyor. Anıl Damla,Hilmicem, Murat üçlüsünden birini eleyebilir mi?

Twitter'a göre olsa Sabriye Kıbrıs'a ulaşırdı. Ama bu üçlü dışındaki herkesi eler, ona şüphe yok. Hilmi Cem, Damla ve Adem üçlüsü kesin Kıbrıs'ta olacak ama diğer kişi (5 kişi olursa Turabi de girer)) kim olur bilemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ben-ce

quote:

Kılıcı mı vardı Zeus'un!

Cumali

Cumali’nin anlatmaya çalıştığı kelime: Mızrak

Hakan’ın anladığı: Kılıç

Aslında Cumali’ye çıkan kelime: Mızıka

Kimse de yanlış kelimeyi anlattığını söylemedi sonra

• quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

Bu sene Exatlon olarak mı devam edecekmiş, anlamadım? Zaten içeriğin Exatlon'dan bir farkı yok. Sadece adı Survivor. Yapacaklarsa da, seneye yapsınlar.

Pek de bir farkı kalmadı ki, sadece konsey formatı farklı ve oyun çeşidi biraz daha fazla. Şu an bir tek Yunanistan'daki format biraz daha normal (ada hayatı daha uzun).
  • Lady Sylvanas Windrunner kullanıcısına yanıt
    Adam sırf doğukan elensin diye oyun sattı.Hemde mervenin hasta hasta 5 sayı getirdiği oyun sonrası hastaneye götürüldüğü oyunu.Sonra serenayla ikisi vicdan derler.Esasında oyun satmak mı vicdan sahibi olmak oluyor.Kendi diyor ya hakan efendi sırf 1 hafta kalabilmek için serenayı yazdın diye aslında kendi 1 hafta kalabilmek için oyun sattı.Oyun satma işini ne merve ne doğukan asla yapmazdı.
  • quote:

quote:

Twitter'a göre olsa Sabriye Kıbrıs'a ulaşırdı. Ama bu üçlü dışındaki herkesi eler, ona şüphe yok. Hilmi Cem, Damla ve Adem üçlüsü kesin Kıbrıs'ta olacak ama diğer kişi (5 kişi olursa Turabi de girer)) kim olur bilemiyorum.

turabi-anıl-murat varken damla nereye kıbrısa gidiyor çok beklersiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bayraktar42

Survivor 2018

Sen nasil bi kırosun yav hilmicem ne diyor bu ne diyor bizde insaniz diyor ben boyle bi magara adami gormedim

Büyük stratejist allstarın mağduriyet kastığını anladı ve mağduriyette ondan sorulduğu için hemen müdahil olma ihtiyacı hissetti.
    Kimse cumaliye sormadan mağdur olamaz.

• Ünlüler ve Gönüllüler'in son dörtlüsü:

Gönüllüler:

Anıl
    Hilmi Cem
    Murat/Hakan
    Damla/Nagihan

Ünlüler:

Adem
    Sema
    Turabi
    Ümit/Maydın

At fava bekle.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ginga Bishounen -- 4 Nisan 2018; 10:45:36 >
  • Bayraktar42 kullanıcısına yanıt
    Onun ne dediğini anlayamamissin kapasiten yetmemiş bu durumda mağara adamı sen oluyorsun çok o mağaradan artık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Edebiyet -- 4 Nisan 2018; 10:37:39 >
  • Ginga Bishounen kullanıcısına yanıt
    Murat ve ümit son 8 e kalamaz bence.Ünlülerde ümit yerine merve gönüllülerde murat yerine hakan kalır.gönüllülerin son bayan yarışmacısı da damla olur.Nagihan gönüllülerden çok kişiyi eleyemez.Hakanı sevmem ama bir anıl hilmicem murat potası yapabilir.Sayı gönüllülerin 6 veya 7 olduğu zaman.Bu potada murat elenir.şu pota da da murat elenebilir:Hilmicem,Damla,murat potası.
  • Ben-ce B kullanıcısına yanıt
    Zeusun aslında elinde olan ise şimşek :D

• samuel20 S kullanıcısına yanıt
    KEŞKE MAYDIN OYUN SATSAYDI DA MİLLETİ RİOYA GİDECEM BAYRAK TÜRKİYE MÜRKİYE DİYE KANDIRIP SMS TOPLAMASAYDI

SAHİLDE MAHİLDE KOŞU YAPIYORDU KALPAZAN

ALLAHTAN FİNALDE MİLLET GÖRDÜ ŞARLATAN OLDUĞUNU DA 500BİNİ VERMEDİ

• Edebiyet kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam Cumali orda biz de insanız hayvan değiliz, allstardan gelecekler cehenneme gelmiyor anlamında hepimiz biriz miriz dedi millet nerelere çekiyor

• 
Sayfa: önceki 29122913291429152916
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.