Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (551. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Eser balonu bakalım ne zaman patlayacak. Beklemedeyiz.
    Eser koca bir balondur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jorji

quote:

Orijinalden alıntı: AjayGhale

Keşke Serhat'ı bıraksalar da Eserden güzel bir sopa yese

Dostum sen adem'i suclu olarak goruyordun niye hep adem diyordun. Bak gordun mu adem muhattap olmayinca baska saracak birini buldu simdi de eser'e sardi. Diyorum iste yilanin basi bu serhat ayisidir. Her seferinde birilerine saldiriyor, kiskirtiyor. Deli dana gibi ogeday dogru demis, serhat i bir odaya koy golgesiyle bile kavga eder.

Serhat konusunda onun içinde sorunlu bir tip demiştim dostum sana, adamı övmemiştim yani Ancak şu konuda seninle hemfikir oldum gereğinden fazla problemli bir tipmiş serhat.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doppio -- 30 Ocak 2017; 23:26:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• buradan acuna seslenelim, dominik torbacısını ayarlasın eser yoksunluk çekmesin bitsin bu çile çocuğa yazık
  • ŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞŞ ADALET MÜLKÜN TEMELİDİR ERDİ BAŞKAN OLAYA MÜDAHALE EDECEKTİR HERKES RAHAT OLSUN..

• Furkan Sadine sövüyor.

Serhat adada herkesle takısıyor,sonra esere takıyor ey serhat sen kimsin ya?

ayrıca serhat bugun sedatı sattı unutmayın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Errazi

quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

eser gibi sessiz adamı bile karaktersiz serhat cileden cıkarttı ademe sedaya yaptıklarını gorduk bu halk serhat göreceksin sen

her maçtan sonra gidip adamların kulağının dibinde fütursuzca böğürürsen karşılığını alırsın, eserin bırakması lazım bu ergen hareketlerini, şimdi sor bakalım kendine kim kimi çileden çıkarıyor.

Bagiriyor diye, karşı takima hakaret etme hakki mı veriyor yani? Adama maymun diyorlar, şarlatan diyorlar. Onlarda bağırsın! Yasak mı var?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erdi&Eser Adam!

Serhat&Havuc Pislik!

• Eserin bağırmalarından bıkanlar seri +++++

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilhan gitmiyo mu veda eden isim diyo

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omega Speedmaster -- 30 Ocak 2017; 23:29:47 >
  • En büyük suçlu Furkan

• SON BOGA BÜKÜCÜ DERSİNİZ..

• Sadin i hiç sevmedim Antipatik fakat adam milli güreşçi, Furkan daha nedir adamı aşağılar tarzda konuşuyor. Kontrolü kaybetmeye başladı.

Oyun kaybediyor ben hırslıyım hırslıyım diye sağa sola söyleniyor, oyun alamadıktan sonra yemişim hırsını
  • uslupcu havucun maskesi dustu

• Serhat'dan gıcık oluyorum. Umarım tez vakitte yolunu döşerler. Ayrıca Furkan'dan da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esmerbuyucu -- 30 Ocak 2017; 23:30:49 >
  • Furkan efendi ayaginda takilmaktan sıkıldı kufre basladi :)

• FURKAN SUÇLUDUR OLAYI BİLMEDEN ATLAYAN SERHAT TA SUÇLUDUR .

ERDİ ÖDETİR BUNU RAAD OLUN..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BlackEagle03 -- 30 Ocak 2017; 23:31:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ginga Bishounen

quote:

Orijinalden alıntı: Errazi

quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

eser gibi sessiz adamı bile karaktersiz serhat cileden cıkarttı ademe sedaya yaptıklarını gorduk bu halk serhat göreceksin sen

her maçtan sonra gidip adamların kulağının dibinde fütursuzca böğürürsen karşılığını alırsın, eserin bırakması lazım bu ergen hareketlerini, şimdi sor bakalım kendine kim kimi çileden çıkarıyor.

Bagiriyor diye, karşı takima hakaret etme hakki mı veriyor yani? Adama maymun diyorlar, şarlatan diyorlar. Onlarda bağırsın! Yasak mı var?

eser bunu kışkırtıcı biçimde yapıyor düzgün bir şekilde sevinse bir şey diyemem.

• Eser balon balığıdır.
  • ESER WEST

• 
Sayfa: önceki 549550551552553
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.