Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (549. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.872
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: AjayGhale

Keşke Serhat'ı bıraksalar da Eserden güzel bir sopa yese

Dostum sen adem'i suclu olarak goruyordun niye hep adem diyordun. Bak gordun mu adem muhattap olmayinca baska saracak birini buldu simdi de eser'e sardi. Diyorum iste yilanin basi bu serhat ayisidir. Her seferinde birilerine saldiriyor, kiskirtiyor. Deli dana gibi ogeday dogru demis, serhat i bir odaya koy golgesiyle bile kavga eder.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Serhata sataşan ezikler sizi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Erkeklerde bireysel dokunulmazlığı kim aldı ve İlhan Mansız neden oyunda yoktu? Maçtaydım..

• Furkan, Sadin'e oyun kaybettiğine göre 20 tane atış kaçırıyor herhalde Önde gelip, atışta kaybetmek adama koyar ama bu psikolojiyi kaldırabilmelisin. Furkan son dönemde antipatik davranışlar sergiliyor.

Serhat'ın durumunu geçenlerde açıkladım. Futbol sahalarında 1.50'lik adamlar bile rakibe atar yapar çünkü sonucunda dayak yemeyeceğini bilir, takım arkadaşları bir şekilde araya girer. Serhat bu psikoloji ile önüne gelene atar yapıyor ama bir gün sıkıntı yaşayabilir, bu sezon oto kontrolü düşük adamlar var yarışmada.
  • KİSMETSE OLURUN OGLAN ESERİNE BAK YA REİSE LAF ATİYOR. OGLUM AKLİNİ ALACAGİZ SENİN AKLİNİ.

• Erdi Anıl Sadin Eser sırayla Yiğit Gökhan Elif i gönderecekler hahahhahahhabhabah

• Furkan bile çileden çıkmışsa daha ileriki günlerde çok kavgalar görürüz biz

• eser serhattan dayagı yiyince kırdın beni god dammit diye aglar sonra

• Ilhan mansız bırakmak zorunda kalmaz umarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dada12 -- 30 Ocak 2017; 23:15:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akacme

KİSMETSE OLURUN OGLAN ESERİNE BAK YA REİSE LAF ATİYOR. OGLUM AKLİNİ ALACAGİZ SENİN AKLİNİ.

Yav he he Ada'm yakışıklı die top diyonuz

Serhat tipik FB li itici

• dh oyluyor eser mi serhat mi

http://www.strawpoll.me/12234595

• Bunlardan bi cacik olmaz.Kavga dedigin Pascalla Nihat Doganinki gibi olacak oyle laf atmayla degil

• Eserciler ağlamaya başlamış. Aslında Serhat'ı bırakacaklar boğayı gösterecek ona.
  • Havuç gittikçe yancı moduna girmeye devam ediyor. Hilmi Cem'i geçecek yakında.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kendi kendine sahip çıkamayan teknede kendini yerden yere vuran ezik Eser gelmiş Serhata atar yapıyor tam mal bu

• Şu Eseri merak edip netten baktım evlilik yarışmasında yarışmış bir kaç videosunu izledim. Nonoş nonoş konuşmaları ile resmen tiksinilecek bir tip, serhatın boğalını sorgulamak o bebeye mi kalmış acaba, adam koskoca Kadiköy boğası Serhatın geçmişi belli yapmış oldukları belli, fubolda da çok hırçındı serhat bunlar bir adaya düşerse Serhat bunla tek kale maç yapar herhalde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lincoln Burrows.

quote:

Orijinalden alıntı: akacme

KİSMETSE OLURUN OGLAN ESERİNE BAK YA REİSE LAF ATİYOR. OGLUM AKLİNİ ALACAGİZ SENİN AKLİNİ.

Yav he he Ada'm yakışıklı die top diyonuz

Serhat tipik FB li itici

Ya fenerbahçeli olmakla o davranisin ne alakası var deme soyle seyler ya.Alakasız seyleri birleştirip haksızlık ediyorsun.

• Serhat tam barzo yancısı Furkan ise iticilik abidesi

• Eseri yedirtmeyiz size . Serhatmis. Boynuzluzlarini kirariz serhat

• Serhat tipik fenerli diyince kızmıştiniz. Bakın görün. Emre volkan caner v.s fener formasını giyene birşeyler oluyor.

• 
Sayfa: önceki 547548549550551
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.