Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4816. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü3 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.046.751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48144815481648174818
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: psavrx

Atakan Adem ile arkadaş sanıyordum ama Twitter'dan bu durumunun altına gelen bu yorumları beğenmiş

Survivor 2017 | Final
    Survivor 2017 | Final

Ogeday'ı tebrik ettiği için küfür eden salaklarla dalga geçmiş işte, bunu Adem kaybetti diye mi yazdığını sandın?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• şampiyonluğuna en çok sevindiğim 2 isim var. 1.si atakan 2.si ogeday. ogedayın şampiyon olarak allstara katılacak olması çok daha güzel oldu, o nam yakıştı ogedaya. ben şampiyon olma ihtimalini düşük görüyordum, umudum vardı ama boksör çıksa ''biliyordum arkadaş'' diyecektim, acun ismi açıklamadan önceki 4-5 saniye fena heyecanlıydı

nagihanın panoramadaki programını izledim, bunun l3-l4ü kopmuş 5-6 ay evde felçli yatmış, kulüpten atılmış, sonra da çalışıp türkiye rekoru kırmış, buraya kadar güzel ama programda ''ben takımı düşündüm, strateji yapmadım'' filan diye sallıyordu bir ara senin ''takımı düşünelim'' deme nedenin kendini düşünmendi zaten, ''beni koruyun'' demek abes kaçacağı için takımı ön plana attın

ayrıca twitterda yine ağlamış mağdurcular, ''boykot edeceğiz, sildim artık listemden kanalı'' filan diye kendilerini bir halt sanma seansları düzenlemişler, allstarda boksörü tekrar ekranda görünce cipslerini alıp tıpış tıpış izlerler yine, geçen senenin semihçileri işte, aynısı

acunu evvelki senelerde kendi kafasına göre şampiyon belirliyor diye eleştirip şampiyonların şaibeli olduğunu öne sürüp ''haksızlığa karşı ilk defa sms attım bu yıl'' filan demek nasıl mantık onu çözmek imkansız, sen kimsin ki kasayı yenebilesin, bunların kafası hiç çalışmıyor da. hem acunu müdahale etmekle itham ediyorlar hem de böyle bir durumda acunu yenebileceklerini düşünüyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

@Lincoln Burrows. @tuğs@n @Michael J.Scofield @zorradam @BlackEagle03 @Üçkağıtçı Cemal @weros @berk dogan @Kesinizmirliksk2 @AjayGhale @acaluka @venomstr @maracanna @EthanCarter III

Seneye görüşürüz beyler
    İsmini unuttuğum varsa kusura bakmasın.

Eyvallah hocam ben bu sene son 2 ay pek izleyemedim ama seneye inşallah iyi bir survivorda görüşmek üzere...

• Semih ve Adem'in yerinde olsam şimdiden çalışmaya başlardım.

İyi bir performans çıkarırlarsa biri finale kalır kesinlikle. Ama iyi Performans dediğim çok çok iyi bir performans.
  • psavrx P kullanıcısına yanıt
    Adam dün sonuç açıklandıktan sonra kazanan kaybeden herkesi tebrik etti. Adem de şampiyon sayılır, sporumuzu iyi temsil etti şeklinde bir Tweet paylaştı. Adem'in kudurmuş fanları adama saldırdılar, o da yorumlara gülerek ve beğenerek cevap verdi

• quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

quote:

Orijinalden alıntı: Micro_Processor

quote:

Orijinalden alıntı: Senceru

Zamanında diyordum buralarda benim kardeşim hepsini teker teker eleyip şampiyon olacak diye dinlemediniz..

Ogeday oylarda Adem i falan alır altına..

Dedi emekli yönetici.

Fetocü damgasını kim vurduysa ogeday a öldürdü beni gülmekten

Yarışma bitince bir kaç şey yazarım oylara etki etmiyim şimdi..

Bekliyoruz hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Adam dün sonuç açıklandıktan sonra kazanan kaybeden herkesi tebrik etti. Adem de şampiyon sayılır, sporumuzu iyi temsil etti şeklinde bir Tweet paylaştı. Adem'in kudurmuş fanları adama saldırdılar, o da yorumlara gülerek ve beğenerek cevap verdi

Ayıp olmuş genede bence Fanlarına değil tabii.
  • Bu arada Adem para almamış ünlü olarak.

Dün dedi kendi girmek istemiş Acun'a ulaşmış yani Gönüllü bile girebilirdi istese.

Acun davet ettiklerine veriyor parayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi psavrx -- 23 Haziran 2017; 18:22:55 >
  • Ne ayıbı ya?

Sen önce dürüst ol, kimseyi desteklemiyordum diyorsun Adem için hesap açmışsın. Bitti gitti, şampiyon Ogeday oldu. Fake hesap açıp mesai harcamana gerek yok artık, özgürsün.
  • psavrx P kullanıcısına yanıt
    Kardeş sen önce dürüst ol, kimseyi desteklemiyordum ayağı yapma bize. Aptal değiliz. Adem için hesap açmışsın, kimseyi desteklemiyordum diyorsun.

Bitti gitti, Ogeday şampiyon oldu. Fake hesap açıp Adem için mesai harcamana gerek yok artık, özgürsün.

• Oylamadaki yüzdeler açıklandı mı?
  • quote:

Kardeş sen önce dürüst ol, kimseyi desteklemiyordum ayağı yapma bize. Aptal değiliz. Adem için hesap açmışsın, kimseyi desteklemiyordum diyorsun.

Bitti gitti, Ogeday şampiyon oldu. Fake hesap açıp Adem için mesai harcamana gerek yok artık, özgürsün.

Fake hesap açmak ne ? normal hesabım yok burada burayı takip ediyordum ve girip yazmak istedim.

Dediğin gibi bitti gitti ama ben smste oynama yaptıldığını anlatmak istiyorum.

Burası nereside ben burada fake hesap açıcam ?
  • quote:

quote:

Fake hesap açmak ne ? normal hesabım yok burada burayı takip ediyordum ve girip yazmak istedim.

Dediğin gibi bitti gitti ama ben smste oynama yaptıldığını anlatmak istiyorum.

Burası nereside ben burada fake hesap açıcam ?

Kardeş sıfır mesajın var. Gerçek üyeliğinle yazmaya mı utanıyorsun?

• quote:

Semih ve Adem'in yerinde olsam şimdiden çalışmaya başlardım.

İyi bir performans çıkarırlarsa biri finale kalır kesinlikle. Ama iyi Performans dediğim çok çok iyi bir performans.

semih çalışmayı hiç bırakmadıki .zaten bütün yıl panaromada full çene yaptı algı kastı, tam formunda

• quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

quote:

Orijinalden alıntı: 12 Angry Men

@Lincoln Burrows. @tuğs@n @Michael J.Scofield @zorradam @BlackEagle03 @Üçkağıtçı Cemal @weros @berk dogan @Kesinizmirliksk2 @AjayGhale @acaluka @venomstr @maracanna @EthanCarter III

Seneye görüşürüz beyler
    İsmini unuttuğum varsa kusura bakmasın.

Tşk.ler hocam seneye görüşürüz allaha emanet ol.

Foyanız ortaya çıktı demek takım olarak amacınız forumu karıştırmakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: ScofieldMan

Adem icin telefona 100 tl atan arkadas vardı burda nerde tamam izleyin filan da 100 tl atacak kadar da nasıl bir fanatiklik bu futbol takımı sanki

Futbol takımı olunca normal mi oluyor

Ayrıca kimin parayı nereye harcayacağına karışmaya hakkımız yok. Dileyen dilediği gibi davranır.
  • quote:

Adem eğer haksızlığa uğramış ise Acun ile ilişkisini keser ve hayatına devam eder. Ancak hepimiz biliyoruz ki Acun abisinin dötünün dibinden ayrılmayacak ve All Star olursa koşa koşa gidecek. O yüzden boşuna ağlamayın.

Bir düşünün bakalım Acun kendisine bu şansı vermese doping yapmış ve Olimpiyat komitesi tarafından kapı dışarı edilmiş bir sporcu (!) olarak ne yapacaktı Adem?

Evet Adem için çok iyi oldu. Arabayı aldı haftalık maaşını aldı finalde de gayet sakindi. Final ödülü kadar para bile götürmüş olabilir

Bu seneki Survivor'ın en güçlü 4 lü ego tayfası ile mücadelesini de kazanmış oldu. Hatta birini Sabriye eledi
    Ben haksızlık olarak değilde öyle bir durum varsa eğer bu olsa olsa bilinçli şekilde olur. Tıpkı ilhan'ın gittiği potada kimsenin inanamaması gibi :)

Acun aşağı yukarı hepsini ihya ediyor olmalı. Adem şampiyon olsaydı Ogeday için benzer şeyler yapanlar çıkacaktı muhtemelen.

Gönüllüler takımı arabayı alsaydı ve aynı final sonucu çıksaydı durum daha vahim olabilirdi

Acun Adem'e bu şansı verdi ama Adem'e Acun'a fazlasıyla reyting olarak kazandırdı. Karşılığını tabi ki almalıdır ki almıştır muhtemelen.

Halen doping üzerinden yürümeniz ise komik kaçıyor :)

• Survivor 2017 | Final

• Bayılıyorum şu mağdur Tayfası na bir kısmı fake üyelikle algı kasmaya çalışır ha bu arada bunları yaparken serhatçı ogeci görünür

paragrafçılar ise züğürt tesellisiyle kendini avutur

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

en doğru isim kazandı. yok ''her şey performanssa sema kazansaydı o zaman'' falan filan geçeceksin bu işleri

bu yarışmada her şey performans değil semanın istatistikte 1. sırada yer alması da ogedayın yaptığı istatistikten benim gözümde daha değerli değil. birbirleriyle karşılaşmamış oyuncuları ''ama onunki daha yüksek yüzde, en iyisi o'' diye kıyaslayamazsın. çocuk ünlü-gönüllüleri de işin içine katsaydık ve semanın üstünde 12 yaşındaki biri olsaydı yaptığı istatistik sema ve ogedayınkinden üstün diye ikisinden daha kıymetli bir oyuncu mu olmuş olacaktı

''halkın şampiyonusun sen, ogeday acunun 1.si'' diye zırlamaya devam

yarışmanın en donanımlı, en nitelikli oyuncusu survivor şampiyonu oldu, ''sadece atış abi yaa''

Bana diyorsan ben fikrimi söyledim böyle düşük seviye laf atmalar sizin seviyenizi gösterir

Ama burada çok gördüm aynı fikirde olmayınca hakaret edip aşağılamaya çalışanları. Zihniyet meselesi tabi herkes yazdıklarıyla karakterini ortaya koyar.

Elif veya Tuğçe sıralamada üstteyken hiçbir zaman kadın erkek listesi ayrılmadı. O zamanlar ayrılsaydı o zaman objektif olarak görebilirdim.

Halen iddiamın arkasındayım. Herşey performans ise Survivor rekoru kıran Sema şampiyon olmalıydı. Tersini söyleyen çocuk survivorı olsaydı o zaman şöyle olurdu böyle olurdu demeye devam edebilir. Kurallar belli liste belli sıralama belli istatistik rekoru kıran belli.

Survivor'ın kurallarında olmayan şeyleri olsaydı diye haklı gösteremezsiniz. Yarışmanın kuralı bu ve genel istatistik 1 tanedir.

Herşey performans değil diyorsanız da aynı kapıya çıkıyor yine

• 
Sayfa: önceki 48144815481648174818
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.