Şimdi Ara

Survivor 2018 (1786. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
118.598
Cevap
68
Favori
3.267.988
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
48 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 17841785178617871788
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2018

(En Son Oy Tarihi: 25.3.2024)
Giriş

Orijinalden alıntı: senertheking

Hocam Acun birleşmeden sonra 2011,12 deki gibi takımları karma yapsın buralar alev alır ama yapmaz.

Kesinlikle yapmalı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Port Valdez

quote:

Orijinalden alıntı: nelazımabime

Hocam bir kadın yarışmacı gelecek Ecem'in yerine.Forumdakilere göre Berna Canbeldek gelecekmiş.

Eyvallah dostlar.

Valla sahra varken o gelemez bence.Zaten doğukana ettiği küfürden sonra acun çağırmaz onu hele hele artık yarışmayı spora çevirmişken hiç çağırmaz.Geçen seneden Burçin gelsin

Trol yok trol Sabriye Berna keklikler gelsin0

Orijinalden alıntı: ALEX CROSS

Meg ve Jack'in ayrılıklarına hep üzülmüşümdür. Sen git sevdiğin kıza davul çalmayı öğret, yuva ve grup kur, sonra ayrıl.

ayrılık sebebini ve grubun dağılma sebebini bilmiyorsun sanırım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yastık savaşı oyununu bekleyenler sessizce artı çök

Acun zeki adam hocam Acun bizi denedi ilk, minik bir Exatlon denen şeyi seyirci sevecek mi diye bir nabız ölçtü. Ada hayatı yok, parkur kısa. Reyting darbesini çok aldı ama bu nabzı ölçmek için. Önemli değil benim için birinci olmak ama ister istemez istiyordu reytingde zirveyi kapatmak.Her neyse bizi denemesi Ecem'in beli ağrıyor dedi. Ortadan kayboldu. Melihte öyle. Kadro seçimi yanlıştı.

Baktı olmadı. Şimdi yeniler geldi. Yeni gelenler gitti. Bütün bir ayda gidenler dokunulmazlık ile hastalık ile boşuna gitti. Eee bir haftada yerleri dolduruldu. Bu sene uzayacak baya bence Survivor. Şimdi yavaş yavaş ada hayatı var. Parkurlar biraz mantıklıydı geçenlere göre, Asıl Survivor şimdi başlıyor diyorum ama şu ada oyunları çok sıkıcı Acun Medya!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Acun zeki adam hocam Acun bizi denedi ilk, minik bir Exatlon denen şeyi seyirci sevecek mi diye bir nabız ölçtü. Ada hayatı yok, parkur kısa. Reyting darbesini çok aldı ama bu nabzı ölçmek için. Önemli değil benim için birinci olmak ama ister istemez istiyordu reytingde zirveyi kapatmak.Her neyse bizi denemesi Ecem'in beli ağrıyor dedi. Ortadan kayboldu. Melihte öyle. Kadro seçimi yanlıştı.

Baktı olmadı. Şimdi yeniler geldi. Yeni gelenler gitti. Bütün bir ayda gidenler dokunulmazlık ile hastalık ile boşuna gitti. Eee bir haftada yerleri dolduruldu. Bu sene uzayacak baya bence Survivor. Şimdi yavaş yavaş ada hayatı var. Parkurlar biraz mantıklıydı geçenlere göre, Asıl Survivor şimdi başlıyor diyorum ama şu ada oyunları çok sıkıcı Acun Medya!

Yıllardır bu işi yapan, küresel anlamda birçok ülkenin survivorını bizzat çeken bir kişinin ekibi bu denli yanlış kurması anlaşılır şey değil.

Geçen yıllarda hemen her yarışmacının ilk 2 haftada hayran kitlesi oluşur, o kitle aracılığı ile ödüllerde renk olurdu. Hayranlardan gelen mesajlar okunurdu vs.

eski tv 8 yarışmalarına katılan yarışmacılardan derleme yaparak gönüllüleri oluşturması büyük hata. Ünlülerin de zaten yüzü eskidi. Onlar, katıldıkları senelerde yarıştılar ve görevleri bitti. Yeni yüzler olmalı ki, bize de seyredecek bir şey olsun. Zaten tanıdığımız adamlar, e birde artık tecrübeliler, formatı biliyorlar, halkın neye tepki göstereceğini biliyorlar, dikkatli davaranıyorlar. Öyle olunca da reytingler düşmeye başladı tabi. Üstüne sürekli takımlardan birinin galip gelmesi survivora olan ilgili hayli azalttı. " hep allstar yeniyor, neyini seyredeceğim " dedi millet doğal olarak.

Acun da baktı program gümlüyor, hemen sakatlıklar ( görüntülere göre ciddi sakatlık olacak bir kırım yaşanmadı ama gerçeği bilemeyiz) dendi 2 kişi gönderildi. Yerine gelen kişiler de adaya uyum sağlayamayıp, fiziksel olarak güçlü çıkmayınca, bu sefer karşı takımla anlaşamayan (!) güçlü bir yarışmacıyı da transfer etti, güç dengesini sağladı. Ardından gönüllülerin galibiyetleri gelmeye başladı.

Öte yandan, Ödüller de seyredilesi değil. Yahu adam bisküvi verdi ya ödül diye . Yarışmacılar da hayatlarında ilk kez bisküvi görüyorlarmış gibi sevindiler. Ben kurguyum diye bağırıyordu sevinçleri resmen.

Acun birdenbire bu kadar büyümenin cezasını çekiyor. Bu sene bu program kendi halinde gider. Şu ana kadar yapılmış hem kadro, hem parkur, hem de ödül olarak en kötü survivor.

• quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

Doğukan salatalık ekmişti

Tarıma başlamıştı

Doğukanın patates hakan için söylediği söz ne zaman aklıma gelse gülerim.

Bahçıvansın biberin yok. Hıyarsın haberin yok..

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

Hakan,Cumali ye çok sırnaşıyor,sarılmalar fln.Kafasında bi tilkilik var belli ki Hakan ın.

Bilseki menfaati olacak patates hakanın boş mezara girer.

Cumalide sabriyeyi gördü. aynı adem taktiği uyguluyor uyanık.

CUMALI BASKAN
    YÜRÜYEN ADAM
    ORMANA CAGIRAN ADAM
    TEPESİNE İŞENİLEN ADAM
    KAHTALI MICI SEVEN ADAM
    O ELİN BİR DAHA BANA DEGERSE DIYE TEHDIT EDEN ADAM
    SEN GOKTEN ZEMBILLE MI INDIN DIYE SORAN ADAM
    AYAKLARIMI KITLEDIM BILDIGIM BUTUN DUALARI OKUDUM DIYEN ADAM
    KOLYEYI ALIP MELIHI SOYLEYEN ADAM

Survivor 2018Survivor 2018

• quote:

Orijinalden alıntı: bidarxx

quote:

quote:

Hocam bir kadın yarışmacı gelecek Ecem'in yerine.Forumdakilere göre Berna Canbeldek gelecekmiş.

Eyvallah dostlar.

Valla sahra varken o gelemez bence.Zaten doğukana ettiği küfürden sonra acun çağırmaz onu hele hele artık yarışmayı spora çevirmişken hiç çağırmaz.Geçen seneden Burçin gelsin

Berna keklikler ile sabriyenin tartışmaları konuşmaları süperdi gelseler reytingleri tavan yaptırırlardı.

bak bir konuşmaları şöyle olmuştu. benchte tartışıyorlardı. sabriye ben senden güzelim falan dedi..

arkadaşları sabriyeye kız o almanya güzeli seçildi diyince . sabriye şoka girdi.

hemen gitti bernaya sarıldı kız sen tescilli güzelmisin ya dedi.

keşke gelselerdi çok isterdim ikisini burda görmeyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: nightsoldier

quote:

Orijinalden alıntı: Atanamayan Dr. Strange

Yıllardır bu işi yapan, küresel anlamda birçok ülkenin survivorını bizzat çeken bir kişinin ekibi bu denli yanlış kurması anlaşılır şey değil.

Geçen yıllarda hemen her yarışmacının ilk 2 haftada hayran kitlesi oluşur, o kitle aracılığı ile ödüllerde renk olurdu. Hayranlardan gelen mesajlar okunurdu vs.

eski tv 8 yarışmalarına katılan yarışmacılardan derleme yaparak gönüllüleri oluşturması büyük hata. Ünlülerin de zaten yüzü eskidi. Onlar, katıldıkları senelerde yarıştılar ve görevleri bitti. Yeni yüzler olmalı ki, bize de seyredecek bir şey olsun. Zaten tanıdığımız adamlar, e birde artık tecrübeliler, formatı biliyorlar, halkın neye tepki göstereceğini biliyorlar, dikkatli davaranıyorlar. Öyle olunca da reytingler düşmeye başladı tabi. Üstüne sürekli takımlardan birinin galip gelmesi survivora olan ilgili hayli azalttı. " hep allstar yeniyor, neyini seyredeceğim " dedi millet doğal olarak.

Acun da baktı program gümlüyor, hemen sakatlıklar ( görüntülere göre ciddi sakatlık olacak bir kırım yaşanmadı ama gerçeği bilemeyiz) dendi 2 kişi gönderildi. Yerine gelen kişiler de adaya uyum sağlayamayıp, fiziksel olarak güçlü çıkmayınca, bu sefer karşı takımla anlaşamayan (!) güçlü bir yarışmacıyı da transfer etti, güç dengesini sağladı. Ardından gönüllülerin galibiyetleri gelmeye başladı.

Öte yandan, Ödüller de seyredilesi değil. Yahu adam bisküvi verdi ya ödül diye . Yarışmacılar da hayatlarında ilk kez bisküvi görüyorlarmış gibi sevindiler. Ben kurguyum diye bağırıyordu sevinçleri resmen.

Acun birdenbire bu kadar büyümenin cezasını çekiyor. Bu sene bu program kendi halinde gider. Şu ana kadar yapılmış hem kadro, hem parkur, hem de ödül olarak en kötü survivor.

Asıl sorun yarışmaların aynı oyun aynı parkur olması. Dahası aynı ülke olması. Yarışmacılar oyunları ezberliyor artık. Ayrıca aynı ülkede neden yapılıyor? Başka ülkelerde yap. Bak Amerikan Survivoruna. Dünyanın heryerinde Survivor çekiyorlar. Katılanlar da öyle sporcu tipli insanlar değil. En azından yarısı öyle.

• Elif reyiz şampiyon bu sene

Promises will go unfulfilled and faith will be let down.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melih_

Eninde sonunda Cumaliyi göndereceklerdir, hele ki yeni gelenlerin performansı iyi çıkarsa.
    Cumalinin en büyük şansı Hakan...

Adam hergün turabiye yeniyor. 2 kez şampiyonu neden gondersinlerki

Hakan olmasa Cumali ada da yanlızları oynardı, Cumali ters geldi diğerlerine. Uyum yok. Kendi başına hareket etme eğiliminde.

Orijinalden alıntı: ALEX CROSS

quote:

Orijinalden alıntı: zorradam

quote:

Orijinalden alıntı: 1679fbhju

Serhat Akın tek başına x3 rating
    Survivor 2018

Survivor 2018

muazzam bir sezon bu 2017 full böümleri satın almak istiyorum dvd seti

Bu fikri kesinlikle destekliyorum ama sanal ortamda ya da harici bellekte falan olmayacak. Bizzat elinle hissedeceksin her dvdyi, elinle koyacaksın oynatıcıya. Çocukken en sevdiğin pc oyununmuş gibi özen göstereceksin tutarken. Bu efsane set, tv ünitenin altındaki efsane filmler arasında yerini alacak.

Biraz bekleyin, yakında 4K Blu-Ray'i çıkacak. Serhat'ın "bas bas baaaaaaaaaaaaaaaaaas" dediği kısımlar daha net duyulayacak, kulaklarımız bayram edecek.

• Geccen o işleri geccen

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu hafta ipek gider diğer hafta sırtta yük taşıma oyunu oynattırır acun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

quote:

quote:

Eyvallah dostlar.

Berna keklikler ile sabriyenin tartışmaları konuşmaları süperdi gelseler reytingleri tavan yaptırırlardı.

bak bir konuşmaları şöyle olmuştu. benchte tartışıyorlardı. sabriye ben senden güzelim falan dedi..

arkadaşları sabriyeye kız o almanya güzeli seçildi diyince . sabriye şoka girdi.

hemen gitti bernaya sarıldı kız sen tescilli güzelmisin ya dedi.

keşke gelselerdi çok isterdim ikisini burda görmeyi.

Kıskançlıkla bilinçaltından söylenen sözler...

Survivor 2018

• 
Sayfa: önceki 17841785178617871788
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.