Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4807. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
96.581
Cevap
86
Favori
3.025.254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 48054806480748084809
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş

Orijinalden alıntı: erolustun

Acun bu sezon önemli hatalar yaptı. Yaptığı en bariz hatalardan biri de annenize sorduk oyununda Porsche Macan vermesiydi. O oyunun hakkı en fazla Fiat Egea'ydı. Porsche Macan'ı şampiyona vermesi gerekiyordu. Şimdi böyle ne oldu? Koca Survivor'da performansı vasatı zorlamayan Berna performans gerektirmeyen bir oyun kazandı nerdeyse şampiyonun kazanacağı kadar para ödülüyle yarışmadan ayrılmış oldu. Ogeday hariç hemen hepsi araba kazanmıştı zaten. En azından çocuğun emeği boşa gitmedi.

Belki de orada annesine en yakın Ogeday olduğundan onun kazanacağını düşünerek verdi ve Ogeday'ı tutanları mutlu ederek şampiyonluk gazını alacaktı sonra da Adem'i şampiyon yapacaktı kim bilebilir. Berna alınca tabi işler değişti. Bu durumda performansı kötü ama reyting yapanlara iyi kötü birşeyler gitmiş oldu ve Ogeday ortada kaldı. İlhan potasında olduğu gibi Adem ile de anlaşmış olabilir.

Kısacası halkın adaletiymiş gibi gösterip Acun'un adaleti gibi bir durum var ortada. Bunu bilerek hareket etmek daha mantıklı olur.

• Hak eden ogedaydi kazandi ama velakin smsde Ademi o yarismada kimse gecemezdi adamin feci fanlari vardiki ve bende 2 oy verdim Ademe.

Olay sudur acun basmisdir 50 bin tl ogiye 50 binde babasi sampiyon yaptilar adami.

Yarismanin kazanani garibanin enayi gibi calisdigi ulkede porse alan bernadir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogeday'ın şampiyonluğuyla bence bu format imaj tazelemiş oldu. adaya 25 kişi geliyordu ama daha ilk günden şampiyonluk aday sayısı 2-3'e iniyordu. millet direkt tipten kaybediyordu, belli bir stereotipe uymayan herkes kafadan şansını kaybediyordu.

ogeday'ın şampiyonuyla bu olay artık sona erdi, seneye ya da iki sene sonra komple yeni yarışmacılar alındığında şampiyonluk için daha farklı çeşitlerde yarışmacıların şansı olacak. bu yarışma için güzel bir şey.

Şu mesajı biri ekşide yazmış o kadar doğru ki altına imzamı atarım.
    Ogeday bu sene şampiyon olarak mağduriyet kasmadan sadece önüne ve performansına bakarak şampiyon olunabiliceğini gösterdi.
    Bu diğer senelerde gelecek yarışmacılara rol ve realityden çok performans olarak hazırlanmalarına ön ayak olacaktır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mersinaki

quote:

Acun bu sezon önemli hatalar yaptı. Yaptığı en bariz hatalardan biri de annenize sorduk oyununda Porsche Macan vermesiydi. O oyunun hakkı en fazla Fiat Egea'ydı. Porsche Macan'ı şampiyona vermesi gerekiyordu. Şimdi böyle ne oldu? Koca Survivor'da performansı vasatı zorlamayan Berna performans gerektirmeyen bir oyun kazandı nerdeyse şampiyonun kazanacağı kadar para ödülüyle yarışmadan ayrılmış oldu. Ogeday hariç hemen hepsi araba kazanmıştı zaten. En azından çocuğun emeği boşa gitmedi.

Belki de orada annesine en yakın Ogeday olduğundan onun kazanacağını düşünerek verdi ve Ogeday'ı tutanları mutlu ederek şampiyonluk gazını alacaktı sonra da Adem'i şampiyon yapacaktı kim bilebilir. Berna alınca tabi işler değişti. Bu durumda performansı kötü ama reyting yapanlara iyi kötü birşeyler gitmiş oldu ve Ogeday ortada kaldı. İlhan potasında olduğu gibi Adem ile de anlaşmış olabilir.

Kısacası halkın adaletiymiş gibi gösterip Acun'un adaleti gibi bir durum var ortada. Bunu bilerek hareket etmek daha mantıklı olur.

Adem kazansaydı halkın adaleti olurdu yeter be kardeşim ağlamayı kesin yenildiğinizi kabul edin!

• quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

quote:

Orijinalden alıntı: venomstr

quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

fatihe sövmesini biliyorsa ilhana da sövecek, ''sen adaletli bir adam değilsin'' demeye ben çıtını çıkartmak demiyorum. bu zamana kadar beslenme çantası gibi mağdurluğu taktı boynuna dolaştı ama kendisi insanları mağdur etmekten, incitmekten, aşağılamaktan geri durmadı. mağdurdu diye sevilen adam insanların mağdur olmasında katkı sahibi

yaptığı kurnazlıkları yazmıştım değil mi defalarca, çok şükür şampiyon olmadı da ''ufak tefek hatalarım benim de vardır tabi canım'' gibi geçiştirici cümlelerle hatalarını üstü örtülecek kıvamda görmesi engellenmiş oldu. çünkü bu performansına rağmen kazansaydı bunun sebebini karaktere ve doğru duruşa bağlayacaktı

sema ogedayla da yarışsa ogeday semadan daha iyi olacaktı zaten. ayrıca sema ogedayla ya da onun rakipleriyle yarışarak yapmadı o yüzdeyi, ogedayın rakipleri de semanınkilerden bin kat daha iyi, o yüzden ogedaydan daha iyi bir yarışmacı değil, gayet basit ve anlaşılır bir mantık. ben ''ogeday daha parasız o yüzden o kazansın'' demiyorum ki zaten, 4 aydır boksörün karakterini, kurnazlıklarını, hakaretlerini yazdım buraya, neden şampiyon olmaması gerektiğini anlamak için yeterli bilgi vardı

Halen Ogeday'ın Survivor'da istatistik dışında bir karakter koymadığını düşünüyorum. Bunun Adem ile bir ilgisi yok.

Olayın arkasında İlhan potasında olduğu gibi şaibe olduğunu düşünenler var.

Sema Ogedayla yarışsa şöyle olur böyle olur demeye gerek yok. Olay istatistik mi kardeşim kapı gibi Sema'nın duruyor orada. Ogeday'ın hakkıydı deyip istatistiklerde gelmiş geçmiş en iyi dereceyi yapan Sema'ya o zaman haksızlık oldu diyorum.

Sema'nın rakipleri daha güçsüzdü şu bu bunlar beni ilgilendirmiyor. O zaman Ogeday'da daha gençti mi diyeceğiz ? İlhan ve Serhat hatta Adem Ogeday'ın yaşında olsaydı ne olurdu biliyor musun

Kısacası haticeler değil neticiler yani istatistikler orada duruyor. Ogeday daha iyi performansı gösterdi diyenlerin en tepedeki fark atarak birinci olan Sema'yı görmemeleri onların taraflı baktıklarını gösteriyor.

Bir paragrafçı daha.

Yarışma bitti de çaktırmıyorlar. Hala nazik, kibar, paragrafçı taklidi yapıyorlar.

Halbuki nasıl sinirliler, içlerinden neler neler söylüyorlar

ben seni semayla ozdeslestiriyorum. o da karsisindaki sahikanin kibar konusmalarina inanamiyordu. ben kabullenemiyorum bunu diyordu. rol olduguna inanmak istiyordu. kendisinin kufurbazliginin farkindaydi baskalarinin da oyle olduguna yalniz olmadigina inanmak istiyordu.

hatta ortam bile benziyor orda acun semaya bir sey demiyordu burda da adminler sana

Şahika'nınki rol değil ki. Şahika'yı severim.

Ben asıl Sema'yı sevmiyorum. Sema'ya gıcık oluyorum. Çoğu olayda haksız.

• Neyseki Bernam hakkıyla Porsche aldı yoksa bu sene kafayı yerdim. Adem fanlarıda üzülmesin, egodayı şampiyon yapacağı İlhan'ın elenmesiyle belli oldu zaten, dünkü ağlamasıda perçinledi olayı. Bundan sonra sms le şampiyon belirlenmesin arkadaş, Finalistler 3 ayrı oyun oynasın en çok oyun alan kazansın. En güvenilir en şaibesiz yol bu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adem finalden hemen sonra Erdi Başkanla selfie çektirmek istemiş.Erdi Başkan da Adem daha fazla Mağdur olmasın diye kabul etmiş.

Survivor 2017 | Final

• quote:

Orijinalden alıntı: EthanCarter III

quote:

quote:

Adem kazansaydı halkın adaleti olurdu yeter be kardeşim ağlamayı kesin yenildiğinizi kabul edin!

Siz kaybettiğinizde ağlıyor musunuz ? Benim burada ağlayacak bir durumum yok. Oy bile atmadım

Tamam Ogeday İlhan'ı da geçti Adem'i de siz sonraki seneler oy vermeye devam edin

Bu teoriler finalden sonra çıkmadı daha önceden de yapıyorduk merak etmeyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Naughty_Dog

Neyseki Bernam hakkıyla Porsche aldı yoksa bu sene kafayı yerdim. Adem fanlarıda üzülmesin, egodayı şampiyon yapacağı İlhan'ın elenmesiyle belli oldu zaten, dünkü ağlamasıda perçinledi olayı. Bundan sonra sms le şampiyon belirlenmesin arkadaş, Finalistler 3 ayrı oyun oynasın en çok oyun alan kazansın. En güvenilir en şaibesiz yol bu.

Maalesef şaibesiz yok. Hatta Acun sms olayı çıktıktan sonra üzerimdeki yük kalktı gibisinden birşeyler söylemişti. Önceden de oyunlar ona göre ayarlanıyor denmiş olabilir. Bu sene için bile söyleniyor. Sürekli benzer oyunların olması puzzle falan filan olması.
  • quote:

Neyseki Bernam hakkıyla Porsche aldı yoksa bu sene kafayı yerdim. Adem fanlarıda üzülmesin, egodayı şampiyon yapacağı İlhan'ın elenmesiyle belli oldu zaten, dünkü ağlamasıda perçinledi olayı. Bundan sonra sms le şampiyon belirlenmesin arkadaş, Finalistler 3 ayrı oyun oynasın en çok oyun alan kazansın. En güvenilir en şaibesiz yol bu.

Sende azılı ogeday haterlarındandın üzülmüşşündür.
  • Volpenotte kullanıcısına yanıt
    zayif dedigin adam ilhan a kafa atmaya calisan adam yalniz ki o gunden beri ve bi oyunda maymunluk yapan muptezel esere maymun dedigi icin acundan firca yedigi zaman hepimuz uzulduk adama ve severim fatihi ama o gun yaptigi harbi onursuzluktu fakat bunu Adem soylemeseydi keske 45 yasinda coluk cocuk sahibi adama agir bi soz oldu elestirdimde hatta o zaman ozur dilemesi gerekirdi ve bence ilhan meselesine gelirsek illa bogazina sarilmasina gerek yok yani digerlerine gore daha az kavga etmis olabilir ama ne ilhan ne sedat a ne serhat a ezdirmedi hic kendini birazda etki tepki meselesi ilhanla olan tartismalari fazla uzamadi dusuk seviyede kaldi ama serhat la sedatla olan tartismalarinin harareti yuksekti ona gorede agizlarinin payinida verdi hep

• mersinaki M kullanıcısına yanıt
    olayı sadece semanın rakiplerinin güçsüzlüğüne bağlamamışım zaten tümünü okuduysan, ''sema ogedayla da yarışsa ogeday semadan daha iyi olacaktı zaten'' demişim. hala kapı gibi istatistik diyorsun, bu yarışmayı bir erkek kazanacaktı ve en iyi olanı kazandı, kabul etmekte zorlanmayacağın doğru buysa o zaman böyle seslenelim: en iyi erkek kazandı.

şaibe olduğunu düşünenler düşünmeye devam etsin. akşam vakti de yazmışlardı ''ilhana karşı ogedayı koruyan acundan dolayı, ogedayın süslü püslü o koltuğa oturmasın dolayı adem fanları çok kızgın(bak sen bıcırıklara) akşama bombardıman yapacaklar'' filan demişti. ben de ne dedim, madem ortada bir şaibenin döndüğünü düşünüyorsun, birazcık kafan basıyorsa ''bombardıman yapacağız'' demezsin zaten. acunun müdahale ettiğini iddia edip onu yenmeye çalışan bir üstün zekalılar topluluğu olmalılardı bunu düşünmek için. kasa her zaman kazanır diye güzel bir laf var. kasanın bir yarışmacıyı koruduğunu ileri sürüp onun koruduğu yarışmacıya meydan okumak, yani kasayı yenmeyi hedeflemek pırıl pırıl bir beyin ürünü

• Eser reyiz survivordan kaçmasaydı Ogeday'ın esamesi okunmuyordu hayat böyle garip birşey işte :D Eser'in gitmesi Ogeday'a yol açtı resmen.
  • quote:

quote:

Maalesef şaibesiz yok. Hatta Acun sms olayı çıktıktan sonra üzerimdeki yük kalktı gibisinden birşeyler söylemişti. Önceden de oyunlar ona göre ayarlanıyor denmiş olabilir. Bu sene için bile söyleniyor. Sürekli benzer oyunların olması puzzle falan filan olması.

Sms işinden daha iyidir ya, en azından kaybeden kendi beceremediği için kaybedecek. Tamam noter falan var da,Acun un yanında 500-600 çalışanı var, ben ne bilecem onlara oy attırtmadığını? Belki şuna 100 er oy atın diye emir verebilir. Yapmadığının bir ispatı var mı? 60.000 oy eder ki fazla bile attırabilir, para afedersin bok gibi adamda. İstediğini bu yolla çok kolay şampiyon yapabilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

Fetöcü imaların ademi şampiyon yapmaya yetmedi gördüğün gibi.@Micro_Processor
    Ademcilerin en büyük hatası buydu sağa sola ademin tüm rakiplerine saldırmak.
    Semih vol 2 oldu.
    Aynı duyguyu hem geçen sene hemde bu sene yaşamak üzmüştür sanırım.

Afedersiniz ama şeyimde bile olmadı, olmaz da. Siz bazı şeyleri abarttıkça abartıyorsunuz.Ben Adem'in kazanamayacağını tahmin ediyordum.Acun'un SMS manipülasyonlarını geçtiğimiz 2 yılda anlamıştık. Bu yıl Maklubeciye şampiyonluk yolu yapıldı. Bilinçli bir şekilde yalnızlaştırıldı. 2. Araba ödülünü bilerek kaybetmesi sağlandı. Hep bi mağdur rolü verildi. Final gününde Acun araba alamadı diye vurguladı. Bunlar kurgunun tillahı. 4 hafta önce yapılmış büyük sms te henüz Maklubeci piyasada bile yokken Yarışmanın favorilerinden İlhan ı eledi. Geçiniz arkadaşım. Bu tiyatro diye izlediğimiz program Acun ve Şeymasının oyuncağı haline gelmiş durumda. O yüzden oy atan enayilik etmiş olur. Geçen yıl Damla'nın Semihi elemesi gibi bu yıl da maklubeci ye kıyak geçildi. Nitekim sonuç şaşırtmamıştır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Aspiratör

quote:

Sende azılı ogeday haterlarındandın üzülmüşşündür.

2 dakika üzüldüm evet , ama beni Berna Kekliklerden başkası ilgilendirmiyor , baktım selfie çekinmiş Sultanım egodayla o yüzden kısa sürdü üzüntum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Persona_Non_Grata -- 23 Haziran 2017; 3:28:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

olayı sadece semanın rakiplerinin güçsüzlüğüne bağlamamışım zaten tümünü okuduysan, ''sema ogedayla da yarışsa ogeday semadan daha iyi olacaktı zaten'' demişim. hala kapı gibi istatistik diyorsun, bu yarışmayı bir erkek kazanacaktı ve en iyi olanı kazandı, kabul etmekte zorlanmayacağın doğru buysa o zaman böyle seslenelim: en iyi erkek kazandı.

şaibe olduğunu düşünenler düşünmeye devam etsin. akşam vakti de yazmışlardı ''ilhana karşı ogedayı koruyan acundan dolayı, ogedayın süslü püslü o koltuğa oturmasın dolayı adem fanları çok kızgın(bak sen bıcırıklara) akşama bombardıman yapacaklar'' filan demişti. ben de ne dedim, madem ortada bir şaibenin döndüğünü düşünüyorsun, birazcık kafan basıyorsa ''bombardıman yapacağız'' demezsin zaten. acunun müdahale ettiğini iddia edip onu yenmeye çalışan bir üstün zekalılar topluluğu olmalılardı bunu düşünmek için. kasa her zaman kazanır diye güzel bir laf var. kasanın bir yarışmacıyı koruduğunu ileri sürüp onun koruduğu yarışmacıya meydan okumak, yani kasayı yenmeyi hedeflemek pırıl pırıl bir beyin ürünü

Yarışmanın kuralları belli, İstatistiklerde ortada. Oynasaydı moynasaydı diye birşey yok. Yeni kural mı getirelim ?

Erdi sporcu olsaydı daha farklı olurdu demek gibi birşey bu

Kabul etmekte zorlandığım birşey yok. Sizler performans diye tutturduğunuz için bende diyorum ki performansın Kralını Sema koydu. Listeye açar bakarsın.

Valla ben bombardıman yapmadım o kısım beni bağlamaz :) kim dedi ise ona söyle. Başkasının yaptığı beni bağlamaz.

Belki onların yaptığı da yine beyin ürünüdür düşün bakalım kimin beyni

Benim ikinci kazanmasını istediğim kişi zaten Ogeday'dı. Adem içinde Acun gereken operasyonu yapmıştır maddi olarak o yüzden pek üzüldüğümü söyleyemeyeceğim. Bu haterları kızdıracak ama doğrusu bu

• adem'in bu akşam pek dertli olduğunu sanmıyorum. çünkü gece boyunca yüzü gülmüyordu zaten. ogeday'a bildirmese bile adem'e bildirmiştir acun sonucu. daha doğrusu anlaşmıştır diyeyim. esas şoku dün gece yaşamıştır. bugüne sindirmiştir.

quote:

Çıkarsız,menfaatsiz tek bir bağ bilirim.oda AİLE bağı.. umarım cıkmış oldugum bu yolculuktan,Döndüğümde;fotograflara sığmayacak kadar geniş bir Aile ye sahip olurum..dualarınızı ve desteklerınızı eksik etmeyin ALLAH a emanet olun..

gitmeden önce instagramda bu mesajı paylaşmış. hiç değilse bir araba kazandı ve en çok sevilen insan olarak ayrıldı. geniş bir aile kazandı dediği gibi. bu tesellisi olur. yolda gördüğü insanlardan alacağı olumlu tepkilerden sonra hayatına daha mutlu devam eder. umarım öğretmenliğine devam eder de all-star'a falan katılma durumu olmaz, o katılsa bile aylardır onun için emek döken insanlar bir daha bu işe bulaşmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Naganzo

Eser reyiz survivordan kaçmasaydı Ogeday'ın esamesi okunmuyordu hayat böyle garip birşey işte :D Eser'in gitmesi Ogeday'a yol açtı resmen.

Vallahi öyle. Bugün tvde Eseri görünce bırakmasa Ogedayın yerinde olacaktı dedim. Ademin final koltuğu en başından garantiydi ama Ogedayı kimse tahmin etmiyordu. Eser kalsaydı kesinlikle Ogedayın yerinde olacaktı..

• quote:

quote:

Yorumuna katılmıyorum. Acun neden Ogeday'a ödül kazandırmak, eli boş göndermemek gibi bir misyon üstlensin ki? Böyle bir mecburiyeti mi var? Adem deseydi hangimiz hak etmedi diyecektik? Adem de canla başla savaştı, bir mücadele verdi ve finalist oldu. Sabriye'ye sahip çıkması nedeniyle ciddi bir kitle de yarattı kendine. Ogeday eli boş dönseydi Acun sahip çıkardı bir şekilde, mağdur etmezdi. Merve Oflaz'a karşı kaybeden İhsan bugün yanında çalışıyor. Pazarcı Aydın yine ekipte. Hakan Hatipoğlu'nu söylememe gerek yok. Serkay, Zafer ve Yunus Günçe (Ç ile) Para Bende ile hem para kazandı hem de dünyayı dolaştı. Ogeday Girişken bir başarı hikayesidir. Komplo teorileriyle hiçe sayılamayacak kadar büyük bir mücadele vermiştir ve hakkıyla da kazanmıştır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 48054806480748084809
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.