Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4655. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.043.917
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 46534654465546564657
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • hayat bir stratejidir tabi ki yaptı. erken yatıp erken kalkmanız bile stratejidir. denyo hakan köşeye sıkıştırayım derken r ye taktı yine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Hakan Survivor'daki Berna ile şu an Panorama'da karşımda oturan Berna aynı değil dedi! Kameralar önünde farklısın diyor.

Bastır Hakan!!

BERNA'DAN İTİRAF: "Survivor'da geçirdiğim 5 ay boyunca strateji yaptım."

Bunda bu kadar şaşıracak ne var ya.Sanki memleket meselesi.
  • Serhat elenmiş deniyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Robert Nesta -- 19 Haziran 2017; 16:16:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LorneMalvo

Survivor'a gitmeden önce Instagram adresinde Tayyip'in bir fotoğrafı vardı, onu kaldırmıştı nedense. Adam daha adaya gitmeden küçük hesapların peşine düşmüş.

kim adem mi?
  • Ne desem(desek) olay başka yöne çekiliyor, Pınar Twitter'dan saydırıyor diye biz suçlu olduk galiba. Bu yüzden zorunda kalmadıkça bu konuyu uzatmaya gerek yok. Neyse İhsan'ın dediği şey doğru mu anlayamadım, direkt finale çıkan olmasa da 3 gün oylama olması gerekmiyor mu, yarın son oyun var çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi franz392 -- 19 Haziran 2017; 16:50:28 >
  • taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Siyaset oyu artırır. Bakınız merve aydın turabi finali. (final bu yıl olsa sonuç farklı olurdu şu an ülkece milli duruşumuz farklı)

• taha yasin arıcı kullanıcısına yanıt
    Atakan Survivor'a gitmeden önce Tayyip ile olan fotoğraflarını kaldırma ihtiyacı hissetmemişti. Hatta CHP'li bir ailenin kızıyla evlenmesine rağmen hala duruyor o fotoğraflar. Adem ise bir sıkıntı olacağını düşünmüş ki kaldırmış o fotoğrafı. Benim takıldığım konu bu, yoksa Tayyip'i sevmiş sevmemiş umurumda değil. Rizeliyim, doğal olarak arkadaş çevremde ve akrabamda bir dünya Tayyipçi var, ne yapayım görmezden mi geleyim adamları
  • bildiğim kadarıyla ademi in olimpiyatta herhang bir madalyası yok. bunun üzerine "hiçbir ödül başbakanımızın telefonundan daha değerli değil " demek enteresan olmuş.
  • Normalde yarışmanın sonuna gelirken insan daha iyi parkur bekliyor ama çöp parkurlar,oyunlar oluyor hep. Finale 3-4 gün var ama programa ilgi 0 neredeyse. Çok kötü bir sezon oldu

• Demek ki ogeday bugün dokunulmazlığı alıyor ve ilhan serhat potasından serhat eleniyor üzüldüm eğer dün başka bir atış olsaydı serhat dokunulmazlığı rahat alırdı

• Guitar-X kullanıcısına yanıt
    insanların tercihleri eleştirilebilir bunda anormal bir durum yok ki. ona bakarsan atatürkün oluşturmak istediği toplum yapısını ve dönüşümü de eleştirmiş olursun bu durumda çünkü atatürk devrimcidir. devrim yapan biri de mevcut durumun eleştirisini yaparak yeni bir plan kurmuş demektir

burada ''hem onu övmüş ben hem bunu'' diye eleştiriyoruz ama normalde onu sevseydim bu ondan uzaklaşmama vesile olmazdı. yani burada sadece ters düşen durumu yazıyoruz yoksa insanlara karşı olan sevgini değiştirmen gerektiğini dikte etmiyoruz, etmemelisin de zaten çünkü türkiyede birçok insan 2 tarafı da sever, biraz etli-sütlü meselesi

kısaca benim kendisini sevmemem yeni öğrendiğim haberlerden kaynaklanmıyor, zaten sevmiyordum, bunları görünce de çelişkiyi yazdım. normalde sevseydim ve bu haberi görseydim yine severdim. benim için temel eleştiri ve sorun dünya görüşü farklı olmasına rağmen devlet büyüklerini övmesi değil yarışmaya gelirken giydiği tişört, insanların duygularına hitap etmek istemesi yapmacık çünkü

• Robert Nesta kullanıcısına yanıt
    Bu fotoğraf photoshop olabilir, alttakiler yüzünden öyle geldi bana. Ama zaten son oyunda ve Kıbrıs'ta bu dörtlüyü görme olasılığımız %95 falan herhalde.

• Bana göre Serhat dokunulmaz olur. İlhan da Egodayı eler.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Volpenotte

insanların tercihleri eleştirilebilir bunda anormal bir durum yok ki. ona bakarsan atatürkün oluşturmak istediği toplum yapısını ve dönüşümü de eleştirmiş olursun bu durumda çünkü atatürk devrimcidir. devrim yapan biri de mevcut durumun eleştirisini yaparak yeni bir plan kurmuş demektir

burada ''hem onu övmüş ben hem bunu'' diye eleştiriyoruz ama normalde onu sevseydim bu ondan uzaklaşmama vesile olmazdı. yani burada sadece ters düşen durumu yazıyoruz yoksa insanlara karşı olan sevgini değiştirmen gerektiğini dikte etmiyoruz, etmemelisin de zaten çünkü türkiyede birçok insan 2 tarafı da sever, biraz etli-sütlü meselesi

kısaca benim kendisini sevmemem yeni öğrendiğim haberlerden kaynaklanmıyor, zaten sevmiyordum, bunları görünce de çelişkiyi yazdım. normalde sevseydim ve bu haberi görseydim yine severdim. benim için temel eleştiri ve sorun dünya görüşü farklı olmasına rağmen devlet büyüklerini övmesi değil yarışmaya gelirken giydiği tişört, insanların duygularına hitap etmek istemesi yapmacık çünkü

Burası siyaset yeri değil bunun üzerinden konuyu uzatmayalım. Birisi artık yağ çıkarılacak sinek kalmayınca google açmış "Adem Kılıççı" yazmış oradan materyal farmına başlamış. Bulduğunu da buraya yazmış. Zaten mesaj da silinmiş sanırım. Sana zaten sevmemeye hakkın yok demiyo kimse. Herkes istediğini yüceltir sıkıntı yok. Adam neden o tişörtü giydi ne ben bunu bilebilirim ne de sen. Olsa olsa bir takım fikirlerimiz olabilir bu varsayımlar üzerinden de boş bir tartışmaya girmek vakit kaybı olur. Sorunun muhattabı yarışmada hiçbirimiz de onun adına konuşamayız. burada herkes kişisel nedenlerle bir yarışmacıyı seviyor ya da nefret ediyor. Ona göre de kendine uygun argümanları seçip ya destekliyor ya sallıyor. Polemik yapılacak bir mevzu değil. Birinin fenerbahçeli, galatasaraylı olması gibi. Ben de Adem'i destekliyorum çünkü hater sevmem. Adamın ailesinin bile fotoğrafı paylaşılıp dalga geçilmeye çalışıldı burada ve o ondan fazla beğeni aldı. Senin sevmeme nedenlerin kendine özeldir benim destekleme nedenlerim de bana bunlar tartışılacak şeyler değil. zaten.

• Adem meğerse bademcilerdenmiş demek ha hiç şaşırmadım, tipinden belli. Ogeday ve Sema Chp lidir büyük ihtimal. Serhatta Mhp li tipi var. İlhanı bilemedim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    Fotoğrafta zaten Tayyip ile verdiği bir poz yoktu. Sağda solda AKP'li ergenlerin paylaştığı, Tony Montana karakterinin kafasına Tayyip'in kafasının yerleştirildiği bir paylaşımdı.
  • Paşa Hazretleri kullanıcısına yanıt
    ''onun için oynayacağım'' kısmını yazan bendim diğer sporcunun ismini atlayıp bütün gibi okumuşum, sonra arkadaş uyardı düzelttim

çelişkinin varlığı kendisine duyulan sempatiyi değiştirmeyi gerektirmez zaten, bunu doğru bulduğumdan değil sadece ortada saçma bir durum gördüğümden yazdım. benim ana eleştiri getirme sebebim giydiği tişörttü

2016-2017nin ana gündemi cumhuriyet değerleriydi, sana göre bu olumsuzluk yaratacak bir argüman olabilir ama ben onun öyle düşündüğünü değerlendirmiyorum o yüzden yapmacık buluyorum. ayrıca mahir kaynakın''benim yanılgım karşımdakinin rasyonel olacağını düşünmemden kaynaklı'' sözünü de ek olarak yazıp hoşçakal diyeyim

• Bugün ogeday giderse çok gülerim.
  • Anche kullanıcısına yanıt
    Parkurlarla alakası yok. Sanki geçen senenin sonunda çok iyi parkurlar vardı, saçma sapan atış oyunları izledik kaç gün. Yine de Euro 2016 olmasına rağmen son günlerin çoğunda Total ve AB'de birinci oldu Survivor.

Bu sene daha az izleniyor çünkü yarışmacılar dandik.
  • Bugünkü oyun Serhat'a bakan bir oyun bence. Eğer sakatlık falan sıkıntı yaratmazsa parkurda önce gelir, atışları da zaten İlhan ve Oge'den daha iyi. Eğer dokunulmazlığı alırsa İlhan malesef Oge'yi eler.
  • 
Sayfa: önceki 46534654465546564657
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.