Şimdi Ara

Survivor 2017 | Final (4490. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
96.582
Cevap
86
Favori
3.047.098
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
40 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 44884489449044914492
Sayfaya Git
Git
sonraki

Survivor 2017 | Final

(En Son Oy Tarihi: 14.1.2025)
Giriş
  • Acun bile anlamış yarışmanın tadı olmadığını sunmaya gelmiyor. Eskiden en kötü 1 ödül oyununu Alp için bırakırdı gerisinde hep kendi olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BullPoweR7

Acun bile anlamış yarışmanın tadı olmadığını sunmaya gelmiyor. Eskiden en kötü 1 ödül oyununu Alp için bırakırdı gerisinde hep kendi olurdu.

İnşallah akıllanmıştır da seneye doğru düzgün bir prodüksiyon yapar.
  • dikkatimi çeken bir detay var Bernayı sevenlere abaza diyenler ekseriyetle s*briyeci çünkü karşı cins ufukları s*briye kadar. hep o tarz varoşlarla takılabilmişler, arzulamışlar, etraflarında hep öyle kızlar olmuş. Berna gibi üst seviye bir kızı görünce de bilemiyorlar ne yapacaklarını(s*briye de bilemiyor ne yapacağını her gün n görüyoruz ne kadar leş bir karakter olduğunu) çünkü vizyonları dar, sevenlerine saldırmakla avutuyorlar kendilerini ve bu konudaki ezikliklerini. Berna gibi kızlar her yerde büyük gelir yav sizlere . Biz Berna gibi bir kızı seviyoruz çünkü bu klasmanda kızlarla vakit geçirdik, samimi geliyor bize, ani duygu değişiklikleri bile karizma katıyor ona.

Survivor 2017 | Final

Berna keklikler özel bölümünü de beğendim bu akşam hahahha

iyi sabahlar. uzun yazmışım canım sıkıldı kendime. bir daha olmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skom -- 8 Haziran 2017; 6:0:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• BERNA ne kadar çok ağlıyor hep kakaybediyoruz açız bilmemne.duyanda aylardır kaybetmişler sanır.volksn gideli çoğu ödülü siz kazandınız yab1 gün önceki oyunu yine siz kazandınızamacın ne git siyasete felan gir ,iktidar olursun

• berk dogan kullanıcısına yanıt
    acun bernanın yarışmalarda nal topladığı için mecburen dikkati başka yöne çekiyor.
    berna sultan her oyunda düşmesi pisik gibi çığlık atıp yalandan ağlaması ben bu oyunu nasıl verdim deyip sanşızlığa bağlaması.
    berna için hayeller sema gerçekler berna bunu yaşıyor resmen başka izahıda yok sarbiye bile rahat puan alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: rider30

Survivor 2017 | Final

Cuma günü gösterilecek diyorlar kolpa haber gibi geldi bana.

Kolpa! Serhat'a ettiği küfürden ve salladığı tekmeden sonra diskalifiye edilmesi gerekiyordu normalde. Ha, Acun'un "nasıl olsa yarışma bitiyor, artık işim kalmadı" dediyse bilemem.

• Bugünkü oyunda, sadece iplerin arasından geçmenin önemli olduğu aptalca bir parkur ve basit bir atış var. Sabriye hariç ünlülerin geride gelme ihtimali yok gibi bir şey.

• İzlediğim en kötü survivor sezonu. Eeeee tabi bu kadar uzun yaparsan sezonu çabuk tüketirsin herşeyi. Anıl elendikten sonra izlemiyorum desem yeridir. Yarışmacılar bile iyice makaraya vurdular işi. Hepsi bitsede gitsek modundalar. Bence hem prodüksüyon hem yarışmacı kalitesi olarak en kötü sezon diyebilirim. Kelimenin tam anlamıyla bir fiyasko.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.yasoo

İzlediğim en kötü survivor sezonu. Eeeee tabi bu kadar uzun yaparsan sezonu çabuk tüketirsin herşeyi. Anıl elendikten sonra izlemiyorum desem yeridir. Yarışmacılar bile iyice makaraya vurdular işi. Hepsi bitsede gitsek modundalar. Bence hem prodüksüyon hem yarışmacı kalitesi olarak en kötü sezon diyebilirim. Kelimenin tam anlamıyla bir fiyasko.

serhat sema ogeday bunlar kalitesiz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • panter20 kullanıcısına yanıt
    Diğer sezonlardaki parkurların zorluk derecelerine bi bakın. Kalite kavramını daha iyi algılarsınız. 1 tane çamur oyunu olmadı bu sezon hesap edin.
  • Survivor eskisi gibi en fazla 3 ay sürmeli. Sündüre sündüre cıvığını çıkardı son birkaç senedir. Ya da all-star sezonu gibi sezon olacak. Kimse elenmeden 6 ay çek istersen. Her gün izlenir.
  • mr.yasoo kullanıcısına yanıt
    Bu dönem bazı yarışmacılar tirt çıktı kim bunlar Berna Sabriye erdi bulut Şahika felan

Kalan yarışmacılar Allah var iyi yarışmacılar ama bu sene kötü olan oyunlar ve parkurlar bir de atışlar yahu her oyunda atış olur mu bir de artık tekrara düştü

Bugünkü atış daha önceden yapılmıştı keza dünkü atışta

Parkurlar desen hep aynı tarz

• birleşmeden sonra belli bir aşamadan sonra bireysele dönmeli,yeni atraksiyonlar yeni heyecanlar gelmeli,bireyselde daha çok çekişme olur.gönüllülerde tek erkek kalmış 3 erkeğe karşı yarıştırıyor
    normal mi bu
    bu sene performansta sema sultan,serhat,ogeday parlayan yıldızlar + kazanç oldu diğerleri vasat+kötü
  • Ünlüleri seviyorum onları tutuyorum ama açık ve net gerçek Survivor olmayı hak eden 2 kişi var. Onlar da Sema ve Ogeday.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Ünlüleri seviyorum onları tutuyorum ama açık ve net gerçek Survivor olmayı hak eden 2 kişi var. Onlar da Sema ve Ogeday.

İkisi de evet çok iyi performans sergiliyor ancak liderlik vasıfları yok. Yancı adamdan survivor olmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: trq_

quote:

Orijinalden alıntı: Spawn2

Ünlüleri seviyorum onları tutuyorum ama açık ve net gerçek Survivor olmayı hak eden 2 kişi var. Onlar da Sema ve Ogeday.

İkisi de evet çok iyi performans sergiliyor ancak liderlik vasıfları yok. Yancı adamdan survivor olmaz.

Bana kalırsa İlhan çok ağır kalıyor. Serhat çok iyi ama çok sakatlık yaşadı bi var bir yok. Adem'e de hiç ısınamadım valla bugüne kadar Ogeday'da da itici bi enerji var.

Ama eğer sms'e kalınıyorsa finalde Adem seçilecek gibi.

• Beyler 2 gün önce ilhan serhat sema adada konuşurken ilhanın kulağında kulaklık vardı dikkatini çeken oldu mu ?

• Survivor 2017 | Final
  • acun gönüllüleri ezdikçe ezmeye çalışıyor. neden bunu yapıyor anlamadım..

ogeday tek kalınca daha çok oyuna çıkar dedik tam tersi oldu.

artık kızlar ogedaydan 1 oyun daha fazla oynuyor.

oyuna ilk kızlar başlıyor sıra ile oynuyorlar kızlar 6 oyuna çıkarken.

ogeday 5 oyun oynuyor hesabı yapın bakalım bu gönüllüler oyun kazanabilirmi.

bu durumda gönüllülerin kazanması mümkün değil.

acun her zaman istediğini yaptırıyor istediği takıma oyun kazandırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: berk dogan

acun gönüllüleri ezdikçe ezmeye çalışıyor. neden bunu yapıyor anlamadım..

ogeday tek kalınca daha çok oyuna çıkar dedik tam tersi oldu.

artık kızlar ogedaydan 1 oyun daha fazla oynuyor.

oyuna ilk kızlar başlıyor sıra ile oynuyorlar kızlar 6 oyuna çıkarken.

ogeday 5 oyun oynuyor hesabı yapın bakalım bu gönüllüler oyun kazanabilirmi.

bu durumda gönüllülerin kazanması mümkün değil.

acun her zaman istediğini yaptırıyor istediği takıma oyun kazandırıyor.

daha once de kiz sayisi az erkek sayisi fazla iken erkekler hep ilk oyuna cikiyordu?

sorun nerede simdi?
    bence gayet normal
    turlar 2 kiz 1 erkek ise kizlarin ilk oyuna cikmasi gayet normal.
  • 
Sayfa: önceki 44884489449044914492
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.